Category: Review

1 2 10 / 18 POSTS
Tips Melancong Dengan Anak Kecil

Tips Melancong Dengan Anak Kecil

Percutian akan menjadi sangat menyeronokkan apabila kita dapat meluang masa bersama dengan atau insan tersayang. Tidak timbul masalah sekiranya anda
Filem Joker Cetus Kontroversi

Filem Joker Cetus Kontroversi

Filem terbitan Villages Roadshow Pictures dan DC Films iaitu filem Joker telah berjaya mencapai kutipan pecah panggung  sebanyak RM979 juta di s
10 Must Try Bubble Tea!

10 Must Try Bubble Tea!

Sekarang ni, pantang ada kedai bubble tea baru buka mesti berpusu-pusu orang akan datang. Netizen memang tak kisah beratur panjang asalkan dapat rasa
HEINEKEN ZERO HARAM DI MALAYSIA

HEINEKEN ZERO HARAM DI MALAYSIA

Tergempar brand gergasi beer telah mengeluarkan produk baharu tanpa alcohol!!! Produk ini telah mulai dijual di Singapore dan Thailand, manakala bak
Ayuh Ke “Pontianak”!

Ayuh Ke “Pontianak”!

Bandar Pontianak dikenali dengan ibu kota provinsi Kalimantan Barat, Indonesia. Kota Pontianak juga dikenali sebagai kota khatulistiwa dan Pontianak
Review Movie US

Review Movie US

US adalah movie yang memerlukan sel-sel otak korang berhubung untuk merungkaikan persoalan dalam movie ini. -Persoalan : (1) Dendam Menerima hak
Chilling At Pasar Pagi Pudu- Yayy or Nayy?

Chilling At Pasar Pagi Pudu- Yayy or Nayy?

Asyik chill kat mall je, apa kata we back to the oldskool way! Siapa kata warga muda tak boleh ber-chill kat pasar? MKR berhujung minggu di Pasar
Movie Review : Sebelum Iblis Menjemput

Movie Review : Sebelum Iblis Menjemput

Genre: Seram Tarikh Tayangan: 20 September 2018 Pengarah: Timo Tjahjanto Pelakon: Chelsea Islan, Pevita Pearce, Samo Rafael, Karina Suwandi, Ray
Filem Malaysia Yang Tak Ditelani Dek Zaman

Filem Malaysia Yang Tak Ditelani Dek Zaman

by: Ereen Rahman Holla geng! Harini  kita akan imbas kenangan  "Old Time Movies" yang korang mungkin dah lupa. Jom tengok senarai-senarai movie kat b
Top filem adaptasi novel TERBAIK!

Top filem adaptasi novel TERBAIK!

kemunculan penulis baru novel di pasaran bagai 'cendawan tumbuh selepas hujan'. rata-rata novel yang best seller membuka mata pengarah untuk ada
1 2 10 / 18 POSTS