Category: Carta

1 2 3 7 10 / 65 POSTS
Carta Lagu Indie MKR June 2020

Carta Lagu Indie MKR June 2020

https://youtu.be/4PDJ9_fYATo Carta lagu indie MKR 10 terbaik bagi bulan June 2020.Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #S
Carta Lagu Indie MKR May 2020

Carta Lagu Indie MKR May 2020

https://youtu.be/9Ei_b-qFd4c Carta lagu indie MKR 10 terbaik bagi bulan May 2020.Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #Su
10 Video Terbaik Sugu Pavithra

10 Video Terbaik Sugu Pavithra

Youtuber yang semakin melonjak naik sekarang ni, Sugu Pavithra. Aku salute gila dengan Sugu ni, video dia pun bukan kaleng-kaleng. Semua video d
Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Status Terkini Covid-19 di Malaysia Terkini, KKM ingin memaklumkan bahawa sehingga 8 Mac 2020, semalam , terdapat enam (6) kes ba
70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

Andartu " terlajak hot " Dah jadi trend sekarang kahwin lambat , mana taknya hampir 1 juta wanita dewasa dekat selangor masih bujang , atau di
Kaki kipas boss !

Kaki kipas boss !

Mulut manis boleh potong kaki Tiap tempat kerja mesti ada orang yang sweetalker , kalau bercakap dengan bos tu , mesti bos dengar kan tak pun
Anjing lagi “Jantan ” dari lelaki

Anjing lagi “Jantan ” dari lelaki

Anjing di Malaysia dapat pingat! Baru - baru ni kecoh satu Malaysia bila Lao Wu dapat anugerah " Jasa mu dikenang "dari pdrm kerana kecem
Gelagat Facemask!

Gelagat Facemask!

1.Dulu tak kisah , sekarang berebut nak facemask Macam kita tahu facemask ini dah lama wujud , dekat klinik atau hospital walaupun diberi free
Sekolah diserbu Jin !

Sekolah diserbu Jin !

Penang Free School, Pulau Pinang Sekolah yang berusia lebih 200 tahun ni , jadi seram bila lampu berkedip-kedip dan bunyi-bunyian pelik tu dah
Port OOTD kalah Instafemes!

Port OOTD kalah Instafemes!

 Taman Eco Rimba KL Jauh dari kesibukkan kuala lumpur , pergi ke Jungle Konkrit Kuala Lumpur , pergi menggembara hayati perfect view , s
1 2 3 7 10 / 65 POSTS