Categori: Carta

1 2 10 / 16 JUMLAH POST
Filem-filem Gore Yang Bikin Korang Muntah!

Filem-filem Gore Yang Bikin Korang Muntah!

Buat peminat filem splatter yang cintakan adegan kekerasan, kengerian, kesadisan, kedarahan- elok sangatlah kalau korang baca entri nie yang ditul
10 Cara Protest Di Seluruh Dunia!

10 Cara Protest Di Seluruh Dunia!

Cakap je pasal protest mesti korang dah bayangkan bantahan menggunakan keganasan kan? Tak semestinya uolls. Banyak je lagi cara protest yang tak g
Mafia  Wanita Terkejam di Dunia!

Mafia Wanita Terkejam di Dunia!

Percaya tak kalau adanya ketua mafia wanita di dunia ni? Kalah mafia lelaki tau. Anggota mafia wanita ini bukan sahaja kelihatan angkuh dengan
7 Keajaiban Dunia

7 Keajaiban Dunia

Tahu tak korang di dunia ini ada 7 Wonders of The World yang memang amazing, memukauuuuu dan korang patut masuk kan dalam bucket list korang! Kesemua
TOP 6 DOKTOR SELEBRITI DI MALAYSIA

TOP 6 DOKTOR SELEBRITI DI MALAYSIA

  Kalau sebut je doktor mesti korang terbayang rupanya macam 40an, tak bergaya, pakai coat doctor je kan, tahu tak korang doktor sekarang
Top 7 Barbershop Hipster

Top 7 Barbershop Hipster

Dulu dulu lelaki kalau nak gunting rambut mesti ke saloon nyonya atau ke kedai gunting rambut india supaya  nampak kemas . Tapi cukup ke sekadar kemas
10 Fakta Pelik Roma Kuno!

10 Fakta Pelik Roma Kuno!

Siapa tak kenal dengan bangsa  Roma kan? Roma Kuno memang dikenal sebagai satu bangsa yang besar dan terkenal dengan sumbangan perkembangan dunia-
10 Galeri Seni Lukisan di Klang Valley

10 Galeri Seni Lukisan di Klang Valley

Kita selalu je bila hujung minggu p shopping complex kan? Bosan kan buat perkara yang sama je setiap hujung minggu? Apa kata hujung minggu ni buat
10 Ritual Brutal Menjadi Lelaki Dewasa!

10 Ritual Brutal Menjadi Lelaki Dewasa!

Kalau di Malaysia, berkhatan buat lelaki sudah cukup menunjukkan yang si lelaki tu dah akil baligh kan? Biasanya kedewasaan ditemukan sendiri oleh
10 Hidangan Menjijikkan!

10 Hidangan Menjijikkan!

Kita selalu makan hidangan yang sedap-sedap je kan? Hidangan yang membuka selera kita untuk bersantap. Tapi jangan tak percaya sebenarnya terdapat
1 2 10 / 16 JUMLAH POST