Category: Carta

1 2 3 4 10 / 31 POSTS
Sekali Sedut Dah ‘High’ ..

Sekali Sedut Dah ‘High’ ..

Penggunaan rokok elektronik yang menjadi fenomena yang semakin berleluasa terutamanya dalam kalangan anak muda kita sendiri. Ada yang menggangap v
10 Hotel ‘Berpenunggu’ Masih Dibuka!

10 Hotel ‘Berpenunggu’ Masih Dibuka!

Sama ada korang perasan atau tak, hampir semua hotel ada bilik yang ditutup. Katanya dihuni oleh 'penunggu' atau makhluk halus. Jangan terkejut ho
Top 10 Smartphone Terlatest 2019!

Top 10 Smartphone Terlatest 2019!

Masih di awal tahun kita di tahun 2019, tentunya pada awal-awal tahun ini banyak je syarikat-syarikat digital smartphone yang berlumba-lumba untuk
10 Tanda That You’ll Get Lucky (Dating)

10 Tanda That You’ll Get Lucky (Dating)

Perkara yang paling complicated sekali dalam dunia dating adalah untuk kita mengetahui sama ada si dia berminat dengan kita ke tidak. Kadang-kadan
10  Bangunan Unik di Dunia

10 Bangunan Unik di Dunia

Jika sesetengah manusia berlumba-lumba membina bangunan pencakar langit siapakah yang paling tinggi di dunia, manakala sebahagian daripadanya pula
10 Glamping Terbaik di Malaysia

10 Glamping Terbaik di Malaysia

Glamping ini adalah satu aktiviti percutian yang unik dan menyeronokkan yang mana konsep ‘glam’ dan ‘camping’ digabungkan. Namun, untuk setiap kaw
10 Themepark Terbiar Paling Seram di Dunia

10 Themepark Terbiar Paling Seram di Dunia

Seronok kan dapat p themepark, boleh have fun sepuas-puasnya! TAPI...macamana kalau themepark tu dah jadi hiasan dan peninggalan saja, dah tak buk
“Panggil nama ku 3 kali maka aku akan menghampiri mu…….”

“Panggil nama ku 3 kali maka aku akan menghampiri mu…….”

Entiti , Hantu, Paranormal dan Makhluk halus .Kesemua ni sering dikaitkan dengan benda-benda mistik. Ramai yang takut dan ada yang tak percaya, tapi a
10 Individu Terkenal Dunia dengan Keupayaan ‘Ambidextrous’

10 Individu Terkenal Dunia dengan Keupayaan ‘Ambidextrous’

Hanya 1% dari seluruh populasi di dunia yag miliki upaya 'rare' ni. Walaupun terdapat penyelidikan bahawa golongan ambidextrous ni berisiko alami
Tumbukan WWE Paling Latest!

Tumbukan WWE Paling Latest!

Sapa dalam kalangan korang yang layan WWE Smackdown? Haa, sekarang dah ada atlet WWE yang baru tau, mereka datang dari pelbagai negara. Jom kita L
1 2 3 4 10 / 31 POSTS