Category: Carta

1 2 3 8 10 / 74 POSTS
Sci-fi Genre Movie  – Orang Muda Mesti Suka

Sci-fi Genre Movie – Orang Muda Mesti Suka

Kalau cakap pasal movie or drama , mesti semua orang suka tapiiii tahu ke genre movie or drama tu? Ke main bedal je? hahaha.. Film sci-fi atau sc
Teater Tradisional Malaysia

Teater Tradisional Malaysia

Selalu kita tengok teater moden je kan? Jom kita kenal dengan teater tradisional pula, Wayang kulit  Kalau korang nak tahu, Wayang kul
5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

Ella  Siapa yang tak kenal ella kan? Semua tahu dia digelar ‘Ratu Rock’... Kalau nak tahu ella ni mulakan kariernya dengan hanya penyanyi
Tempat Paling Banyak Hantu

Tempat Paling Banyak Hantu

Safari Lagoon Sebenarnya dekat Ampang ada juga bangunan yang ditinggalkan sehingga hari ini, iaitu Safari lagoon. Ia merupakan taman tema
Sex dengan Kepala Mayat – 5 Pembunuh Terzalim Dunia

Sex dengan Kepala Mayat – 5 Pembunuh Terzalim Dunia

Pembunuhan ni sebenarnya berlaku kadang-kadang disebabkan latarbelakang oleh bermacam-macam motif, macam politik, kecumburaan, dendam, membela sendir
Top 3 Underrated Restaurant Di Kuala Lumpur

Top 3 Underrated Restaurant Di Kuala Lumpur

  Sebenarnya banyak kedai makan di kuala lumpur yang murah, style dan selesa. Mesti korang nak cari kedai makan yang boleh ootd, dating dan bu
Muzik Emo Tetap di Hati!

Muzik Emo Tetap di Hati!

Korang selalu rasa sendu? kecewa? sedih? Haa, jangan risau! Korang boleh layan perasaan korang dengan dengar lagu-lagu emo band Malaysia ni weh. R
Carta Lagu Indie MKR Ogos 2020

Carta Lagu Indie MKR Ogos 2020

https://youtu.be/TX_btcRmfC8 Carta lagu indie MKR 10 terbaik bagi bulan Ogos 2020.Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #S
Carta Lagu Indie MKR Julai 2020

Carta Lagu Indie MKR Julai 2020

https://youtu.be/rUtr8wxHhE0 Carta lagu indie MKR 10 terbaik bagi bulan Julai 2020.Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #
Carta Lagu Indie MKR June 2020

Carta Lagu Indie MKR June 2020

https://youtu.be/4PDJ9_fYATo Carta lagu indie MKR 10 terbaik bagi bulan June 2020.Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #S
1 2 3 8 10 / 74 POSTS