Category: Carta

1 2 3 7 10 / 63 POSTS
10 Video Terbaik Sugu Pavithra

10 Video Terbaik Sugu Pavithra

Youtuber yang semakin melonjak naik sekarang ni, Sugu Pavithra. Aku salute gila dengan Sugu ni, video dia pun bukan kaleng-kaleng. Semua video d
Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Status Terkini Covid-19 di Malaysia Terkini, KKM ingin memaklumkan bahawa sehingga 8 Mac 2020, semalam , terdapat enam (6) kes ba
70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

Andartu " terlajak hot " Dah jadi trend sekarang kahwin lambat , mana taknya hampir 1 juta wanita dewasa dekat selangor masih bujang , atau di
Kaki kipas boss !

Kaki kipas boss !

Mulut manis boleh potong kaki Tiap tempat kerja mesti ada orang yang sweetalker , kalau bercakap dengan bos tu , mesti bos dengar kan tak pun
Anjing lagi “Jantan ” dari lelaki

Anjing lagi “Jantan ” dari lelaki

Anjing di Malaysia dapat pingat! Baru - baru ni kecoh satu Malaysia bila Lao Wu dapat anugerah " Jasa mu dikenang "dari pdrm kerana kecem
Gelagat Facemask!

Gelagat Facemask!

1.Dulu tak kisah , sekarang berebut nak facemask Macam kita tahu facemask ini dah lama wujud , dekat klinik atau hospital walaupun diberi free
Sekolah diserbu Jin !

Sekolah diserbu Jin !

Penang Free School, Pulau Pinang Sekolah yang berusia lebih 200 tahun ni , jadi seram bila lampu berkedip-kedip dan bunyi-bunyian pelik tu dah
Port OOTD kalah Instafemes!

Port OOTD kalah Instafemes!

 Taman Eco Rimba KL Jauh dari kesibukkan kuala lumpur , pergi ke Jungle Konkrit Kuala Lumpur , pergi menggembara hayati perfect view , s
Impak Koronavirus!

Impak Koronavirus!

Jumlah kematian koronavirus meningkat! Walaupun dah ada penawar tapi angka terus meningkat , Jumlah kematian terkini 1, 114 orang . Walaupun k
Carta Lagu MKR January 2020

Carta Lagu MKR January 2020

Carta lagu MKR 10 terbaik bagi bulan January 2020. Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #SupportLocal #December https://y
1 2 3 7 10 / 63 POSTS