Category: Carta

1 2 3 6 10 / 53 POSTS
TOP 5 TEMPAT HIKING YANG PERFECT VIEW

TOP 5 TEMPAT HIKING YANG PERFECT VIEW

Bukit batu putih Hiking santai-santai dan apabila sampai di puncak, dapat melihat view laut biru yang amat cantik . Puncak bukit ini amat sesuai
Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Min ada tanya dekat kawan-kawan mengenai bunga sebagai hadiah birthday! Some say Yes and half say No. Sebenarnya lelaki bukan bagi bunga saje
Awas! Ganja Alat Sihir

Awas! Ganja Alat Sihir

Mematikan dan menyihatkan menggunakan manuskip. Ahli sihir tak wujud tapi buku sihir wujud pada 1600 masihi lagi. The Book Of Galdrabok
Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Yoe parey dan Asif bawa tuah kepada Syahmi sazali! Syahmi Sazli production ni siapa je tak kenal kan? semua drama spontan dari production ni
Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Bermula dari bawah dan kini dah nyanyi lagu untuk Soundtrack Movie! Best sangat lagu mereka ni, jom chekidot.. Modescape - Hilang Sound
Kalau kena patuk ular jodoh dah sampai . Betul ke?

Kalau kena patuk ular jodoh dah sampai . Betul ke?

Jangan main diluar rumah pada waktu senja! Dari dulu sampai sekarang mitos ni memang kita guna kita didik dari kecik kalau maghrib je ke
STARTING 2020 DAH VIRAL!

STARTING 2020 DAH VIRAL!

Anggap adik kandung last-last laki kena sondol Viral Yaya Oku maal hijrah ni digelar " makan kawan " sebab sondol laki kawan baik s
Nasi Ambeng VS Nasi Lemak

Nasi Ambeng VS Nasi Lemak

Hari ni kita review sikit mengenai makanan yang menarik dan mudah dapat! Bukan itu sahaja tapi kita gabung dua negara iaitu Malaysia dan Indonesia.
5 Lagu seram meremang bulu roma beb!

5 Lagu seram meremang bulu roma beb!

Kelam Malam , OST Pengabdi Setan 2017 Cerita pengabdi setan ni orang kata seram bila tengok je confirm meremang bulu roma okay! lagu ni p
Filem Kemusnahan Dunia Yang Hampir Real!

Filem Kemusnahan Dunia Yang Hampir Real!

Hollywood selalu produce movie yang berkaitan dengan kemusnahan dunia tau kita panggil kiamat. Ada few filem yang boleh you guys tengok as a #starter
1 2 3 6 10 / 53 POSTS