Category: Carta

1 2 3 4 10 / 35 POSTS
Carta Lagu MKR Octoboer 2019

Carta Lagu MKR Octoboer 2019

Carta lagu MKR 10 terbaik bagi bulan October 2019. Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #SupportLocal #October Follow Sosi
Carta Lagu MKR September 2019

Carta Lagu MKR September 2019

Carta lagu MKR 10 terbaik bagi bulan September 2019. Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #SupportLocal #September Follow
Carta Lagu MKR August 2019

Carta Lagu MKR August 2019

Carta lagu MKR 10 terbaik bagi bulan August 2019. Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #CartaLaguIndie #SupportLocal #August2019 Foll
10 Muzium Terpelik di Dunia

10 Muzium Terpelik di Dunia

Setiap negara mempunyai muzium untuk menyimpan barangan bersejarah dan berharga. Muzium antara tempat wajib dilawati bila kita travel kat tempat o
Sekali Sedut Dah ‘High’ ..

Sekali Sedut Dah ‘High’ ..

Penggunaan rokok elektronik yang menjadi fenomena yang semakin berleluasa terutamanya dalam kalangan anak muda kita sendiri. Ada yang menggangap v
10 Hotel ‘Berpenunggu’ Masih Dibuka!

10 Hotel ‘Berpenunggu’ Masih Dibuka!

Sama ada korang perasan atau tak, hampir semua hotel ada bilik yang ditutup. Katanya dihuni oleh 'penunggu' atau makhluk halus. Jangan terkejut ho
Top 10 Smartphone Terlatest 2019!

Top 10 Smartphone Terlatest 2019!

Masih di awal tahun kita di tahun 2019, tentunya pada awal-awal tahun ini banyak je syarikat-syarikat digital smartphone yang berlumba-lumba untuk
10 Tanda That You’ll Get Lucky (Dating)

10 Tanda That You’ll Get Lucky (Dating)

Perkara yang paling complicated sekali dalam dunia dating adalah untuk kita mengetahui sama ada si dia berminat dengan kita ke tidak. Kadang-kadan
10  Bangunan Unik di Dunia

10 Bangunan Unik di Dunia

Jika sesetengah manusia berlumba-lumba membina bangunan pencakar langit siapakah yang paling tinggi di dunia, manakala sebahagian daripadanya pula
10 Glamping Terbaik di Malaysia

10 Glamping Terbaik di Malaysia

Glamping ini adalah satu aktiviti percutian yang unik dan menyeronokkan yang mana konsep ‘glam’ dan ‘camping’ digabungkan. Namun, untuk setiap kaw
1 2 3 4 10 / 35 POSTS