Category: Hiburan

1 2 3 18 10 / 177 POSTS
10 Game Korang Patut Main Semasa ‘LOCKDOWN!’

10 Game Korang Patut Main Semasa ‘LOCKDOWN!’

PM Malaysia baru extend kawalan pergerakan dan mesti korang dah tak tahu nak buat apa kan? Untuk gamers, ni list 10 game yang patut korang layan unt
Kelipan Mata Anak Mumia !

Kelipan Mata Anak Mumia !

Kita biasanya didengarkan dengan mumia bila tengok movie Tomb Rider or The Mummy. Tapi tahu tak pasal budak yang telah diawet and masih elok sa
Dewataraya [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Dewataraya [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Dewataraya perform padu di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru dan paling
Mukbang : Pelahap Inginkan Perhatian.

Mukbang : Pelahap Inginkan Perhatian.

Trend rakam sambil makan ni dah berleluasa kat seluruh dunia. Benda ni jadi viral kat Korea sejak 2015, dan sekarang jadi trend untuk kaki makan.
Bayangan Kabinet Pintu Belakang !

Bayangan Kabinet Pintu Belakang !

Baru-baru ni kita dah digemparkan dengan pelantikan PM baru. Mesti ramai tertanya-tanya kabinet bayangan akan datang ! Pembentukan kabinet
Jom Kenali ANARKI !

Jom Kenali ANARKI !

Nilai kebebasan mutlak adalah asas dalam Anarki Korang mesti familiar kan dengar nama Anarki ni ataupun logo A dalam bulatan ? Tapi korang tahu k
Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Status Terkini Covid-19 di Malaysia Terkini, KKM ingin memaklumkan bahawa sehingga 8 Mac 2020, semalam , terdapat enam (6) kes ba
5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

Korang mesti biasa dengarkan muzik seperti heavy metal, thrash metal dan black metal. Tapi korang tahu tak ada genre metal pelik yang sebenarnya
Janda Bergetah Buat Lelaki Stim!

Janda Bergetah Buat Lelaki Stim!

Sekarang ni dah banyak kita dengar pasal lelaki yang pilih janda berbanding anak dara. Tapi yang hairannya sebab apa jadi macam tu ? Jom kita te
70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

Andartu " terlajak hot " Dah jadi trend sekarang kahwin lambat , mana taknya hampir 1 juta wanita dewasa dekat selangor masih bujang , atau di
1 2 3 18 10 / 177 POSTS