Category: Hiburan

1 2 3 23 10 / 224 POSTS
Dewataraya @ Lepaq Akustik

Dewataraya @ Lepaq Akustik

Dewataraya perform padu lagu akustik di Mykampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terba
TOP 5 MAKANAN PALING JIJIK DAN PELIK

TOP 5 MAKANAN PALING JIJIK DAN PELIK

Tahukah anda bahawa ada banyak jenis makanan dekat dunia ni tapi kamu tau ada makanan yang jijik dan pelik? Sanggupkah makan? Mari kita lihat.
Makanan Terakhir Serial Killer

Makanan Terakhir Serial Killer

Di AS, banyak negeri membenarkan banduan di Death Row memilih last meal mereka. Mereka bebas untuk meminta apa sahaja yang mereka inginkan wa
PLAYER E-SPORT ADA MASA DEPAN KE?

PLAYER E-SPORT ADA MASA DEPAN KE?

Sepertimana yang kita tau, E-sport sekarang ni dah menjadi satu platform untuk gamers yang di luar sana untuk menunjukkan bakat mereka di dalam t
Shin Chan Pernah Hidup?

Shin Chan Pernah Hidup?

Siapa je tak kenal dengan watak kartun yang perangai gila-gila ni? Bukan kanak-kanak je yang suka even orang dewasa pun layan animasi dari negara
SQUID GAME: Ada Yang Tiru Malaysia?

SQUID GAME: Ada Yang Tiru Malaysia?

Negara kimchi ini sudah invade seluruh dunia dengan industri entertainment mereka tapi korang tau tak ada persamaan antara kita dengan dorang in term
Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Dengan sedikit persediaan ini, anda tidak lagi risau atau takut untuk join karaoke session. Anda tidak perlu menjadi hebat untuk mempersonakan
‘Wujud sebelum masehi’-5 perpustakaan tertua di dunia!

‘Wujud sebelum masehi’-5 perpustakaan tertua di dunia!

Pernah bayangkan tentang perpustakaan atau sekolah masa sebelum masihi dulu? Mesti perkara pertama yang terlintas ialah tempat sebegini pasti sud
Pelik Tapi Benar- 10 Kelas ‘out of the box’ di University oversea !

Pelik Tapi Benar- 10 Kelas ‘out of the box’ di University oversea !

Pernah terfikir untuk masuk kelas persediaan zombie apocalyps? atau masuk kelas untuk belajar selfie sahaja? Adakah kelas untuk membuang masa di
Pelawak ‘Versatile’- Douglas Lim

Pelawak ‘Versatile’- Douglas Lim

Pelawak terkenal yang berbangsa cina ini sangat berkaliber dalam menjalankan sesuatu tugas kerjanya. Douglas Lim dilahirkan pada 11 Oktober 1977
1 2 3 23 10 / 224 POSTS