Categori: Hiburan

1 2 3 4 10 / 35 JUMLAH POST
Filem-filem Gore Yang Bikin Korang Muntah!

Filem-filem Gore Yang Bikin Korang Muntah!

Buat peminat filem splatter yang cintakan adegan kekerasan, kengerian, kesadisan, kedarahan- elok sangatlah kalau korang baca entri nie yang ditul
10 Cara Protest Di Seluruh Dunia!

10 Cara Protest Di Seluruh Dunia!

Cakap je pasal protest mesti korang dah bayangkan bantahan menggunakan keganasan kan? Tak semestinya uolls. Banyak je lagi cara protest yang tak g
Mafia  Wanita Terkejam di Dunia!

Mafia Wanita Terkejam di Dunia!

Percaya tak kalau adanya ketua mafia wanita di dunia ni? Kalah mafia lelaki tau. Anggota mafia wanita ini bukan sahaja kelihatan angkuh dengan
KAMPUS KERAS KEMBALI!

KAMPUS KERAS KEMBALI!

Jangan lupa dengarkan kisah-kisah seram yang boleh menghantui malam korang dalam segmen Kampus Keras. Hari: Khamis Masa: 12 am 2 am Tarikh: 1
7 Keajaiban Dunia

7 Keajaiban Dunia

Tahu tak korang di dunia ini ada 7 Wonders of The World yang memang amazing, memukauuuuu dan korang patut masuk kan dalam bucket list korang! Kesemua
TOP 6 DOKTOR SELEBRITI DI MALAYSIA

TOP 6 DOKTOR SELEBRITI DI MALAYSIA

  Kalau sebut je doktor mesti korang terbayang rupanya macam 40an, tak bergaya, pakai coat doctor je kan, tahu tak korang doktor sekarang
Waktu Di Semenanjung Dicepatkan Sejam?!

Waktu Di Semenanjung Dicepatkan Sejam?!

Korang tak pelik ke kenapa kat Sabah Sarawak pukul 6 pagi dah terang? Sedangkan kat semenanjung nie masih gelap gelita. Kalau korang perasan lah k
Top 7 Barbershop Hipster

Top 7 Barbershop Hipster

Dulu dulu lelaki kalau nak gunting rambut mesti ke saloon nyonya atau ke kedai gunting rambut india supaya  nampak kemas . Tapi cukup ke sekadar kemas
10 Fakta Pelik Roma Kuno!

10 Fakta Pelik Roma Kuno!

Siapa tak kenal dengan bangsa  Roma kan? Roma Kuno memang dikenal sebagai satu bangsa yang besar dan terkenal dengan sumbangan perkembangan dunia-
10 Galeri Seni Lukisan di Klang Valley

10 Galeri Seni Lukisan di Klang Valley

Kita selalu je bila hujung minggu p shopping complex kan? Bosan kan buat perkara yang sama je setiap hujung minggu? Apa kata hujung minggu ni buat
1 2 3 4 10 / 35 JUMLAH POST