Category: Hiburan

1 2 3 21 10 / 210 POSTS
Teater Tradisional Malaysia

Teater Tradisional Malaysia

Selalu kita tengok teater moden je kan? Jom kita kenal dengan teater tradisional pula, Wayang kulit  Kalau korang nak tahu, Wayang kul
5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

Ella  Siapa yang tak kenal ella kan? Semua tahu dia digelar ‘Ratu Rock’... Kalau nak tahu ella ni mulakan kariernya dengan hanya penyanyi
Tempat Paling Banyak Hantu

Tempat Paling Banyak Hantu

Safari Lagoon Sebenarnya dekat Ampang ada juga bangunan yang ditinggalkan sehingga hari ini, iaitu Safari lagoon. Ia merupakan taman tema
Sex dengan Kepala Mayat – 5 Pembunuh Terzalim Dunia

Sex dengan Kepala Mayat – 5 Pembunuh Terzalim Dunia

Pembunuhan ni sebenarnya berlaku kadang-kadang disebabkan latarbelakang oleh bermacam-macam motif, macam politik, kecumburaan, dendam, membela sendir
Top 3  Hukuman Paling Kejam Bagi Pendosa (Criminals)

Top 3 Hukuman Paling Kejam Bagi Pendosa (Criminals)

Pada zaman dulu bila tiada penjara, Si pesalah akan di hukum secara fizikal sahaja, And we thought we are having a bad day? Scroll ke bawah untuk
Top 3 Underrated Restaurant Di Kuala Lumpur

Top 3 Underrated Restaurant Di Kuala Lumpur

  Sebenarnya banyak kedai makan di kuala lumpur yang murah, style dan selesa. Mesti korang nak cari kedai makan yang boleh ootd, dating dan bu
Top 10 Artis Kpop Pilihan Youngsters

Top 10 Artis Kpop Pilihan Youngsters

NO.1 Name: Bts ( Bangtan boys) Tahun debut: 2013 Entertainment: Syarikat Big Hit Entertainment Members: ( JUNGKOOK, KIM TAEHYUNG, JIM
Silent Art: Seni Extrordinary

Silent Art: Seni Extrordinary

Pernah tak jalan2 tengah bandar dan ternampak seorang penghibur jalanan memakai pakaian menarik dengan solekan dan gaya yang menarik tetapi tidak
10 Haiwan Jangka Hayat Singkat

10 Haiwan Jangka Hayat Singkat

Setiap benda hidup pasti akan mati. Haa.. sama je macam manusia dan haiwan tapi ada juga perbezaan yang kita perlu tahu. Di dunia, terdapat pelbagai
5 Dokumentari Terbaik di YouTube

5 Dokumentari Terbaik di YouTube

Dokumentari YouTube merangkumi beberapa karya yang paling unggul seperti The September Issue, 13th, The White Helmets dan banyak lagi. Berikut a
1 2 3 21 10 / 210 POSTS