Category: Hiburan

1 2 3 22 10 / 214 POSTS
West Side Story Movie

West Side Story Movie

West Side Story ni merupakan muzikal buku karya Arthur Laurents, muzik yang dibuat oleh Leonard Bernstein dan lirik pula oleh Stephen Sondheim.
Sci-fi Genre Movie  – Orang Muda Mesti Suka

Sci-fi Genre Movie – Orang Muda Mesti Suka

Kalau cakap pasal movie or drama , mesti semua orang suka tapiiii tahu ke genre movie or drama tu? Ke main bedal je? hahaha.. Film sci-fi atau sc
Bila Beraya di Negara Bukan Islam, Dgn sushi dan Texas steak

Bila Beraya di Negara Bukan Islam, Dgn sushi dan Texas steak

hanya sekadar gambar hiasan Bila beraya di negara asing, khususnya negara bukan majoriti muslim, pengalaman berbeza. dn utk yg dari negara seperti
Lirik lagu Malaysia terlalu selamat?

Lirik lagu Malaysia terlalu selamat?

Ramai netizen yang mempertikaikan lagu malaysia pada hari ni macam tak sedap la, lagu membosankan la, tapi bila fikir balik, ke sebab rakyat mala
Teater Tradisional Malaysia

Teater Tradisional Malaysia

Selalu kita tengok teater moden je kan? Jom kita kenal dengan teater tradisional pula, Wayang kulit  Kalau korang nak tahu, Wayang kul
5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

Ella  Siapa yang tak kenal ella kan? Semua tahu dia digelar ‘Ratu Rock’... Kalau nak tahu ella ni mulakan kariernya dengan hanya penyanyi
Tempat Paling Banyak Hantu

Tempat Paling Banyak Hantu

Safari Lagoon Sebenarnya dekat Ampang ada juga bangunan yang ditinggalkan sehingga hari ini, iaitu Safari lagoon. Ia merupakan taman tema
Sex dengan Kepala Mayat – 5 Pembunuh Terzalim Dunia

Sex dengan Kepala Mayat – 5 Pembunuh Terzalim Dunia

Pembunuhan ni sebenarnya berlaku kadang-kadang disebabkan latarbelakang oleh bermacam-macam motif, macam politik, kecumburaan, dendam, membela sendir
Top 3  Hukuman Paling Kejam Bagi Pendosa (Criminals)

Top 3 Hukuman Paling Kejam Bagi Pendosa (Criminals)

Pada zaman dulu bila tiada penjara, Si pesalah akan di hukum secara fizikal sahaja, And we thought we are having a bad day? Scroll ke bawah untuk
Top 3 Underrated Restaurant Di Kuala Lumpur

Top 3 Underrated Restaurant Di Kuala Lumpur

  Sebenarnya banyak kedai makan di kuala lumpur yang murah, style dan selesa. Mesti korang nak cari kedai makan yang boleh ootd, dating dan bu
1 2 3 22 10 / 214 POSTS