Category: Hiburan

1 2 3 15 10 / 149 POSTS
Kalender Jawa: Malam Keliwon!

Kalender Jawa: Malam Keliwon!

Malam memuja hantu atau masa hantu keliaran adalah minggu ke-3 jumaat setiap bulan. Keliwon terkenal kerana budaya orang jawa dan bali Indone
Double B , Bundle or Branded?

Double B , Bundle or Branded?

Branded mestilah mahal dan berkualiti Mind set orang kita sekarang mahal je berkualiti sebab kita tahu makin mahal harga barang makin tahan
Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Semua kenal group lagend korea 2NE1 kan! salah seorang ahli group ini iaitu Sandara Park baru je post video #Anysongchallenge di Intagram bersama Zic
Prefer bunga or anything else?

Prefer bunga or anything else?

Bunga ni romatik sikit nak amik hati partner Dulu memang fomous lah bunga ni , kalau orang suka atau kita suka orang memang kita akan bagi bun
Bumi Jadi Pelik Tahun 2020!

Bumi Jadi Pelik Tahun 2020!

Pembukaan 2020 tahun ini kita ditemani dengan bencana. Paling membimbangkan bila ia meranapkan beberapa buah kawasan. Australia Kebakaran
TOP 5 TEMPAT HIKING YANG PERFECT VIEW

TOP 5 TEMPAT HIKING YANG PERFECT VIEW

Bukit batu putih Hiking santai-santai dan apabila sampai di puncak, dapat melihat view laut biru yang amat cantik . Puncak bukit ini amat sesuai
Chinese New Year On X Onz?

Chinese New Year On X Onz?

Beberapa buah mall dah siap deco untuk menyambut Tahun Baru Cina. Bukan kita je bersemangat nak beraya, mall pun sama! Let's Checkidot. Suria
Naga Wujud Di Danau Toba

Naga Wujud Di Danau Toba

Destinasi ini Wajib anda kunjungi kalau jejak ke Indonesia. Danau Toba merupakan tasik terbesar di Indonesia dengan panjang 100 kilometer
Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Min ada tanya dekat kawan-kawan mengenai bunga sebagai hadiah birthday! Some say Yes and half say No. Sebenarnya lelaki bukan bagi bunga saje
Tarikan ” rahsia ” di Thailand!

Tarikan ” rahsia ” di Thailand!

Celebrate New year dan " check in clean " Thailand jadi tarikan tempat bercuti untuk orang muda yang ingin have fun atau enjoy kerana
1 2 3 15 10 / 149 POSTS