Category: Hiburan

1 2 3 21 10 / 203 POSTS
Silent Art: Seni Extrordinary

Silent Art: Seni Extrordinary

Pernah tak jalan2 tengah bandar dan ternampak seorang penghibur jalanan memakai pakaian menarik dengan solekan dan gaya yang menarik tetapi tidak
10 Haiwan Jangka Hayat Singkat

10 Haiwan Jangka Hayat Singkat

Setiap benda hidup pasti akan mati. Haa.. sama je macam manusia dan haiwan tapi ada juga perbezaan yang kita perlu tahu. Di dunia, terdapat pelbagai
5 Dokumentari Terbaik di YouTube

5 Dokumentari Terbaik di YouTube

Dokumentari YouTube merangkumi beberapa karya yang paling unggul seperti The September Issue, 13th, The White Helmets dan banyak lagi. Berikut a
“Best Movies” Wajib Tengok Tahun 2020

“Best Movies” Wajib Tengok Tahun 2020

Memandangkan kita sudah pun menghampiri tahun 2020, jom habiskan tahun ini dengan menonton movie yang mungkin belum korang tengok. Pssst! (Sediak
Apa Itu Garageband?

Apa Itu Garageband?

Korang minat nak buat lagu? Senang je, korang boleh guna aplikasi GarageBand untuk buat projek muzik dengan hanya menggunakan smartphone korang sendi
Muzik Emo Tetap di Hati!

Muzik Emo Tetap di Hati!

Korang selalu rasa sendu? kecewa? sedih? Haa, jangan risau! Korang boleh layan perasaan korang dengan dengar lagu-lagu emo band Malaysia ni weh. R
American Murder: The Family Next Door

American Murder: The Family Next Door

Dokumentari jenayah lagi mengerikan di Netflix, "American Murder: The Family Next Door" menarik perhatian kepada salah satu jenayah tida
Carta Lagu Indie MKR Ogos 2020

Carta Lagu Indie MKR Ogos 2020

https://youtu.be/TX_btcRmfC8 Carta lagu indie MKR 10 terbaik bagi bulan Ogos 2020.Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #S
Carta Lagu Indie MKR Julai 2020

Carta Lagu Indie MKR Julai 2020

https://youtu.be/rUtr8wxHhE0 Carta lagu indie MKR 10 terbaik bagi bulan Julai 2020.Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #
Band Neo-Nazi Wujud di Malaysia?!

Band Neo-Nazi Wujud di Malaysia?!

Setiap kali mention tentang Nazi semua mesti ingat tentang Adolf Hitler dengan peristiwa The Holocaust yang telah melakukan pembunuhan kejam keat
1 2 3 21 10 / 203 POSTS