Category: Muzik

1 2 10 / 19 POSTS
Tak Masuk Akal : Band Neo-Nazi Wujud di Malaysia??

Tak Masuk Akal : Band Neo-Nazi Wujud di Malaysia??

Setiap kali mention tentang Nazi semua mesti ingat tentang Adolf Hitler dengan peristiwa The Holocaust yang telah membuat pembunuhan kejam keatas
Dewataraya [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Dewataraya [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Dewataraya perform padu di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru dan paling
5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

Korang mesti biasa dengarkan muzik seperti heavy metal, thrash metal dan black metal. Tapi korang tahu tak ada genre metal pelik yang sebenarnya
5 Record Store ‘Keras’ Sekitar Lembah Klang

5 Record Store ‘Keras’ Sekitar Lembah Klang

Kalau korang jenis minat muzik, especially keras dan padat. Korang wajib singgah ke 5 record store yang MKR senaraikan ni. Jangan lupa guna waze
The Suav [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

The Suav [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

The Suav perform padu di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru dan paling k
Video ‘Lucah’ Andi Bernadee

Video ‘Lucah’ Andi Bernadee

Andi Bernadee baru je release MV baru untuk lagu Shimmy, 21 February 2020 tapi haters dia buat kecoh pulak. Antara tweet haters... Best te
Servants [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Servants [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Servants perform padu lagu-lagu di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru da
Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Semua kenal group lagend korea 2NE1 kan! salah seorang ahli group ini iaitu Sandara Park baru je post video #Anysongchallenge di Intagram bersama Zic
Aydrus – Sampai Bila [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Aydrus – Sampai Bila [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Aydrus perform padu lagu Sampai Bila di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terba
Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Bermula dari bawah dan kini dah nyanyi lagu untuk Soundtrack Movie! Best sangat lagu mereka ni, jom chekidot.. Modescape - Hilang Sound
1 2 10 / 19 POSTS