Category: Muzik

1 2 3 10 / 22 POSTS
Teater Tradisional Malaysia

Teater Tradisional Malaysia

Selalu kita tengok teater moden je kan? Jom kita kenal dengan teater tradisional pula, Wayang kulit  Kalau korang nak tahu, Wayang kul
5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

Ella  Siapa yang tak kenal ella kan? Semua tahu dia digelar ‘Ratu Rock’... Kalau nak tahu ella ni mulakan kariernya dengan hanya penyanyi
Apa Itu Garageband?

Apa Itu Garageband?

Korang minat nak buat lagu? Senang je, korang boleh guna aplikasi GarageBand untuk buat projek muzik dengan hanya menggunakan smartphone korang sendi
Band Neo-Nazi Wujud di Malaysia?!

Band Neo-Nazi Wujud di Malaysia?!

Setiap kali mention tentang Nazi semua mesti ingat tentang Adolf Hitler dengan peristiwa The Holocaust yang telah melakukan pembunuhan kejam keat
Dewataraya [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Dewataraya [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Dewataraya perform padu di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru dan paling
5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

Korang mesti biasa dengarkan muzik seperti heavy metal, thrash metal dan black metal. Tapi korang tahu tak ada genre metal pelik yang sebenarnya
5 Record Store ‘Keras’ Sekitar Lembah Klang

5 Record Store ‘Keras’ Sekitar Lembah Klang

Kalau korang jenis minat muzik, especially keras dan padat. Korang wajib singgah ke 5 record store yang MKR senaraikan ni. Jangan lupa guna waze
The Suav [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

The Suav [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

The Suav perform padu di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru dan paling k
Video ‘Lucah’ Andi Bernadee

Video ‘Lucah’ Andi Bernadee

Andi Bernadee baru je release MV baru untuk lagu Shimmy, 21 February 2020 tapi haters dia buat kecoh pulak. Antara tweet haters... Best te
Servants [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Servants [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Servants perform padu lagu-lagu di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru da
1 2 3 10 / 22 POSTS