Category: Muzik

1 2 10 / 12 POSTS
Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Semua kenal group lagend korea 2NE1 kan! salah seorang ahli group ini iaitu Sandara Park baru je post video #Anysongchallenge di Intagram bersama Zic
Aydrus – Sampai Bila [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Aydrus – Sampai Bila [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Aydrus perform padu lagu Sampai Bila di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terba
Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Bermula dari bawah dan kini dah nyanyi lagu untuk Soundtrack Movie! Best sangat lagu mereka ni, jom chekidot.. Modescape - Hilang Sound
Carta Lagu MKR December 2019

Carta Lagu MKR December 2019

Carta lagu MKR 10 terbaik bagi bulan December 2019. Jom tengok mana tau ada band favorite korang. Follow Sosial media kami untuk maklumat lanjut.
Berhenti bertik-tok, terus ke Puchong menjadi Bintang!

Berhenti bertik-tok, terus ke Puchong menjadi Bintang!

Pengumuman! Untuk pengganti Black Hanifah dan Akim and the majistret, anda perlu bergegas ke pesta seni pada Disember 14 - 15. Inilah saat yang tungg
Rawatan akustik bagi sebuah bilik Hostel

Rawatan akustik bagi sebuah bilik Hostel

Bunyi adalah gelombang yang mengembara melalui angin. Kelengkapan dan reka bentuk bilik merupakan perkara utama dalam menghasilkan bunyi yang menarik
KL Gig Spot

KL Gig Spot

Pergi GIG dekat KL mesti best and sebab itu, MKR suggestkan beberapa tempat. Ada juga kumpulan seperti Punk dan Skinhead.  Tapi, jangan pergi bersendi
Punk Not Dead!

Punk Not Dead!

Ketepi budak budak raver dan hipster, bagi laluan dekat budak punk nak lalu! Hehehehe Bila sebut je punk mesti korang imagine rambut Mohawk pacak p
Mirage X Kawan 10th Anniversary – Pesawat & Plague Of Happiness Showcase

Mirage X Kawan 10th Anniversary – Pesawat & Plague Of Happiness Showcase

by : Amirul Rahman ​Pada 9 Februari 2018, kumpulan Pesawat dan Plague Of Happiness  telah menyambut anniversary diorang yang ke 10
Skowt : Platform Untuk Bantu Band Indie

Skowt : Platform Untuk Bantu Band Indie

SKOWT merupakan platform yang menumpukan unsigned artist seluruh dunia dengan memberi mereka peluang dan ruang untuk menunjukkan bakat m
1 2 10 / 12 POSTS