Category: Games

Nicol David Bersara

Nicol David Bersara

Nicol Ann David mengumumkan persaraannya. Apa yang akan beliau lakukan selepas bersara? Adakah beliau patut menetap di rumah atau melibatkan diri dala
Impak PUBG

Impak PUBG

Permainan menembak pubg kini menjadi pilihan anak muda. Pubg bermaksud (Player Unknown’s Battlegrounds). Adakah impak permainan PUBG ini berunsur kega
#TopSportGames untuk PC Gamers

#TopSportGames untuk PC Gamers

By: Subhashinii Jeyasankar Haaaaaiii kaki gamers!!! Untuk korang yang suka dengan PC game kategori sport, dan kalau korang nak tau game2 yang selalun
Be smarties as a game !

Be smarties as a game !

Banyak game yang ada masa kini menunjukkan pelbagai jenis genre. Bukan untuk seronok sahaja tapi game terkini juga telah "diupgrade" cara atau jenis p
Euwww , Malaysia buat games ?

Euwww , Malaysia buat games ?

Haa, mesti korang ada pernah terfikir kan Malaysia noob, mampu ke nak cipta game apa semua ni? Setakat main boleh lah. Lain lah kalau korang memang ga
Nostalgia Game-game dari Play Station 1

Nostalgia Game-game dari Play Station 1

Ramai antara kita yang mesti rindukan permainan video lama semasa zaman kecil dan masih ada diantara kita yang masih menyimpan permainan video merek
Penting mana main game?

Penting mana main game?

By: Shaz Sebagai seorang gamers, mesti dah biasa orang sebut "get a life" kan time korang tengah syiok main game. adahal, dorang
7 / 7 POSTS