Author: Intandz

1 2 3 5 10 / 41 POSTS
Tegas Cara ” Ajar ” Rakyat Malaysia!

Tegas Cara ” Ajar ” Rakyat Malaysia!

1 . Separuh rakyat Malaysia Keras kepala! Memalukan apabila Perdana Menteri kita sendiri merayu agar rakyat " duduk di rumah " dan hanya
Rakyat Malaysia Selfish!

Rakyat Malaysia Selfish!

Kemaruk nak holiday Ada segelintir rakyat yang pentingkan diri , ambil kesempatan bercuti di luar negara , walaupun tahu negara itu bahay
Tergempar Coronavirus!

Tergempar Coronavirus!

Lebih 100 ribu mangsa seluruh dunia Sedar tak sedar coronavirus ni ialah salah satu virus yang paling bahaya yang menyebabkan lebih 110,000 di
Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Status Terkini Covid-19 di Malaysia Terkini, KKM ingin memaklumkan bahawa sehingga 8 Mac 2020, semalam , terdapat enam (6) kes ba
70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

Andartu " terlajak hot " Dah jadi trend sekarang kahwin lambat , mana taknya hampir 1 juta wanita dewasa dekat selangor masih bujang , atau di
Orang Malaysia semakin Horny!

Orang Malaysia semakin Horny!

Porn jadi website paling panas! " Barang panas" tak kisah lah dari bawah umur atau pun dah dewasa , mesti ada yang tengok video porn , ada j
Diva AA Calon PM ke – 8

Diva AA Calon PM ke – 8

Tun M letak jawatan Kecoh satu 1 Malaysia bila perdana menteri kita Tun M kita letak jawatan secara mengejut . Oleh itu , jadi tanda tanya r
Tekcik Nak “Attention” Lelaki

Tekcik Nak “Attention” Lelaki

Tak confident " tak boek " Ramai wanita yang dada kecil ni tak confident nak jumpa atau be
Kaki kipas boss !

Kaki kipas boss !

Mulut manis boleh potong kaki Tiap tempat kerja mesti ada orang yang sweetalker , kalau bercakap dengan bos tu , mesti bos dengar kan tak pun
Tips Express Internship

Tips Express Internship

Resume kena " super" Company akan semak resume dulu sebelum panggil dan pilih untuk interview , mestikah ramai orang yang apply , so awak mest
1 2 3 5 10 / 41 POSTS