Kaki kipas boss !

Image result for gambar kaki kipas boss
  1. Mulut manis boleh potong kaki

Tiap tempat kerja mesti ada orang yang sweetalker , kalau bercakap dengan bos tu , mesti bos dengar kan tak pun dari bos marah terus okay bila ada pekerja macamni kan . Orang macamni selalu senang nak apa apa dari bos . Setuju tak?

Image result for bos and staff

2. Kelakar buat bos terhibur

Ada setengah bos yang suka pekerja dia satu kepala tak formal sangat tapi still tahu respect sebab macam kita tahu semua pekerja nak bos atau situasi yang santa baru lah kerja pun semangat kan berbanding yang stress level.

Image result for staff and boss

3. Sedap mata memandang

Kalau bos lelaki selalunya lah mesti nak pekerja yang cantik , muda , fresh baru lah buat kerja tu sejuk je hati kan , dapat pula yang manja ha lagi lah senang bodek bos tu kan , pekerja yang suka beli jiwa ni akan jadi favourite bos.

Image result for staf sexy

4. Pandai bodek kasi cair

Mesti ada sorang dekat office yang pandai amik hati bos , yang selalu ” kipas ” bos suruh belanja makan ke atau jadi harapan pekerja lain untuk amik kesempatan minta bos belanja ha selalu macamtu lah kan?

Image result for sugar daddy

5. Pekerja Vs Scandal

Jangan ingat dalam drama je bos ada scandal dengan pekerja sendiri , realiti pun tau. Pekerja jadi scandal kebanyakkan buat bos tu jadi sugar daddy or sugar mommy kan , selalunya mereka ni buat kerja clean tak kantoi dengan pekerja lain , paling tidak nampak pilih kasih.

Image result for sugar daddy

COMMENTS