Categori: Shows & Podcast

1 2 3 27 10 / 268 JUMLAH POST
Misteri Nurul Izzah

Misteri Nurul Izzah

Adakah kamu kenali sfat,perangai,dan diri dia?.........apakah punca perletakkan jawatan dia ?.....adakah disebabkan isu-isu dalaman ?......  
Dilema sambung belajar atau kerja?

Dilema sambung belajar atau kerja?

Dilema lah nak sambung belajar ke nak kerja? Kalalu sambung belajar lagi kena labur duit lagi, kalau kerja boleh dapat duit. #MykampusAM kongsi
Special Edition- Freedom of Orang Mudaaaa!

Special Edition- Freedom of Orang Mudaaaa!

Apa pendapat warga kampus Kolej FELCRA tentang topik kebebasan orang muda disekat? #KANTEEN kongsikan apa yang mereka rasa & mahukan! Ha
Special Edition- Orang Muda & Public Transport!

Special Edition- Orang Muda & Public Transport!

Berguna ke tidak public transport yang kerajaan sediakan ni uolls? Nak tahu apa pendapat youngster di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics ten
Autonomi Pensyarah

Autonomi Pensyarah

(Hak Beri Lulus Atau Gagal kepada Student) Adakah pendidikan di universiti meningkat kalau pensyarah bebas bagi markah? Jom dengarkan KANTEEN hari
Special Edition- Orang Muda Mengundi!

Special Edition- Orang Muda Mengundi!

Show orang muda mengundi kali ni special sikit uolls, team MKR dapatkan pendapat para youngster di Kolej Komuniti Bentong! And dengarkan interview
Najib ‘The Comedian’

Najib ‘The Comedian’

Adakah kamu ambil berat tentang ini ?.....ataupun adakah kamu kisah tentang hal sebegini ?.....setuju atau tidak tentang hal ini ?....   pa
Current Best Live Band Performance

Current Best Live Band Performance

Adakah kamu tahu tentang indie band?.......adakah kamu kenali mereka ?......adakah kamu dengar lagu mereka?.....   part 1 :Karya karya mere
10 Kampus Menarik di Dunia

10 Kampus Menarik di Dunia

Mesti korang bosan bila dengar tentang kampus kan ?........ tapi kali ini kami telah membincangkan 10 kampus yang menarik........adakah kamu tahu tent
Current Best “Live” Band (Indie) Performance!

Current Best “Live” Band (Indie) Performance!

Hello guys! Siapa kat sini yang kaki Gig yang suka pergi tengok Live Performance?? #KANTEEN akan berkongsikan senarai band indie yang performed live
1 2 3 27 10 / 268 JUMLAH POST