Category: Shows & Podcast

1 2 3 59 10 / 586 POSTS
Backpackers: More Than Just A Backpack

Backpackers: More Than Just A Backpack

Backpacking selalu disalah anggap oleh orang Malaysia. Backpacking bukan sekadar orang yang ada backpack di belakangnya tetapi ianya adalah lifestyle
Tradisi Malaysia: Agama & Bangsa Dalam Borang

Tradisi Malaysia: Agama & Bangsa Dalam Borang

Kita seringkali isi borang tanpa mempersoalkan maklumat yang betul-betul dikehendaki. Ada sesetengah maklumat yang diperlukan tidak berkaitan pun den
Pendatang Penyelamat Negara!

Pendatang Penyelamat Negara!

Malaysia mempunyai budaya imigran sejak merdeka lagi dan kebanyakkannya mereka daripada Indonesia.Tetapi, pada masa itu, warga asing hanya bekerja da
Prefer bunga or anything else?

Prefer bunga or anything else?

Bunga ni romatik sikit nak amik hati partner Dulu memang fomous lah bunga ni , kalau orang suka atau kita suka orang memang kita akan bagi bun
Privasi Diragut

Privasi Diragut

Tular rakaman perbualan telefon Najib dan beberapa orang lagi berhubung kes 1MDB. Yang merisaukan netizen sekarang adalah berkenaan privasi. Takkan p
Batas Rogol

Batas Rogol

Apa gangguan seksual bagi seseorang? Ada yang boleh pegang pinggang, boleh cium pipi tapi ada yang cakap semua tu adalah gangguan seksual. Macam mana
World War III

World War III

Kematian general Qassem Soleimani pada 3 Januari 2020 menyebabkan dua negara besar saling berbalas serangan. Adakah Amerika berdendam dengan Iran sel
Kesatuan Merokok

Kesatuan Merokok

Sudah hampir setengah juta berjaya dikutip semasa serbuan di premis makanan terhadap perokok yang merokok di situ. Berkuat kuasa, 1 Jan 2020, perokok
Rancangan Holistik PATI

Rancangan Holistik PATI

Malaysia nak kurangkan kebergantungan pekerja asing. Tapi Company di Malaysia banyak nak cut cost & guna khidmat pekerja asing sebab murah. Ranc
War III : Iran Vs US

War III : Iran Vs US

Makin kecoh dan gemparkan bila Iran dan mula serang Amerika Syarikat! Apa punca sampai boleh serang menyerang? Akibat kematian seorang Gener
1 2 3 59 10 / 586 POSTS