Category: Shows & Podcast

1 2 3 4 5 64 30 / 631 POSTS
Budak KV Pun Laku

Budak KV Pun Laku

Graduan lulusan kemahiran ni sememangnya jadi rebutan dalam bidang industri dan teknologi. Selain tu, boleh juga jadi usahawan dalam pembangunan dan
Kemelut Politik Gegar Minda Rakyat

Kemelut Politik Gegar Minda Rakyat

Negara dikejutkan dengan politik Malaysia yang memeningkan kepala. Tapi ramai orang khususnya warga belia sudah mula membuka minda mereka untuk menge
Jamban kotor salah siapa?

Jamban kotor salah siapa?

Teknologi makin canggih macamtu jugalah toilet di Malaysia , Jepun jadi negara toilet terbesih , manakala jamban dekat Malaysia ni paling kotor .
Borneo Yang Tersisih

Borneo Yang Tersisih

Sabah dan Sarawak adalah 2 buah negeri yang jauh lebih besar daripada semenanjung tapi bilangan kerusi parlimen hanya ¼ sahaja iaitu sebanyak 57 buah
MAHATHIR GAME ON OR  GAME OVER

MAHATHIR GAME ON OR GAME OVER

Drama politik yang dicetuskan oleh Mahathir apabila beliau bertindak meletakkan jawatannya sebagai Perdana Menteri ke-7. Pengumuman tersebut telah me
Pusat Pelupusan Bayi: Baby Hatch

Pusat Pelupusan Bayi: Baby Hatch

Kalau dah tak nak bela, cari tempat atau orang yang nak bela. Bagi mereka peluang untuk hidup dan membesar jadi manusia macam korang semua. Ramai la
SUICIDE : MATI TERUS ATAU MASUK PENJARA ?

SUICIDE : MATI TERUS ATAU MASUK PENJARA ?

Timbalan PM Wan Azizah telah mengeluarkan statement tentang menjatuhkan hukuman penjara ke-atas orang yang didapati mencuba membunuh diri mereka. Bet
Anjing Yang Berpingat

Anjing Yang Berpingat

Anjing dianggap kotor dan haram dibela. Namun darjatnya diangkat bila Lao Wu, anjing pengesan K9 dianugerahkan pingat “Jasamu Dikenang” oleh kontinj
Pesta Bogel Seluruh Dunia

Pesta Bogel Seluruh Dunia

Pesta bogel ni pernah jadi kontroversi dekat Malaysia. Tapi korang tahu tak yang dekat luar negara banyak pesta macam diadakan. So, harini kita akan
Sukan Extreme: Gila nak mati?

Sukan Extreme: Gila nak mati?

Orang yang main sukan extreme dikatakan gila, tapi sebenarnya sukan ni memberikan kepuasan & self control kepada individu terbabit. Lagipun sukan
1 2 3 4 5 64 30 / 631 POSTS