Category: Podcast

1 2 3 77 10 / 761 POSTS
Mansuhkan Cuti Yang Kurang Pengikut?

Mansuhkan Cuti Yang Kurang Pengikut?

Malaysia adalah merupakan sebuah negara di dunia yang mempunyai kadar cuti peristiwa tertinggi jika hendak dibandingkan dengan negara luar. https
Sihir Dan Siswa!

Sihir Dan Siswa!

Ilmu ghaib yang dapat menyakiti atau dapat mempersonakan orang adalah maksud sihir dari Kamus Dewan Bahasa Dan Pustaka. Kisah seram sedih akan dibinc
Variasi Nama!

Variasi Nama!

Nama yang diletak di dalam IC tidak digunakan sama sekali, apabila memanggil seseorang di setiap perbualan ringkas. Kenapa nickname lebih di pilih?
3D Workers Made in Malaysia

3D Workers Made in Malaysia

Sektor pekerjaan di Malaysia adalah amat terhad. Ini menunjukkan sektor ekonomi dan pembangunan di negara semakin membangun dan semakin pesat. ht
Pikat Isteri Orang? Anda Boleh Didakwa

Pikat Isteri Orang? Anda Boleh Didakwa

Ramai kalangan masyarakat kita sebenarnya tidak tahu bahawa memikat isteri orang adalah satu jenayah! Tak sangka pikat isteri orang adalah satu jenay
Taksub Game, Pil Online DADAH!

Taksub Game, Pil Online DADAH!

Sebut je games siapa yang tak gila untuk terus and terus main je kan sampai addicted la benda ni dalam kehidupan seharian. Persoalannya, addicted den
BFF ku Madu ku!

BFF ku Madu ku!

Ada trend sekarang di mana si isteri ingin membalas idea suami yang ingin beristeri ramai dengan konsep "ok nak tambah satu lagi tapi kahwin je lah d
Rafizi Comeback? Or Goback

Rafizi Comeback? Or Goback

Rafizi Ramli telah membuat penampilan secara mengejut apabila pada tahun ini beliau secara tiba-tiba membuat comeback dengan memunculkan diri didalam
Netizen Malaysia Out Of Control

Netizen Malaysia Out Of Control

Netizen kalau dah masuk alam maya dia, WAH KEMAIN LAGI LANCANGNYE YEA! Tapi dengan direct comment mereka ni, pasti ke semua comment boleh pakai and t
Pemimpin Muda

Pemimpin Muda

Pemimpin muda mencerminkan negara kita suatu hari nanti. Jadi pembangunan pemimpin muda adakah dirancang atau kebetulan? https://youtu.be/rbfRi3M
1 2 3 77 10 / 761 POSTS