Category: Podcast

1 2 3 51 10 / 509 POSTS
Budaya Normalize Dosa Lifestyle Baru Millenials?

Budaya Normalize Dosa Lifestyle Baru Millenials?

"Takpe lah couple pegang tangan yang penting tak berzina" "takpe lah mengumpat yang penting jaga aurat". Pernah dengar tak semua ni? Tahu tak sebenar
Gaji bulanan RM20K kerja “conteng” dinding

Gaji bulanan RM20K kerja “conteng” dinding

https://youtu.be/WzP0mGWWW38 Tips Cari Duit Bagi Artis Mural oleh Yaulacap https://youtu.be/_fSFg43mZJ8 "Mural bukan Vandalisme!" - Menurut Yaul
Tangguhkan Aktiviti Berpolitik Sehingga Covid-19 Selesai?

Tangguhkan Aktiviti Berpolitik Sehingga Covid-19 Selesai?

Pendidikan ditangguhkan dengan alasan penyebaran Covid-19, aktiviti berpolitik yang ke sana ke sini pun kena lah stop juga. Baru adil kan? Bersama Ti
Millenials Kekok Bersosial?

Millenials Kekok Bersosial?

Orang tua salahkan yang muda. Yang muda salahkan orang tua sebab tak paham dorang. Ni yang nak kena dengar sendiri apa anak muda rasa. Betul ke socia
Anwar Ibrahim: PM atau PM Tepi?

Anwar Ibrahim: PM atau PM Tepi?

Berjaya ke Anwar Ibrahim jadi PM kalini? Atau sebenarnya ada muslihat lain? Jom dengarkan pendapat anak muda tentang isu ini. #AnwarIbrahim #PKR #
Local Election: Undi Saksama Perjuangkan Kuasa Rakyat di Peringkat Tempatan

Local Election: Undi Saksama Perjuangkan Kuasa Rakyat di Peringkat Tempatan

Ramai orang tidak sedar mereka ada "superpower" dalam kerajaan tempatan, dan kalau tanya orang muda pun majoriti tidak tahu tentang local election in
Wanita vape hot or not?

Wanita vape hot or not?

Trend vape makin havoc dalam kalangan wanita sampai ada netizen yang kurang senang tengok mereka. Ini sebahagian dari show "Wanita vape hot or not?"
Dunia Palsu Orang Malaysia di Kaca Televisyen

Dunia Palsu Orang Malaysia di Kaca Televisyen

Sebahagian dari show Dunia Palsu Orang Malaysia di Kaca Televisyen bersama penggiat seni legend iaitu A.Wahab Hamzah dan pengkaji sejarah muda Najmi
Orang Malaysia Obses Terhadap Hantu!

Orang Malaysia Obses Terhadap Hantu!

Kalau upload video pasal mistik or tayang filem seram, confirm laku! Terbukti orang kita suka sangat tengok hantu. So hari ni kita akan tanya pendapa
Adakah Graduan Sedia Bekerja Tanpa Aircond?

Adakah Graduan Sedia Bekerja Tanpa Aircond?

Good news bila kerajaan umum hentikan kebergantungan pekerja warga asing. Persoalannya, bersedia ke anak muda terjun sektor 3D? Almaklumlah dah train
1 2 3 51 10 / 509 POSTS