Category: Podcast

1 2 3 4 14 20 / 139 POSTS
Kolej Komuniti Bentong

Kolej Komuniti Bentong

adakah korang tahu isu-isu undi?.......adakah yang mengambil berat ?.....adakah kerajaan akn meningkatkan sistem undi?......   part 1 :Adak
Misteri Nurul Izzah

Misteri Nurul Izzah

Adakah kamu kenali sfat,perangai,dan diri dia?.........apakah punca perletakkan jawatan dia ?.....adakah disebabkan isu-isu dalaman ?......  
Najib ‘The Comedian’

Najib ‘The Comedian’

Adakah kamu ambil berat tentang ini ?.....ataupun adakah kamu kisah tentang hal sebegini ?.....setuju atau tidak tentang hal ini ?....   pa
Current Best Live Band Performance

Current Best Live Band Performance

Adakah kamu tahu tentang indie band?.......adakah kamu kenali mereka ?......adakah kamu dengar lagu mereka?.....   part 1 :Karya karya mere
10 Kampus Menarik di Dunia

10 Kampus Menarik di Dunia

Mesti korang bosan bila dengar tentang kampus kan ?........ tapi kali ini kami telah membincangkan 10 kampus yang menarik........adakah kamu tahu tent
Top 10 Filem Seram

Top 10 Filem Seram

Antara filem seram yang ada di Malaysia. Hasil karya yang berkualiti pernah disajikan buat penonton yang menggemari filem bergenre seram ini. Mari kit
Eko Resort

Eko Resort

Haa nak pergi vacay tapi tak tahu dkt mana? Mari mendengar dan explore tempat yang anda tak tahu. Part 1 : Eko Resort - Meritus Pelangi https://
Top 10 Filem Dakwah

Top 10 Filem Dakwah

Top 10 filem dakwah pilihan MKR. Mari kita listkan untuk anda semua contohnya seperti warkah cinta dan syurga cerita serta banyak lagi. Part 1 : To
Top 10 MKR Video 2018

Top 10 MKR Video 2018

Banyak benda gile berlaku tahun ni kan? Tapi korang ingat tak apa yang berlaku? Mesti tak sangatkan. Ha! MKR kali ni nak share kat korang video-video
Jangkaan 2019

Jangkaan 2019

Sempena tahun baru yang bakal datang, MKR ada listkan antaranya movie serta konsert yang upcoming yang memang riuh lah. Jadi ingin tahu lebih lanjut?
1 2 3 4 14 20 / 139 POSTS