Category: Podcast

1 2 3 4 85 20 / 842 POSTS
Mansuh pencen ahli politik dulu, baru penjawat awam?

Mansuh pencen ahli politik dulu, baru penjawat awam?

Rata-rata setuju sangat kalau elaun dan pencen orang-orang politik pun di hapuskan. Gaji dahlah banyak, pencen pulak lebih dari 1. Nak compar
Penjawat awam tidak berpencen menjejaskan nasib Melayu?

Penjawat awam tidak berpencen menjejaskan nasib Melayu?

Hapus pencen ganti KWSP, pun tak OK jugak? Bakal peguam dari UIA ini berpendapat ianya tidak akan membebankan orang Melayu pun.
Zamat Pencen Tamat: Orang muda masih nak kerja GOMEN?

Zamat Pencen Tamat: Orang muda masih nak kerja GOMEN?

Keputusan tidak popular kerajaan yang mansuhkan pencen mendapat pelbagai reaksi, sekaligus menjadi tanda tanya, adakah anak muda hilang minat
Malaysia CUKAIKAN aktiviti pelacuran??!

Malaysia CUKAIKAN aktiviti pelacuran??!

Konsep yang sama terpakai untuk cukai arak-- tak langgan pelacur tapi kenakan cukai ke atas aktiviti tersebut? Okay tak?
Macam mana warga asing lelaki ‘melepaskan’ nafsu?

Macam mana warga asing lelaki ‘melepaskan’ nafsu?

Imigran di Malaysia dah bertahun-tahun, isteri tinggal kat kampung. Pendek kata, tak dapat seks lah. Bak kata Rosyam Nor "Nama pun LELAKI, ka
Rumah Pelacur Pendatang Rosyam Nor?

Rumah Pelacur Pendatang Rosyam Nor?

Berjuta-juta lelaki warga asing tanpa pasangan untuk 'melepaskan' dan untuk mengelakkan dari mereka 'melepaskan' pada perempuan tempatan, Ros
Patut bagi tol percuma kepada yang tak menyambut perayaan pun?

Patut bagi tol percuma kepada yang tak menyambut perayaan pun?

Timbalan Menteri Kerja Raya, Ahmad Maslan cakap kerajaan tanggung kos tol percuma (2 hari) sebanyak 40 juta, bukan free tau-- kerajaan bayar
Tol Percuma Bermusim: Wayang Pikat Hati Rakyat?

Tol Percuma Bermusim: Wayang Pikat Hati Rakyat?

Mana mungkin boleh hapuskan tol tapi jadilah dapat toll-free 2 hari bila musim perayaan dan MENGUNDI. Something fishy, orang cakap wayang pol
Perlu ada babak INTIM untuk tunjuk ROMANTIK dalam drama Melayu?

Perlu ada babak INTIM untuk tunjuk ROMANTIK dalam drama Melayu?

Maya Karin once said- "Adegan intim perlu ada untuk menggambarkan kasih sayang yang terjalin antara hero dan heroin tetapi tak berlebihan (Om
Tak logik aksi RANJANG tapi bertudung?

Tak logik aksi RANJANG tapi bertudung?

Pelajar seni ASWARA sendiri mengaku yang semua ni MENGARUT! Bangun dari tidur bertudung siap pakej full makeup, tak real lah geng -.-
1 2 3 4 85 20 / 842 POSTS