Category: Podcast

1 2 3 4 77 20 / 761 POSTS
Politik Malaysia, Lebih Sesuai Graduan Tempatan?!

Politik Malaysia, Lebih Sesuai Graduan Tempatan?!

Dari keseluruhan Perdana Menteri Malaysia, cuma beberapa je yang merupakan hasil graduan dari universiti tempatan. Graduan luar negara memang lah dip
Dilema Melayu Mix

Dilema Melayu Mix

Sedar tak sedar ramai je rakyat melayu kita bukan "pure" melayu tau. You guys tak wonder ke if ada mix kan? Apa perasaan if memang ada darah mix? Jom
Jenayah berlaku, Laporan Polis Penyelesaianya!

Jenayah berlaku, Laporan Polis Penyelesaianya!

Mesti diantara kita pernah menjadi mangsa jenayah kan? Tapi macam mana nak buat laporan polis? Mungkin ada yang tahu dan ada yang tak tahu. http
Fenomena Bahasa Pasar

Fenomena Bahasa Pasar

Hari ini kita boleh lihat banyak timbulnya perkataan-perkataan baru yang tanpa sedar kita gunakan ketika berkomunikasi. Agaknya kenapa masyarakat kit
PAS mahukan PM Malaysia, hanya Muslim. Ini adil?

PAS mahukan PM Malaysia, hanya Muslim. Ini adil?

Senator PAS Khairil Nizam Khirudin mengusulkan pindaaan terhadap Perlembagaan Persekutuan supaya jawatan Perdana Menteri mestilah dikhususkan hanya k
Bazar Ramadhan dan Diet

Bazar Ramadhan dan Diet

Bulan Ramadhan hampir tiba. Kita tahu kebanyakkan orang yang berpuasa akan membeli makanan berbuka di bazar ramadhan. Tetapi adakah makanan di bazar
Cucuk Booster Lawan Covid-19!

Cucuk Booster Lawan Covid-19!

Ramai masih was-was dengan booster sebab simptom yang merisaukan. Tapi pastikah apa yang mereka lihat itu benar ataupun hanya AUTA!? Jom dengar apa k
RIDER FOOD DELIVERY DAN BUKA PUASA, SIAPA RUGI APA?

RIDER FOOD DELIVERY DAN BUKA PUASA, SIAPA RUGI APA?

Mendengar suara pengguna perkhidmatan penghantaran makanan. Apakah pandangan dan pendapat mereka dalam membantu penghantar makanan semasa melakukan t
Graduation Day Tunda Lagi?!

Graduation Day Tunda Lagi?!

Mendengar suara mahasiswa dalam majlis graduasi. Apakah mereka apabila majlis graduasi mereka ditunda atau tidak dilaksanakan. https://youtu.be/S
Teaser Soft Porn Zul Ariffin Bikin Netizen MELELEH!

Teaser Soft Porn Zul Ariffin Bikin Netizen MELELEH!

Teaser video drama yang bakal datang pada bulan puasa yang dilakokan Zul Ariffin dikecam teruk sebab dah seakan PORNO! Apa kata golongan muda dan pan
1 2 3 4 77 20 / 761 POSTS