Category: Lifestyle

1 2 3 21 10 / 209 POSTS
Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Tak tau lah kehidupan kat luar negara macam mana, tapi typical Malaysians selalu cakap otw hakikatnya dia baru otw nak buka mata. Punya lah semba
Tahun 1972: Cheras ada ‘Pesta Ganja’ ?

Tahun 1972: Cheras ada ‘Pesta Ganja’ ?

Acara Woodstock di Kem Semangat, Cheras pada tahun 1972 Awal sewaktu zaman 70-an dulu, Persatuan Pengakap Malaysia telah menganjurkan acara 'Woods
High School Korea Seksa Student !

High School Korea Seksa Student !

Semua suka Korea kan ? Tapi korang tahu tak lifestyle mereka dekat sekolah. So, jom kita tengok satu persatu. 1. Sesi Pembelajaran 16 hingga
Mukbang : Pelahap Inginkan Perhatian.

Mukbang : Pelahap Inginkan Perhatian.

Trend rakam sambil makan ni dah berleluasa kat seluruh dunia. Benda ni jadi viral kat Korea sejak 2015, dan sekarang jadi trend untuk kaki makan.
Jom Kenali ANARKI !

Jom Kenali ANARKI !

Nilai kebebasan mutlak adalah asas dalam Anarki Korang mesti familiar kan dengar nama Anarki ni ataupun logo A dalam bulatan ? Tapi korang tahu k
Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Status Terkini Covid-19 di Malaysia Terkini, KKM ingin memaklumkan bahawa sehingga 8 Mac 2020, semalam , terdapat enam (6) kes ba
Szondi Test: Gila tanpa sedar

Szondi Test: Gila tanpa sedar

Dalam tak sedar mesti ada benda yang korang tak tahu pasal diri korang. Siapa yang tengah confused pasal diri sendiri tu korang kena buat test p
Sindrom Disney !

Sindrom Disney !

Cerita dongeng ataupun fantasi memang tak asinglah dekat semua orang kan ? Tapi jom kita lihat penyakit apa yang guna nama karakter ini. 1.S
70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

Andartu " terlajak hot " Dah jadi trend sekarang kahwin lambat , mana taknya hampir 1 juta wanita dewasa dekat selangor masih bujang , atau di
Warna Yang Men’ghairah’kan

Warna Yang Men’ghairah’kan

Warna basic yang korang perlu tahu macam biru, kuning dan merah tu adalah warna asas (primer). Then dari campuran dua warna asas bol
1 2 3 21 10 / 209 POSTS