Category: Lifestyle

1 2 3 9 10 / 88 POSTS
Falsafah 101 : Otto Von Bismarck

Falsafah 101 : Otto Von Bismarck

Otto von Bismarck adalah salah seorang pemimpin yang menonjol sebagai Perdana Menteri Kerajaan Prussia (1862–1890) dia menyatukan Jerman dengan berapa
Top 10 Troll Terbaik!!

Top 10 Troll Terbaik!!

Dah jadi trend kalau tak puas hati atau nak bahan orang, guna je troll. Troll ni banyak jenis, ada video, lagu, komik dan juga ayat. Jom tengok antara
Ketupat Semakin Ditelan Zaman?

Ketupat Semakin Ditelan Zaman?

Raya tak sah kalau takde ketupat atas meja! Bukan raya lah beb namanya! Jom check out salasilah dan sejarah ketupat ni. Apa itu ketupat? Ketupat
Ketupat

Ketupat

Susah sangat nak jumpa ketupat di bandar. Kalau nak makan kena balik kampung. Orang muda dah ramai tak pandai masak ketupat ke? Atau mungkin juga dema
Dashcam

Dashcam

Dashcam dah jadi satu aksesori keperluan kenderaan. Ini kerana dashcam banyak membantu dalam menyelesaikan kes-kes kemalangan jalan raya di Malaysia.
Tempat Berbuka Bersama Golongan Marhaen

Tempat Berbuka Bersama Golongan Marhaen

MKR nak kongsikan beberapa tempat berbuka puasa bersama golongan marhaen. Kebanyakkan tempat ni berkonsepkan makan beramai ramai atau berkelah. Ada an
Cashless?? No Hal Lah. T&G eWallet Kan Ada.

Cashless?? No Hal Lah. T&G eWallet Kan Ada.

Korang dah biasa pakai kad Touch&Go? Kalini T&G selangkah lagi ke depan dengan memperkenalkan T&G eWallet. eWallet?? Apetu?? Ian
Siapakah DJ kami?

Siapakah DJ kami?

Jangan lupa dengarkan mykampusradio #am dan #kanteen, setiap isnin-jumaat di wwww.mykampusradio.com 😎 #mykampusradio #jomberubahbersama #djmkr
FaceBook Dating

FaceBook Dating

Tahukah anda, Facebook telah menemui cara untuk membiarkan anda buat love proposal dengan senyap-senyap kepada crush anda tanpa mereka mengetahui kecu
Orang Kita: Kenapa Attitude Teruk Sangat Kat Oversea?

Orang Kita: Kenapa Attitude Teruk Sangat Kat Oversea?

Ada-ada je orang kita ni. Dah boleh pergi oversea, buat perangai pulak. Baru-baru ni kecoh bila seorang wanita Malaysia yang bekerja di Australia memi
1 2 3 9 10 / 88 POSTS