Category: Lifestyle

1 2 3 29 10 / 281 POSTS
Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Dengan sedikit persediaan ini, anda tidak lagi risau atau takut untuk join karaoke session. Anda tidak perlu menjadi hebat untuk mempersonakan
Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Stamina dan saiz merupakan lambang 'lelaki sejati'. Ramai lelaki yang mahu menunjukkan 'persembahan' yang rancak. Dengan amalkan perkara dibawah,
Memadamkan api & Menyelamatkan nyawa-Jom masuk Bomba !

Memadamkan api & Menyelamatkan nyawa-Jom masuk Bomba !

Orang cakap nak jadi bomba ni perlukan education background yang tinggi dan body shape yang perfect? Jadi bagaimana pula dengan orang yang hanya
5 Velodrom Di Malaysia

5 Velodrom Di Malaysia

1- VELODROM RAKYAT Velodrom Rakyat, Ipoh (Dibina pada 1985) Velodrom Rakyat ini merupakan trek velodrom pertama yang dibina di Malaysia. P
Sesi motivasi abad ke-21, Fake or Real?

Sesi motivasi abad ke-21, Fake or Real?

Sejak dari sekolah rendah hingga sekolah menengah malahan sehingga ke IPT, kita selalu dibiasakan dengan sesi motivasi samada sesi kaunseling, kem mo
West Side Story Movie

West Side Story Movie

West Side Story ni merupakan muzikal buku karya Arthur Laurents, muzik yang dibuat oleh Leonard Bernstein dan lirik pula oleh Stephen Sondheim.
Bila Beraya di Negara Bukan Islam, Dgn sushi dan Texas steak

Bila Beraya di Negara Bukan Islam, Dgn sushi dan Texas steak

hanya sekadar gambar hiasan Bila beraya di negara asing, khususnya negara bukan majoriti muslim, pengalaman berbeza. dn utk yg dari negara seperti
Bagaimana MaGIC mampu mengubah Malaysia?

Bagaimana MaGIC mampu mengubah Malaysia?

Pada tahun 2014 MaGIC iaitu Malaysian Inovation & creativity centre telah tertubuh . Sebagai agensi di bawah Kementerian Sains, T
Teater Tradisional Malaysia

Teater Tradisional Malaysia

Selalu kita tengok teater moden je kan? Jom kita kenal dengan teater tradisional pula, Wayang kulit  Kalau korang nak tahu, Wayang kul
5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

5 Penyanyi Wanita Terkenal Di Malaysia

Ella  Siapa yang tak kenal ella kan? Semua tahu dia digelar ‘Ratu Rock’... Kalau nak tahu ella ni mulakan kariernya dengan hanya penyanyi
1 2 3 29 10 / 281 POSTS