Category: Lifestyle

1 2 3 29 10 / 288 POSTS
Hari Merdeka VS Hari Malaysia (mana yang lagi penting?)

Hari Merdeka VS Hari Malaysia (mana yang lagi penting?)

https://youtu.be/6GsGfUucl84 Sejauh manakah golongan muda ambil kesah tentang #harikebangsaan Mari kita uji minda kefahaman muda tentang #harimerdek
Pertempuran Berdarah Negara ASEAN

Pertempuran Berdarah Negara ASEAN

https://youtu.be/lQN_qlHFqDY Perang2 yang membentuk ASEAN. Pasti anda tak kenal semua pertempuran2 terkenal ini. #dienbienphu #sukarno #Aguinaldo
9 Rumah Tradisional Yang Memaparkan Kebijaksanaan Orang Dahulu

9 Rumah Tradisional Yang Memaparkan Kebijaksanaan Orang Dahulu

https://youtu.be/s2DIAJGbeLk Bosan dgn kehidupan bandar? Rumah2 ini membawa kita ke Malaysia lama, dari rekabentuk kepada personaliti2 penghuninya #
Evolusi Proton GAGAL atau BERJAYA?

Evolusi Proton GAGAL atau BERJAYA?

https://youtu.be/YsRaktnUIX8 Sekarang dengan kereta, semua tempat kita boleh pergi dengan senang siapa je tak kenal dengan kereta #Malaysia #Pro
Produk Terbaru Xiaomi 2021

Produk Terbaru Xiaomi 2021

Barangan eletronik yang berasal dari China ini semakin menguasai dunia dengan ciptaannya yang hebat-hebat. Jenama ini telah pun mencipta nama dan
‘Miss V berbau?’-5 Makanan yang membuatkan ‘Miss V’ wangi !

‘Miss V berbau?’-5 Makanan yang membuatkan ‘Miss V’ wangi !

'Miss V' yang mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan boleh mengganggu dan memberi ketidaknyamanan kepada wanita. Ini adalah masalah serius bagi
Top 5 Luxury Brand Fashion

Top 5 Luxury Brand Fashion

Mostly semua tau tentang luxury brand yang ada dekat dunia ni. Tapi korang tau ke ranking Brand mana yang paling atas sekarang ni? Jom kita tengo
Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Dengan sedikit persediaan ini, anda tidak lagi risau atau takut untuk join karaoke session. Anda tidak perlu menjadi hebat untuk mempersonakan
Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Stamina dan saiz merupakan lambang 'lelaki sejati'. Ramai lelaki yang mahu menunjukkan 'persembahan' yang rancak. Dengan amalkan perkara dibawah,
Memadamkan api & Menyelamatkan nyawa-Jom masuk Bomba !

Memadamkan api & Menyelamatkan nyawa-Jom masuk Bomba !

Orang cakap nak jadi bomba ni perlukan education background yang tinggi dan body shape yang perfect? Jadi bagaimana pula dengan orang yang hanya
1 2 3 29 10 / 288 POSTS