Category: Pilihan Panas

1 2 3 12 10 / 114 POSTS
Kalender Jawa: Malam Keliwon!

Kalender Jawa: Malam Keliwon!

Malam memuja hantu atau masa hantu keliaran adalah minggu ke-3 jumaat setiap bulan. Keliwon terkenal kerana budaya orang jawa dan bali Indone
Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Semua kenal group lagend korea 2NE1 kan! salah seorang ahli group ini iaitu Sandara Park baru je post video #Anysongchallenge di Intagram bersama Zic
Prefer bunga or anything else?

Prefer bunga or anything else?

Bunga ni romatik sikit nak amik hati partner Dulu memang fomous lah bunga ni , kalau orang suka atau kita suka orang memang kita akan bagi bun
Chinese New Year On X Onz?

Chinese New Year On X Onz?

Beberapa buah mall dah siap deco untuk menyambut Tahun Baru Cina. Bukan kita je bersemangat nak beraya, mall pun sama! Let's Checkidot. Suria
Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Min ada tanya dekat kawan-kawan mengenai bunga sebagai hadiah birthday! Some say Yes and half say No. Sebenarnya lelaki bukan bagi bunga saje
Vaksin Sold Out!

Vaksin Sold Out!

Influenza wabak yang boleh meragut nyawa Baru-baru ni viral tentang wabak influenza yang mudah dijangkiti dengan titisan salur penafasan iai
Animal Farm: Babi Lebih Bijak dari Manusia

Animal Farm: Babi Lebih Bijak dari Manusia

Kritikan melalui suatu karya sastera adalah suatu kritikan yang sangat efektif, selain senang difahami umum, pihak yang difokuskan juga tidak da
Dora The Explorer Ada Unsur “Iluminati”

Dora The Explorer Ada Unsur “Iluminati”

Pernah dengar simbol mata satu? Ramai artis Hollywood menggunakan ritual ini untuk kerjaya mereka. Iluminati adalah satu organisasi rahsia ya
Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Yoe parey dan Asif bawa tuah kepada Syahmi sazali! Syahmi Sazli production ni siapa je tak kenal kan? semua drama spontan dari production ni
“Ritual Pemujaan Yang Extreme”

“Ritual Pemujaan Yang Extreme”

Zaman dah maju tapi macam-macam ritual seram tetap dijalankan sampai melibatkan orang mati, darah dan haiwan. Jom tengok jenis-jenis ritual s
1 2 3 12 10 / 114 POSTS