Category: Pilihan Panas

1 2 3 12 10 / 120 POSTS
Tun M Resign, Anwar Puas Hati

Tun M Resign, Anwar Puas Hati

Semalam game on nak tubuhkan kerajaan baharu tapi hari ni PM dah game over. Siapa take over selepas ni ? Adakah penantian Anwar selama 20 tahun m
Kaki kipas boss !

Kaki kipas boss !

Mulut manis boleh potong kaki Tiap tempat kerja mesti ada orang yang sweetalker , kalau bercakap dengan bos tu , mesti bos dengar kan tak pun
Bong Joon Ho: Menjadi “Parasite” di Oscar 2020

Bong Joon Ho: Menjadi “Parasite” di Oscar 2020

Filem arahan Bong Joon Ho iaitu Parasite telah memenangi 4 awards penting daripada 6 pencalonan pada Oscar ke 92. Selain Best Picture, ianya juga
Drama UMNO: Zahid Hamidi vs Tok Mat

Drama UMNO: Zahid Hamidi vs Tok Mat

Rakyat Malaysia meramalkan PH akan tumbang di PRU yang akan datang dan UMNO berhak untuk merebut kerajaan Malaysia kembali. Tetapi persoalannya a
Impak Koronavirus!

Impak Koronavirus!

Jumlah kematian koronavirus meningkat! Walaupun dah ada penawar tapi angka terus meningkat , Jumlah kematian terkini 1, 114 orang . Walaupun k
Dr. Amalina & Dr. Syeikh Muzaffar: Apa ‘Kelas’ Anugerah Meletop!

Dr. Amalina & Dr. Syeikh Muzaffar: Apa ‘Kelas’ Anugerah Meletop!

Anugerah Meletop Era 2020 akan berlangsung pada 12 April 2020. Maka bermula lah musim undian artis-artis kegemaran untuk kategori yang dipertandin
Kalender Jawa: Malam Keliwon!

Kalender Jawa: Malam Keliwon!

Malam memuja hantu atau masa hantu keliaran adalah minggu ke-3 jumaat setiap bulan. Keliwon terkenal kerana budaya orang jawa dan bali Indone
Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Semua kenal group lagend korea 2NE1 kan! salah seorang ahli group ini iaitu Sandara Park baru je post video #Anysongchallenge di Intagram bersama Zic
Prefer bunga or anything else?

Prefer bunga or anything else?

Bunga ni romatik sikit nak amik hati partner Dulu memang fomous lah bunga ni , kalau orang suka atau kita suka orang memang kita akan bagi bun
Chinese New Year On X Onz?

Chinese New Year On X Onz?

Beberapa buah mall dah siap deco untuk menyambut Tahun Baru Cina. Bukan kita je bersemangat nak beraya, mall pun sama! Let's Checkidot. Suria
1 2 3 12 10 / 120 POSTS