Category: MyKampus TV

1 2 3 10 10 / 99 POSTS
Orang Semenanjung Tak Tahu Hari Malaysia?

Orang Semenanjung Tak Tahu Hari Malaysia?

Sempena Hari Malaysia yang ke-56 semakin hampir. Team MKR turun padang dan bertanya orang-orang semenanjung ni. Adakah diorang tahu ke tidak latar be
Wanita Pertama Malaysia

Wanita Pertama Malaysia

Wanita-wanita ini telah menyumbang jasa dan memberi impak yang besar kepada negara. Selamat menyambut kemerdekaan yang ke-62! Sayangi Malaysiaku, M
Top Malaysian Profesional Gamer

Top Malaysian Profesional Gamer

https://www.youtube.com/watch?v=eIOzOVIH_pM Orang selalu cakap main game ni menghabiskan masa. Tapi zaman sekarang dah lain, korang boleh dapat
Orang Malaysia Cukup ‘Malaysia’ ke?

Orang Malaysia Cukup ‘Malaysia’ ke?

Hari kemerdekaan semakin dekat, tapi ramai ke yang tau tentang negara sendiri? Team MKR turun ke padang untuk expose-kan sama ada rakyat-rakyat Malay
5 Benda Convenient yang Perlu Ada di Malaysia

5 Benda Convenient yang Perlu Ada di Malaysia

Jepun dan Korea adalah antara negara yang mempunyai teknologi yang memudahkan rakyat mereka. Jom kita tengok apa benda yang convenient untuk dorang.
Undi 18 Diluluskan – Apa Kata ‘Belia’?

Undi 18 Diluluskan – Apa Kata ‘Belia’?

Undi 18 telah diluluskan di Dewan Negara pada 25 July 2019. Tapi relevan ke Undi 18 ini? Apa kata anak muda yang belum 21 tahun lagi ini? #Undi18
Revolusi Dunia Digital bersama #TechTarik – Siapa Dalangnya?

Revolusi Dunia Digital bersama #TechTarik – Siapa Dalangnya?

Siapa disebalik TechTarik ini? Mari kenali siapa dan apa itu TechTarik. Misi TechTarik adalah untuk menceritakan teknologi mengikut citarasa rakya
Top 10 Player  Most Paid Salary In a Year

Top 10 Player Most Paid Salary In a Year

Sepanjang kita mengenali player bola antarabangsa, kita tidak pernah tahu berapa gaji yang mereka memperolehi dalam setahun. Mari lihat top 10 gaji-g
Angkatan Tentera Malaysia (ATM).

Angkatan Tentera Malaysia (ATM).

Angkatan Tentera Malaysia ( ATM) ialah pihak yang bertanggungjawab terhadap pertahanan nasional dengan kata lain ialah pasukan tentera profesional neg
Annabelle: Kisah Benar

Annabelle: Kisah Benar

Korang tau tak movie Annabelle ada sikit yang fiksyen? MKR menceritakan kisah sebenar Annabelle. #Annabelle #Warrens #Donna Follow Sosial media
1 2 3 10 10 / 99 POSTS