Category: MyKampus TV

1 2 3 16 10 / 151 POSTS
10 Video Kecaman Raja Kontroversi Malaysia Dato’ Sri Aliff Syukri.

10 Video Kecaman Raja Kontroversi Malaysia Dato’ Sri Aliff Syukri.

Siapa je yang tidak kenal raja kontroversi Malaysia iaitu Dato' Sri Aliff Syukri yang seringkali mengundang kecaman netizen terhadap diri beliau.
10 Aktiviti anda boleh buat sewaktu MCO [March 18 – April 14 2020]

10 Aktiviti anda boleh buat sewaktu MCO [March 18 – April 14 2020]

Semua aktiviti ini akan membolehkan anda deal dengan stuck di rumah untuk 28 hari #DudukRumah. Yang mana anda sudah cuba dan the best? #HapusCOVID19
10 Game Korang Patut Main Semasa ‘LOCKDOWN!’

10 Game Korang Patut Main Semasa ‘LOCKDOWN!’

PM Malaysia baru extend kawalan pergerakan dan mesti korang dah tak tahu nak buat apa kan? Untuk gamers, ni list 10 game yang patut korang layan unt
Lockdown: KEGILAAN Minggu 1st COVID-19 di Malaysia

Lockdown: KEGILAAN Minggu 1st COVID-19 di Malaysia

Sejak PM umum PKP minggu lepas, banyak benda gila terjadi di Malaysia. Mari kita #DudukRumah dan #KekalTenang sambil nonton video untuk #HapusCOVID19
Perubahan Parlimen: WFD BANTU Malaysia

Perubahan Parlimen: WFD BANTU Malaysia

#UnitedKingdom bantu Malaysia untuk lebih meng-efektikan komunikasi antara #Parlimen dan #Rakyat Follow Sosial media kami untuk maklumat lanjut. F
10 Kompilasi Video Netizen Ketika Kuarantin COVID 19 ShareEmbedEmail

10 Kompilasi Video Netizen Ketika Kuarantin COVID 19 ShareEmbedEmail

Tak tahu nak buat apa di rumah semasa kuarantin COVID 19 ini menjelma ? Ini dia kompilasi video lucu netizen yang pasti membuatkan anda ketawa tanpa
10 Selebriti Terkenal Dunia Diuji Positif Covid-19

10 Selebriti Terkenal Dunia Diuji Positif Covid-19

Coronavirus merebak secara mendadak ke seluruh dunia. Bukan hanya rakyat biasa je yang menhidapinya, malah Selebriti-selebriti terkenal di seluruh d
Larseni [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Larseni [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Larseni perform padu di Mykampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru dan paling k
‘Keberanian’ Wanita Dalam Penglibatan Aero Dance.

‘Keberanian’ Wanita Dalam Penglibatan Aero Dance.

Ramai masyarakat memandang serong terhadap wanita yang bertudung dalam penglibatan diri mereka ke dalam Aero Dance ini. Benarkah tanggapan itu terj
Universiti Malaysia Terbaik 2020

Universiti Malaysia Terbaik 2020

Ini adalah Universiti Terbaik Malaysia pada tahun 2020 menurut ranking dunia QS. QSUniversiti #UniversitiTerbaik #Malaysia https://youtu.be/
1 2 3 16 10 / 151 POSTS