Category: MyKampus TV

1 2 3 65 10 / 648 POSTS
Padu, misteri terbesar Malaysia 2024

Padu, misteri terbesar Malaysia 2024

Sudah isi borang #PADU ? Kata menteri formula #RafiziRamli mereka yang gagal beri maklumat, mungkin tak dapat subsidi bulan Jun. Tapi apa benda seben
Tengok mereka Syed Saddiq: Pemimpin2 muda luar negara

Tengok mereka Syed Saddiq: Pemimpin2 muda luar negara

Menjadi #PM dalam usia yang #muda tak menghalang mereka untuk lead #negara dari europe ke timur tengah
Orang muda tahu tentang #PRK #KKB dan calon-calonnya?

Orang muda tahu tentang #PRK #KKB dan calon-calonnya?

Kami tanya di kampus UM, apa mereka tahu tentang pilihan raya kecil kuala kubu bharu beberapa sebelum hari pengundian. Agama, jantina atau ke
Calon malu? Entah kenapa PN-Bersatu & Perpaduan-DAP enggan di interview di #kkb

Calon malu? Entah kenapa PN-Bersatu & Perpaduan-DAP enggan di interview di #kkb

Kami lari kejar mereka satu KKB dua hari tapi calon-calon utama dari dua gagasan takut elak kami mcm Covid19. Tapi gud lucklah, Cik Pang Sock Tao
PRK #KualaKubuBharu: Orang Asli Pertak mahu ADUN kurangkan lopak jalan

PRK #KualaKubuBharu: Orang Asli Pertak mahu ADUN kurangkan lopak jalan

200 pengundi Kampung Orang Asli Pertak setuju nak sokong parti DAP-PH-Perpaduan, kalau jalan masuk ke kawasan mereka dibetulkan. #KKB Pemilihan ADUN
12 Pihak yang mengurus sampah, taman, pasar malam dan longkang di Selangor

12 Pihak yang mengurus sampah, taman, pasar malam dan longkang di Selangor

Semua perkara yang penting kepada kita diuruskan oleh dua belas PBT yang malangnya kebanyakan rakyat tidaksedar. Komplain kat ADUN dan Ahli Parlimen
10 Tradisi pilihan raya luar negara, termasuk mengundi di angkasa lepas

10 Tradisi pilihan raya luar negara, termasuk mengundi di angkasa lepas

Macam - macam ragam #pilihanraya dekat dunia ni, nak buat #pengudian sampai kena pergi hutan pun ada
Kelantan & 14 ahli parlimen: kubu sejak zaman Tn Guru Nik Aziz

Kelantan & 14 ahli parlimen: kubu sejak zaman Tn Guru Nik Aziz

Info pendek dan mudah, senarai #ahliparlimen #kelantan untuk penggal 2022-2027 #pru15
Tech Company terkaya 2024: Pembuat cip depan Google

Tech Company terkaya 2024: Pembuat cip depan Google

Syarikat2 terbesar di dunia kini didominasi oleh tech. Mana duduk #Apple, #Google dan #Microsoft dalam video
Negeri Sembilan & 8 ahli parlimennya: BN kembali menawan kawasan?

Negeri Sembilan & 8 ahli parlimennya: BN kembali menawan kawasan?

Info pendek dan mudah, senarai #ahliparlimen #negerisembilan untuk penggal 2022-2027 #pru15
1 2 3 65 10 / 648 POSTS