Category: MyKampus TV

1 2 3 4 5 18 30 / 180 POSTS
10 Fakta Menarik Dr. Noor Hisham

10 Fakta Menarik Dr. Noor Hisham

#WiraMalaysia! Setiap hari tanpa gagal dia muncul depan skrin TV kita. Dengan lemah lembutnya dan guna bahasa yang senang orang faham untuk menenangk
Lockdown: KEGILAAN Malaysia Minggu 3rd MCO COVID-19 (1-7 April 2020)

Lockdown: KEGILAAN Malaysia Minggu 3rd MCO COVID-19 (1-7 April 2020)

Minggu ke-3 makin menggila, macam-macam lagi terjadi. Mari kita #DudukRumah dan #KekalTenang sambil nonton video untuk #HapusCOVID19 Follow Sosial
10 Perkara Orang Muda Rindu Masa ‘Lockdown’

10 Perkara Orang Muda Rindu Masa ‘Lockdown’

PKP masih lagi berjalan! Semua dah mula naik bosan dengan kehidupan harian masing-masing kan? Banyak benda yang biasa dibuat kat luar kita kena elakk
Mana Nak Test Covid-19? Hospital-Hospital Awam Di Kuala Lumpur.

Mana Nak Test Covid-19? Hospital-Hospital Awam Di Kuala Lumpur.

Ini merupakan senarai hospital yang merawat COVID19 sekitar Lembah Klang sebagai rujukan untuk korang. #COVID19 #StaySafe #Hospital https://yo
Antara Perkara Yang Membuatkan Orang Muda Hilang Akal.

Antara Perkara Yang Membuatkan Orang Muda Hilang Akal.

Menjelangnya 3 minggu PKP, masyarakat sudah mula menjadi gila terutamanya orang muda bila diarahkan tidak boleh keluar daripada rumah. Macam-macam ra
Lockdown: KEGILAAN Malaysia Minggu 2nd PKP COVID-19 (25-31 Mac 2020)

Lockdown: KEGILAAN Malaysia Minggu 2nd PKP COVID-19 (25-31 Mac 2020)

Sudah 2 minggu PKP menggilakan kita, macam-macam hal terjadi. Mari kita #DudukRumah dan #KekalTenang sambil nonton video untuk #HapusCOVID19 Follo
Budak TikTok Buat Kerja Gila Masa ‘Lockdown!’

Budak TikTok Buat Kerja Gila Masa ‘Lockdown!’

PKP masih berjalan guys. Ada yang dah naik bosan sampai buat kerja-kerja yang mengarut! Buka je TikTok, ada je orang yang menunjuk rasa 'pishang' me
Platform Conversation Paling Power Untuk Orang Muda

Platform Conversation Paling Power Untuk Orang Muda

Semenjak kemunculan wabak COVID 19, baru kita tahu tentang wujudnya platform conversation ini dengan pelbagai pilihan yang ada. Jadi, ini merupakan t
Memes Kelakar MALAYSIA

Memes Kelakar MALAYSIA

Kompilasi #MemeMalaysia untuk anda sebelum tidur. Enjoy! #StayHome #HapusCOVID19 *Disclaimer: All contents goes to the rightful owner, we own noth
10 Video Kecaman Raja Kontroversi Malaysia Dato’ Sri Aliff Syukri.

10 Video Kecaman Raja Kontroversi Malaysia Dato’ Sri Aliff Syukri.

Siapa je yang tidak kenal raja kontroversi Malaysia iaitu Dato' Sri Aliff Syukri yang seringkali mengundang kecaman netizen terhadap diri beliau.
1 2 3 4 5 18 30 / 180 POSTS