Category: MyKampus TV

1 2 3 4 5 10 30 / 94 POSTS
Top 10 Asia Universiti

Top 10 Asia Universiti

Mana university paling top di Asia? Boleh aplly nak belajar sana.
10 Kaum Malaysia Jarang Disebut

10 Kaum Malaysia Jarang Disebut

Ramai akan terkejut kalau diberitahu Malaysia ada lebih daripada 80 kumpulan etnik atau kaum. Sini 10 antara yang paling kurang disebut dipersemba
10 Laptop IN (Edisi Workstation)

10 Laptop IN (Edisi Workstation)

Disini kami senaraikan 10 Laptop sesuai untuk mereka yang bekerja dalam bidang multimedia.
Destinasi Pilihan Backpacker – Singapore

Destinasi Pilihan Backpacker – Singapore

Singapore, negara yang bersih dan cantik. MKR ceritakan semua pada korang #Singapore #Travel #Backpacker Follow Sosial media kami untuk maklumat
10 Artis Mengalami Perubahan Mendadak

10 Artis Mengalami Perubahan Mendadak

Artis Malaysia kini kebanyakkannya telah berubah sama ada ke arah negatif ataupun positif disini kami senaraikan 10 artis yang dikatakan viral pad
Destinasi Pilihan Backpacker – South Korea

Destinasi Pilihan Backpacker – South Korea

Nak backpacking tapi taktau nak pergi mana? Apa kata korang plan next trip untuk ke Korea Selatan. Jangan risau, MKR akan brief-kan benda-benda best y
5 Best KL Gig Spot

5 Best KL Gig Spot

Asyik gig tempat sama. Kali ini, zatty listkan tempat gig yang awesome di Kuala Lumpur.  
10 Filem Zombie Terbaik

10 Filem Zombie Terbaik

Otakk otakkk! Buat penggemar filem zombie, korang sure ke korang dah tonton 10 filem zombie terbaik sepanjang masa ini?
Taktik Taktik Untuk Mendapatkan Internship

Taktik Taktik Untuk Mendapatkan Internship

Kebanyakkan pelajar kampus tidak sedar tentang kesalahan besar yang mereka lakukan ketika memohon tempat intern. Jadi, MKR senaraikan apa antara k
8 Jenis Mod Vape yang Korang Mungkin Tak Tahu

8 Jenis Mod Vape yang Korang Mungkin Tak Tahu

https://youtu.be/fL6-2U_LNg0 Zaman vaping makin berleluasa, market pun makin besar. Banyak sangat barang dan jenis mod yang mesti korang tak kenal.
1 2 3 4 5 10 30 / 94 POSTS