Category: Kenali Mereka

1 2 3 5 10 / 44 POSTS
Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Semua kenal group lagend korea 2NE1 kan! salah seorang ahli group ini iaitu Sandara Park baru je post video #Anysongchallenge di Intagram bersama Zic
Bumi Jadi Pelik Tahun 2020!

Bumi Jadi Pelik Tahun 2020!

Pembukaan 2020 tahun ini kita ditemani dengan bencana. Paling membimbangkan bila ia meranapkan beberapa buah kawasan. Australia Kebakaran
Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Min ada tanya dekat kawan-kawan mengenai bunga sebagai hadiah birthday! Some say Yes and half say No. Sebenarnya lelaki bukan bagi bunga saje
Awas! Ganja Alat Sihir

Awas! Ganja Alat Sihir

Mematikan dan menyihatkan menggunakan manuskip. Ahli sihir tak wujud tapi buku sihir wujud pada 1600 masihi lagi. The Book Of Galdrabok
“Ritual Pemujaan Yang Extreme”

“Ritual Pemujaan Yang Extreme”

Zaman dah maju tapi macam-macam ritual seram tetap dijalankan sampai melibatkan orang mati, darah dan haiwan. Jom tengok jenis-jenis ritual s
Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Bermula dari bawah dan kini dah nyanyi lagu untuk Soundtrack Movie! Best sangat lagu mereka ni, jom chekidot.. Modescape - Hilang Sound
“Red Light District” di Dunia

“Red Light District” di Dunia

Kalau di Eropah, Red Light District ni sanagat femes sebab aktiviti seksual yang berlaku seperti servis pelacuran, rumah urut dan kelab gay. Jom
STARTING 2020 DAH VIRAL!

STARTING 2020 DAH VIRAL!

Anggap adik kandung last-last laki kena sondol Viral Yaya Oku maal hijrah ni digelar " makan kawan " sebab sondol laki kawan baik s
5 Lagu seram meremang bulu roma beb!

5 Lagu seram meremang bulu roma beb!

Kelam Malam , OST Pengabdi Setan 2017 Cerita pengabdi setan ni orang kata seram bila tengok je confirm meremang bulu roma okay! lagu ni p
Atlet bola Malaysia Paling Masyuk !

Atlet bola Malaysia Paling Masyuk !

Safawi Rasid atlet paling masyuk Anak kelahiran Dungun yang lahir pada 5 Mac 1997 merupakan pemain bola sepak yang kini bermain untuk Jdt seb
1 2 3 5 10 / 44 POSTS