Category: Kenali Mereka

1 2 3 6 10 / 59 POSTS
10 Video Terbaik Sugu Pavithra

10 Video Terbaik Sugu Pavithra

Youtuber yang semakin melonjak naik sekarang ni, Sugu Pavithra. Aku salute gila dengan Sugu ni, video dia pun bukan kaleng-kaleng. Semua video d
Sehidup Semati…Dengan Mayat.

Sehidup Semati…Dengan Mayat.

Korang sanggup ke hidup dengan mayat? Mayatkan berbau dan busuk tapi ada manusia yang sanggup hidup dengan mayat di Tana Toraja Sulawesi, Indones
Gaji Kena Potong Masa PKP?? Aaaa..Tidak!!!!

Gaji Kena Potong Masa PKP?? Aaaa..Tidak!!!!

Dilema isu orang yang makan gaji masa PKP ni. Ye lah, kalau gaji yang ada basic tu no problem la sebab still dapat gaji even tak boleh bekerja se
Kisah Tragis Game “The Sims”

Kisah Tragis Game “The Sims”

Pasti semua orang kenal game The Sims kan? Ye, sebuah game yang membenarkan korang untuk mencipta rumah, malah bandar idaman korang sendiri. Berm
Kisah “Boikot” yang bongkak

Kisah “Boikot” yang bongkak

Semua orang tahu apa itu boikot atau dipulaukan, bukan ? Tapi kali ni kami bukan nak suruh korang lancarkan boikot atau palau sesiapa tetapi kita
Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Tak tau lah kehidupan kat luar negara macam mana, tapi typical Malaysians selalu cakap otw hakikatnya dia baru otw nak buka mata. Punya lah semba
Tahun 1972: Cheras ada ‘Pesta Ganja’ ?

Tahun 1972: Cheras ada ‘Pesta Ganja’ ?

Acara Woodstock di Kem Semangat, Cheras pada tahun 1972 Awal sewaktu zaman 70-an dulu, Persatuan Pengakap Malaysia telah menganjurkan acara 'Woods
Jom Kenali ANARKI !

Jom Kenali ANARKI !

Nilai kebebasan mutlak adalah asas dalam Anarki Korang mesti familiar kan dengar nama Anarki ni ataupun logo A dalam bulatan ? Tapi korang tahu k
Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Covid – 19 “Check In” di Malaysia!

Status Terkini Covid-19 di Malaysia Terkini, KKM ingin memaklumkan bahawa sehingga 8 Mac 2020, semalam , terdapat enam (6) kes ba
70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

70% Wanita Malaysia Bujang Sampai Mati!

Andartu " terlajak hot " Dah jadi trend sekarang kahwin lambat , mana taknya hampir 1 juta wanita dewasa dekat selangor masih bujang , atau di
1 2 3 6 10 / 59 POSTS