Category: Kenali Mereka

1 2 10 / 12 POSTS
Festival Hantu!

Festival Hantu!

  Perayaan hantu lapar ataupun lebih dikenali sebagai Hungry Ghost Festival adalah sebuah perayaan yang disambut oleh mereka yang beragama
19 Tahun Pemergian Along Spoon

19 Tahun Pemergian Along Spoon

  Korang mesti tahu kan lagu Rindu-Serindunya yang pernah popular pada lewat 90-an.  Ramai yang tahu lagu ni tapi ramai yang tak tahu apa
Annoyed, then breakup!

Annoyed, then breakup!

Sekarang ni kan bila dengar je orang break up mesti kita akan cakap "ni mesti curang ni". Haa tambah-tambah makcik-makcik bawang yang suka sangat
Seharian Di Sandakan.

Seharian Di Sandakan.

SEHARIAN DI SANDAKAN. Bandar yang terletak di sebelah pantai timur pulau Borneo digelar mini Hong Kong kerana masih banyak bangunan lama dan bany
The Great Firewall of China

The Great Firewall of China

Sama seperti fungsi Tembok Besar China yang menghalang musuh daripada masuk ke negara China suatu ketika dahulu, begitu lah fungsi The great firewall
Wujudkah Sempadan Politik Kampus dan Politik Nasional?

Wujudkah Sempadan Politik Kampus dan Politik Nasional?

Penubuhan AUKU iaitu Akta Universiti Kolej Universiti bermula pada tahun 1971 oleh Menteri Pendidikan pada waktu itu iaitu Tun Hussein Onn di Parl
Falsafah 101 : Otto Von Bismarck

Falsafah 101 : Otto Von Bismarck

Otto von Bismarck adalah salah seorang pemimpin yang menonjol sebagai Perdana Menteri Kerajaan Prussia (1862–1890) dia menyatukan Jerman dengan berapa
Siapakah DJ kami?

Siapakah DJ kami?

Jangan lupa dengarkan mykampusradio #am dan #kanteen, setiap isnin-jumaat di wwww.mykampusradio.com 😎 #mykampusradio #jomberubahbersama #djmkr
Malaysian Female Fighter!

Malaysian Female Fighter!

Si gadis cantik manis berkulit cerah ni bukan calang-calang gadis tau! Korang silap langkah sikit dengan dia memang makan buku lima lah korang geng.Na
1 2 10 / 12 POSTS