Category: Kenali Mereka

1 2 3 7 10 / 63 POSTS
Nasi Lemak bersama Adun Pasir Bedamar

Nasi Lemak bersama Adun Pasir Bedamar

Geng MKR di Kolej Felcra. Crew MyKampus Radio lalu Teluk Intan, sewaktu roadshow “Kenali Negara, Sayangi Negara” minggu lalu bermula 25hb sehingga
Shafie Apdal For PM?! Jom berkenalan dengan calon PM ni!

Shafie Apdal For PM?! Jom berkenalan dengan calon PM ni!

Menteri Besar Sabah yang telah menumpaskan Musa Aman pada PRU-14 yang lepas telah dipilih oleh Mahathir untuk dijadikan calon PM mewakili Pakatan
Si Genius Bercinta Dengan Mayat?!

Si Genius Bercinta Dengan Mayat?!

Anatoly Yuryevich Moskvin adalah seorang sejarawan & cerdik pandai dari Russia yang boleh bertutur 13 bahasa. Namun di sebalik kecerdikannya,
Baru Lahir Dah Kena Fitnah!

Baru Lahir Dah Kena Fitnah!

Ada yang kata baby dilahirkan tak besih la , kulit tak cantik la pastu ada yang lagi mengarut, diorang cakap ni sebab saka la dan dibuat orang. H
10 Video Terbaik Sugu Pavithra

10 Video Terbaik Sugu Pavithra

Youtuber yang semakin melonjak naik sekarang ni, Sugu Pavithra. Aku salute gila dengan Sugu ni, video dia pun bukan kaleng-kaleng. Semua video d
Sehidup Semati…Dengan Mayat.

Sehidup Semati…Dengan Mayat.

Korang sanggup ke hidup dengan mayat? Mayatkan berbau dan busuk tapi ada manusia yang sanggup hidup dengan mayat di Tana Toraja Sulawesi, Indones
Gaji Kena Potong Masa PKP?? Aaaa..Tidak!!!!

Gaji Kena Potong Masa PKP?? Aaaa..Tidak!!!!

Dilema isu orang yang makan gaji masa PKP ni. Ye lah, kalau gaji yang ada basic tu no problem la sebab still dapat gaji even tak boleh bekerja se
Kisah Tragis Game “The Sims”

Kisah Tragis Game “The Sims”

Pasti semua orang kenal game The Sims kan? Ye, sebuah game yang membenarkan korang untuk mencipta rumah, malah bandar idaman korang sendiri. Berm
Kisah “Boikot” yang bongkak

Kisah “Boikot” yang bongkak

Semua orang tahu apa itu boikot atau dipulaukan, bukan ? Tapi kali ni kami bukan nak suruh korang lancarkan boikot atau palau sesiapa tetapi kita
Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Tak tau lah kehidupan kat luar negara macam mana, tapi typical Malaysians selalu cakap otw hakikatnya dia baru otw nak buka mata. Punya lah semba
1 2 3 7 10 / 63 POSTS