Category: MyKampus TV

1 2 3 4 8 20 / 80 POSTS
10 Artis Mengalami Perubahan Mendadak

10 Artis Mengalami Perubahan Mendadak

Artis Malaysia kini kebanyakkannya telah berubah sama ada ke arah negatif ataupun positif disini kami senaraikan 10 artis yang dikatakan viral pad
Destinasi Pilihan Backpacker – South Korea

Destinasi Pilihan Backpacker – South Korea

Nak backpacking tapi taktau nak pergi mana? Apa kata korang plan next trip untuk ke Korea Selatan. Jangan risau, MKR akan brief-kan benda-benda best y
5 Best KL Gig Spot

5 Best KL Gig Spot

Asyik gig tempat sama. Kali ini, zatty listkan tempat gig yang awesome di Kuala Lumpur.  
10 Filem Zombie Terbaik

10 Filem Zombie Terbaik

Otakk otakkk! Buat penggemar filem zombie, korang sure ke korang dah tonton 10 filem zombie terbaik sepanjang masa ini?
Taktik Taktik Untuk Mendapatkan Internship

Taktik Taktik Untuk Mendapatkan Internship

Kebanyakkan pelajar kampus tidak sedar tentang kesalahan besar yang mereka lakukan ketika memohon tempat intern. Jadi, MKR senaraikan apa antara k
8 Jenis Mod Vape yang Korang Mungkin Tak Tahu

8 Jenis Mod Vape yang Korang Mungkin Tak Tahu

https://youtu.be/fL6-2U_LNg0 Zaman vaping makin berleluasa, market pun makin besar. Banyak sangat barang dan jenis mod yang mesti korang tak kenal.
10 Camera DSLR bawah RM2,500 untuk Newbie & Profesional

10 Camera DSLR bawah RM2,500 untuk Newbie & Profesional

Camera zaman sekarang makin moden dan makin mahal, ada jugak yang mur-mur punya. Tapi korang tau ke mana yang nak pilih? #DSLRCamera #Photography #
10 Tempat Berbuka Puasa Bersama Golongan Marhein

10 Tempat Berbuka Puasa Bersama Golongan Marhein

Nak jimat time bulan puasa? disini kami senaraikan 10 tempat berbuka yang percuma. Jom beramai - ramai mengimarahkan lagi suasana di bulan yang mu
‘The Singing Pizza’ oleh Pizza Hut

‘The Singing Pizza’ oleh Pizza Hut

Pizza Hut announce 'The Singing Pizza', sekarang korang boleh enjoy pizza korang dengan musik. Peminat pizza semua boleh dapatkan 'The Singing Pizz
10 Tempat Makan Menggamit Nostalgia

10 Tempat Makan Menggamit Nostalgia

  Anda bosan dengan mamak? Anda mahukan kelainan? Korang kenalah dengarkan podcast ini! Khas buat korang yang nakkan keunikan nak carik te
1 2 3 4 8 20 / 80 POSTS