Category: Podcast

1 2 3 4 5 85 30 / 842 POSTS
Pengarah drama Malaysia dah KERING IDEA?

Pengarah drama Malaysia dah KERING IDEA?

Drama TV3 pukul 7 hanya laku keras bila berkonsepkan- hero handsome, heroin cantik, rumah besar, kereta mewah, warak dan ada babak intim. ONZ
Batalkan Adegan ‘ATAS KATIL’ Pelakon Bertudung?

Batalkan Adegan ‘ATAS KATIL’ Pelakon Bertudung?

Ramai pelakon berhijab sekarang OK je melakukan adegan ranjang demi memenuhi 'selera' penonton, tapi ramai jugak yang merasakan kurang manis
“Orang INTROVERT pun tak terkecuali”- MPP UiTM Raub *ujian lisan di universiti*

“Orang INTROVERT pun tak terkecuali”- MPP UiTM Raub *ujian lisan di universiti*

Macam mana pulak dengan mereka yang tak berani bercakap depan orang ramai INTROVERT? Kalau buat ujian lisan mesti fail ni. Atau wajar kecuali
Ujian Lisan Untuk Mengatasi Penipuan Akademik

Ujian Lisan Untuk Mengatasi Penipuan Akademik

Ujian bertulis yang dilaksanakan dari zaman ke zaman dah lapuk, tetapi pelajar masih perlu dinilai dari segi akademik. Why not, kita memperke
Universiti tak benarkan student BER-SOLEK?!

Universiti tak benarkan student BER-SOLEK?!

Matilah girls student kalau universiti buat polisi tak boleh makeup masa kuliah, jadi hantu Kak Limah lah masing-masing :0
“Kenapa lecturer terganggu kalau student pakai makeup?”- Pelajar Universiti Sains Malaysia

“Kenapa lecturer terganggu kalau student pakai makeup?”- Pelajar Universiti Sains Malaysia

Hak masing-masing kalau nak berdandan atau bersiap. Tapi di kampus biasanya tak boleh bersolek berlebihan, macam 'no makeup, makeup look'??
Trend Makeup Di Kalangan Mahasiswa

Trend Makeup Di Kalangan Mahasiswa

Zaman sekarang ni nak pergi kuliah pun kena bergaya uolls, barulah boleh jadi 'Hot Stuff'. Tapi level makeup macam mana yang sesuai untuk di
Ramai ibu bapa RELA anak dara mereka bercinta dengan lelaki tua?

Ramai ibu bapa RELA anak dara mereka bercinta dengan lelaki tua?

Dulu kalau nyanyi kat dapur disumpah 'ber-laki-kan' orang tua, sekarang parents APPROVED anak dara nikah dengan lelaki berusia- dengan syarat
“Nak lelaki tua sebab nak dijaga, bukan kita jaga dia”- Gadis muda UM

“Nak lelaki tua sebab nak dijaga, bukan kita jaga dia”- Gadis muda UM

Anak dara sekarang 'selek' jugak, nak 'daddy-daddy' tapi tak nak JAUH TUA sangat pulak. Melepaslah pakcik-pakcik berusia kat luar sana :')
Gadis Muda & ‘PAKCIK TUA’: Godaan atau Cinta Sebenar?

Gadis Muda & ‘PAKCIK TUA’: Godaan atau Cinta Sebenar?

Fenomena terbaru gadis sunti memilih lelaki tua sebagai pasangan hidup. Ayat power, berpengalaman dan kaya- antara sebab yang membuatkan kita
1 2 3 4 5 85 30 / 842 POSTS