Anjing lagi “Jantan ” dari lelaki

Image result for GAMBAR ANJING DAPAT PINGAT
  1. Anjing di Malaysia dapat pingat!

Baru – baru ni kecoh satu Malaysia bila Lao Wu dapat anugerah ” Jasa mu dikenang “dari pdrm kerana kecemerlangan dalam pasukan . Mana tak terkejut haiwan lagi perform dari manusia atau anggota lain kan? Ada yang bangga ada juga yang tak puas hati , apa apa pun terbaik!

Image result for anjing dapat pingat

2. Rabies buat ramai tak tenang

Penyakit yang panggil anjing gila ni pernah jadi bualan orang ramai bila tersebar 1 Malaysia yang ” rabies” ni makin berleluasa , Bayangkan anjing normal pun ramai takut sebab kena kejar apa lagi anjing gila , pantang nampak orang confirm kejar and akan gigit . Dengan gigitan tu lah virus tu merebak!

Image result for rabies

3. Anjing jadi suami orang

Wanita london yang pelik jadi tarikan kerana pernah berkahwin dengan kucing dan ” suaminya ” telah meninggal . Selain itu , wanita ni jatuh cinta dengan anjing kesayangan dia ” Travis” dan bakal berkahwin .

Image result for kahwin dengan anjing

4. Bernafsu dengan anjing

Seorang lelaki amerika syarikat buat hal bila didakwa menindih haiwan peliharaan sendiri iaitu seekor anjing dengan seluar terlondeh , kantoi dengan teman wanitanya sendiri . Pelik pelik lah dengan anjing pun ada nafsu

Image result for anjing ada nafsu dengan anjing

5 . Anjing berkhidmat untuk ATM

Tak pelik . anjing salah satu haiwan yang jadi harapan orang antaranya tentera dan anggota berkuasa sebab ada anjing telah dilatih ada juga yang diberi tugas untuk menjaga sempadan oleh ATM .

Image result for anjing dengan atm

COMMENTS