Category: Uncategorized

1 2 10 / 14 POSTS
kelayakan Piala Dunia 2022- (Sukar Ke Untuk Malaysia)

kelayakan Piala Dunia 2022- (Sukar Ke Untuk Malaysia)

Berdasarkan mekanisme undian, 40 pasukan iaitu pasukan yang berada di ranking 1 hingga 34 asia serta 6 pasukan yang menang di pusingan pertama akan di
Rogol atau Bukan?

Rogol atau Bukan?

Baru-baru ini, seorang wanita warganegara Malaysia yang berusia 38 tahun telah membuat satu laporan polis berkaitan dengan satu tindakan yang dige
19 Tahun Pemergian Along Spoon

19 Tahun Pemergian Along Spoon

  Korang mesti tahu kan lagu Rindu-Serindunya yang pernah popular pada lewat 90-an.  Ramai yang tahu lagu ni tapi ramai yang tak tahu apa
Seharian Di Sandakan.

Seharian Di Sandakan.

SEHARIAN DI SANDAKAN. Bandar yang terletak di sebelah pantai timur pulau Borneo digelar mini Hong Kong kerana masih banyak bangunan lama dan bany
Fetish

Fetish

Sesetengah orang memilih BDSM sebagai sebahagian daripada gaya hidup mereka. Nak tau apa lagi yang buat dorang terangsang? MKR lurai dan bincangkan t
Wujudkah Sempadan Politik Kampus dan Politik Nasional?

Wujudkah Sempadan Politik Kampus dan Politik Nasional?

Penubuhan AUKU iaitu Akta Universiti Kolej Universiti bermula pada tahun 1971 oleh Menteri Pendidikan pada waktu itu iaitu Tun Hussein Onn di Parl
Mengintai Sex Education Negara Luar

Mengintai Sex Education Negara Luar

Kesedaran terhadap kesihatan seks adalah rendah di kalangan masyarakat kita. Tahap rendahnya kesedaran ini telah mendatangkan pelbagai masalah seksu
HEINEKEN ZERO HARAM DI MALAYSIA

HEINEKEN ZERO HARAM DI MALAYSIA

Tergempar brand gergasi beer telah mengeluarkan produk baharu tanpa alcohol!!! Produk ini telah mulai dijual di Singapore dan Thailand, manakala bak
Nampak Halal Tapi…….

Nampak Halal Tapi…….

Korang tengok sekarang ni selamba je orang buat benda haram. Dah macam makanan harian pula. Sini sis kongsikan 3 benda yang konon halal tapi sebenarny
Gajet Penjajah Minda -Anti Sosial

Gajet Penjajah Minda -Anti Sosial

Part 2 from Part 2 Telefon pintar dianggap sebagai satu trend gaya hidup kepada masyarakat, tidak kira sama ada dari golongan atasan atau kelas per
1 2 10 / 14 POSTS