Category: Uncategorized

1 2 3 15 10 / 149 POSTS
Kereta² Kebal Terbaik 2022 – Boleh Hancurkan Mana-Mana Negara!

Kereta² Kebal Terbaik 2022 – Boleh Hancurkan Mana-Mana Negara!

Kereta Kebal yang digeruni! #Kekebalan yang tinggi dan #kuasa #pemusnah yang tinggi! Siapa punya yang paling berkuasa? Jom Layan. https://youtu.b
10 Peperangan Yang Tengah Berlangsung Tahun 2022

10 Peperangan Yang Tengah Berlangsung Tahun 2022

Bukan #Russia-Ukraine sahaja, banyak lagi #peperangan yang berlaku sekarang. Jom update isu #dunia! https://youtu.be/Fsiz-rSB4dw Follow kami
Mengapa Porn Website disekat di Malaysia?

Mengapa Porn Website disekat di Malaysia?

Seperti yang kita tahu bahawa terdapat banyak website porn yang ada di internet. Di dalam website tersebut, terdapat banyak kategori berkenaan se
SQUID GAME: Ada Yang Tiru Malaysia?

SQUID GAME: Ada Yang Tiru Malaysia?

Negara kimchi ini sudah invade seluruh dunia dengan industri entertainment mereka tapi korang tau tak ada persamaan antara kita dengan dorang in term
Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Dengan sedikit persediaan ini, anda tidak lagi risau atau takut untuk join karaoke session. Anda tidak perlu menjadi hebat untuk mempersonakan
“Kami dah penat”- Harap tiada last minute annoncement.

“Kami dah penat”- Harap tiada last minute annoncement.

Tinggal lagi 2 minggu nak masuk Oktober, Universiti dijangka akan dibuka semula . Harap tak kan berulang peristiwa lepas, pelajar dan penat.
Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Stamina dan saiz merupakan lambang 'lelaki sejati'. Ramai lelaki yang mahu menunjukkan 'persembahan' yang rancak. Dengan amalkan perkara dibawah,
Top 3 underrated restaurant kalau tak check out pasti kesal

Top 3 underrated restaurant kalau tak check out pasti kesal

Hidup yang berbeza di satu hujung Kota Damansara. Makan ye, sure, penting, tetapi mana yang boleh ootd, dating dan buat birthday party. MKR memili
Orang muda tak kisah gaji rendah?

Orang muda tak kisah gaji rendah?

......... Agak tinggi bilangan orang graduan, bilangan mcm saya atau pendengar mykampus radio yang keluar dari universiti dan mendapat  gaj
TIPS DAPATKAN RM10 RIBU BAGI ANAK MUDA

TIPS DAPATKAN RM10 RIBU BAGI ANAK MUDA

Bila cakap RM10 ribu mesti semua akan macam fikir besar nya nilai tu dan siapa je yang tak nak kan? Jadi kalau nak dapatkan duit yang banyak, pen
1 2 3 15 10 / 149 POSTS