Category: Uncategorized

1 2 3 10 10 / 94 POSTS
Valentines days On tak On ?

Valentines days On tak On ?

Feeling sayang tu membuak -buak ! Bila hari valentine days pasangan yang ni dari gaduh pun boleh berbaik , sebab mood dia lain macam , feeli
Panda dah horny!

Panda dah horny!

Panda dari China ada di Malaysia! Dua ekor panda gergasi dari Chian di pinjamkan kepada Malaysia , Pasangan panda yang jadi tarikan orang mala
Bong Joon Ho: Menjadi “Parasite” di Oscar 2020

Bong Joon Ho: Menjadi “Parasite” di Oscar 2020

Filem arahan Bong Joon Ho iaitu Parasite telah memenangi 4 awards penting daripada 6 pencalonan pada Oscar ke 92. Selain Best Picture, ianya juga
Netizen ‘Sekolahkan’ Sajat Sebab Berhijab di Mekah!

Netizen ‘Sekolahkan’ Sajat Sebab Berhijab di Mekah!

Nur Sajat, usahawan kosmetik yang popular dengan video seksinya di'sekolah'kan netizen apabila berani tampil berhijab di Tanah Suci Mekah untuk me
Drama UMNO: Zahid Hamidi vs Tok Mat

Drama UMNO: Zahid Hamidi vs Tok Mat

Rakyat Malaysia meramalkan PH akan tumbang di PRU yang akan datang dan UMNO berhak untuk merebut kerajaan Malaysia kembali. Tetapi persoalannya a
Perempuan jadi bodoh sebab ….

Perempuan jadi bodoh sebab ….

Mudah termakan ayat manis lelaki Zaman sekarang ni senang sangat perempuan percaya dengan ayat manis lelaki , lelaki tabur janji manis sikit
Port best for pasangan couple!

Port best for pasangan couple!

Genting Highland Salah satu tempat favourite couple pergi atau genting highland memang dah jadikan sebab keluar dari kl elak jem dan lagi
Koronavirus dah ada penawar!

Koronavirus dah ada penawar!

Virus yang jadi bualan satu dunia ni ada penawar Lega hati rakyat bila dengan wabak yang buat semua tak senang duduk ni ada penawar u
Ketum ubat atau dadah?

Ketum ubat atau dadah?

Daun ketum asli untuk perubatan Daun ketum kira daun yang famous yang tak kira lah dekat mana kita pergi orang akan cari dan tahu pasal da
E-sport Onz ke X Onz!

E-sport Onz ke X Onz!

E-Sport jadi tarikan anak muda Ada yang di cop " Gamers" sebab " giler" dengan game sampai tak tidur , tak makan , ada yang 24 jam dengan
1 2 3 10 10 / 94 POSTS