Category: Uncategorized

1 2 3 12 10 / 117 POSTS
Larseni [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Larseni [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Larseni perform padu di Mykampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru dan paling k
Tegas Cara ” Ajar ” Rakyat Malaysia!

Tegas Cara ” Ajar ” Rakyat Malaysia!

1 . Separuh rakyat Malaysia Keras kepala! Memalukan apabila Perdana Menteri kita sendiri merayu agar rakyat " duduk di rumah " dan hanya
Rakyat Malaysia Selfish!

Rakyat Malaysia Selfish!

Kemaruk nak holiday Ada segelintir rakyat yang pentingkan diri , ambil kesempatan bercuti di luar negara , walaupun tahu negara itu bahay
Awas: Tragedi Tindik Telinga!

Awas: Tragedi Tindik Telinga!

Masa tahun 80-an dulu, ada satu urban legend dekat Jepun menceritakan pasal seorang remaja perempuan dan tali putih. Dalam urban legend tu, ada s
Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Tak tau lah kehidupan kat luar negara macam mana, tapi typical Malaysians selalu cakap otw hakikatnya dia baru otw nak buka mata. Punya lah semba
Sebab Macam Ni Pun Boleh Mati?

Sebab Macam Ni Pun Boleh Mati?

Jangan main-main walaupun anda rasa benda tu remeh! Nyawa anda mungkin melayang. Orang sekarang sanggup membunuh disebabkan perkara yang kecil.
Tergempar Coronavirus!

Tergempar Coronavirus!

Lebih 100 ribu mangsa seluruh dunia Sedar tak sedar coronavirus ni ialah salah satu virus yang paling bahaya yang menyebabkan lebih 110,000 di
Jom Kenali ANARKI !

Jom Kenali ANARKI !

Nilai kebebasan mutlak adalah asas dalam Anarki Korang mesti familiar kan dengar nama Anarki ni ataupun logo A dalam bulatan ? Tapi korang tahu k
Hidden Camera: Merakam Aksi Terlarang.

Hidden Camera: Merakam Aksi Terlarang.

Pernah tak korang check in hotel atau tempat penginapan? Pernah dengar kamera tersembunyi yang rakam kehidupan privasi korang. Korang marah tak??
5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

Korang mesti biasa dengarkan muzik seperti heavy metal, thrash metal dan black metal. Tapi korang tahu tak ada genre metal pelik yang sebenarnya
1 2 3 12 10 / 117 POSTS