Category: Uncategorized

1 2 3 15 10 / 141 POSTS
Orang muda tak kisah gaji rendah?

Orang muda tak kisah gaji rendah?

......... Agak tinggi bilangan orang graduan, bilangan mcm saya atau pendengar mykampus radio yang keluar dari universiti dan mendapat  gaj
TIPS DAPATKAN RM10 RIBU BAGI ANAK MUDA

TIPS DAPATKAN RM10 RIBU BAGI ANAK MUDA

Bila cakap RM10 ribu mesti semua akan macam fikir besar nya nilai tu dan siapa je yang tak nak kan? Jadi kalau nak dapatkan duit yang banyak, pen
BAHAYANYA KEKURANGAN TIDUR

BAHAYANYA KEKURANGAN TIDUR

Mesti korang semua pernah kena marah dengan parents yang suruh tidur awal,  tetapi sebenarnya tidur secukupnya sangatlah penting. Jom tengok bah
TIPS JADI FLAWLESS INSTAFAMOUS

TIPS JADI FLAWLESS INSTAFAMOUS

Sekarang ni ramai betul yang nak muka lawa, flawless macam Instafamous, tu yang sampai boleh insecure. Sebenarnya, senang je nak muka yang cant
Merdeka pada abad 21? – 10 Kemunculan Negara Baharu

Merdeka pada abad 21? – 10 Kemunculan Negara Baharu

Banyak #negara #baharu yang lahir ini datangnya dari hasil peperangan di antara kaum yang menyebabkan terhasilnya negara baharu ini. Kali ini kami se
Kenapa Pelajar Perlu Tinggal di Rumah Sewa

Kenapa Pelajar Perlu Tinggal di Rumah Sewa

Kurangnya kasih sayang atau perhatian dari ibu bapa adalah salah satu punca sesetengah pelajar memilih untuk bersama dengan rakan-rakan mereka dan ti
Online Gig

Online Gig

Disebabkan pandemic covid-19 ni, korang mesti rasa rindu nak turun gig kan? So, korang boleh je tengok band favourite korang perform dengan layan
Phuket Menjadi Bandar Berhantu

Phuket Menjadi Bandar Berhantu

Bandar Berhantu. Itulah yang digambarkan keadaan tempat-tempat wajib dikunjungi di Phuket seperti Bangla Street of Phuket yang kini sepi daripada k
PKPB Menjejaskan Mental Barisan Hadapan

PKPB Menjejaskan Mental Barisan Hadapan

Selepas PKPB dijalankan pada 14 Oktober 2020 berikutan penularan kes yang semakin meningkat, beberapa keluhan daripada barisan hadapan d
Gagal SPM Namun Teman Wanita Terima Seadanya

Gagal SPM Namun Teman Wanita Terima Seadanya

Kalau orang yang dahulunya pernah viral, apa-apa yang mereka muat naik di sosial media mesti jadi  perbualan hanga
1 2 3 15 10 / 141 POSTS