Category: Uncategorized

1 2 3 13 10 / 123 POSTS
Air Oren Bodoh Hidangan Untuk Hari Raya

Air Oren Bodoh Hidangan Untuk Hari Raya

Kalau korang ni orang Melaka, mesti korang tahu jenama Long Chan, atau secara kolokialnya dipanggil "oren bodoh". Apa yang bodohnya dan kenapa pa
Network Dalam Air?!

Network Dalam Air?!

Korang mesti ingat yang telefon hanya dapat signal dari satelit setiap kali kita guna untuk berhubung dengan seseorang atau melayari internet kan
Sistem Pendidikan Di Malaysia & Hogwarts Sama.

Sistem Pendidikan Di Malaysia & Hogwarts Sama.

Bagi sesiapa yang layan cerita Harry Potter korang mesti tahu tempat belajar atau sekolah Harry dengan kawan-kawan dia, iaitu Hogwarts. Tapi b
Orang US protest anti-lockdown : Freedom is a human rights!

Orang US protest anti-lockdown : Freedom is a human rights!

YOLO! Orang Malaysia masih ada yang degil keluar rumah and langgar peraturan mco di negara kita dengan macam-macam alasan sampai sanggup bayar sa
Cabaran 1000 Rep, Badan Kurus Dalam 14 Hari.

Cabaran 1000 Rep, Badan Kurus Dalam 14 Hari.

Image: Chloe Ting Musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni adalah masa yang sesuai untuk fokus pada badan anda sendiri. Tak perlu risau tentang
PERFUME CAP AYAM!

PERFUME CAP AYAM!

Mesti korang spray minyak wangi or perfume sebelum keluar rumah kan? Tak kesahlah untuk pergi kerja ke, kenduri ke, dating ke, dsb mesti korang c
Larseni [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Larseni [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Larseni perform padu di Mykampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru dan paling k
Tegas Cara ” Ajar ” Rakyat Malaysia!

Tegas Cara ” Ajar ” Rakyat Malaysia!

1 . Separuh rakyat Malaysia Keras kepala! Memalukan apabila Perdana Menteri kita sendiri merayu agar rakyat " duduk di rumah " dan hanya
Rakyat Malaysia Selfish!

Rakyat Malaysia Selfish!

Kemaruk nak holiday Ada segelintir rakyat yang pentingkan diri , ambil kesempatan bercuti di luar negara , walaupun tahu negara itu bahay
Awas: Tragedi Tindik Telinga!

Awas: Tragedi Tindik Telinga!

Masa tahun 80-an dulu, ada satu urban legend dekat Jepun menceritakan pasal seorang remaja perempuan dan tali putih. Dalam urban legend tu, ada s
1 2 3 13 10 / 123 POSTS