Category: Uncategorized

1 2 3 16 10 / 152 POSTS
10 Hero Tanah Melayu – Buat Movie Confirm Padu!

10 Hero Tanah Melayu – Buat Movie Confirm Padu!

https://youtu.be/eyWZiGIN1aE #Mat Kilau Cecah RM80 Juta dalam masa 25 hari. Banyak lagi #movie dari tokoh #pahlawan hero kita dahulu kala yang b
Billie Eilish Ada Tourette Sindrom? – Siapa Lagi Yang Ada?

Billie Eilish Ada Tourette Sindrom? – Siapa Lagi Yang Ada?

https://youtu.be/cVFapjiEQCM Mungkin kita tahu dan mungkin tak tahu yang sebenarnya ramai je #pelakon, pengarah dan aktivis yang menghidap #auti
Pemimpin-pemimpin Terunggul yang Tiada Zuriat

Pemimpin-pemimpin Terunggul yang Tiada Zuriat

https://youtu.be/49WFxKsXHcM Disegani, dihormati, buku sejarah kerap menyebut mereka, tetapi malangnya kecemerlangan berakhir dengan diri mereka
Kereta² Kebal Terbaik 2022 – Boleh Hancurkan Mana-Mana Negara!

Kereta² Kebal Terbaik 2022 – Boleh Hancurkan Mana-Mana Negara!

Kereta Kebal yang digeruni! #Kekebalan yang tinggi dan #kuasa #pemusnah yang tinggi! Siapa punya yang paling berkuasa? Jom Layan. https://youtu.b
10 Peperangan Yang Tengah Berlangsung Tahun 2022

10 Peperangan Yang Tengah Berlangsung Tahun 2022

Bukan #Russia-Ukraine sahaja, banyak lagi #peperangan yang berlaku sekarang. Jom update isu #dunia! https://youtu.be/Fsiz-rSB4dw Follow kami
Mengapa Porn Website disekat di Malaysia?

Mengapa Porn Website disekat di Malaysia?

Seperti yang kita tahu bahawa terdapat banyak website porn yang ada di internet. Di dalam website tersebut, terdapat banyak kategori berkenaan se
SQUID GAME: Ada Yang Tiru Malaysia?

SQUID GAME: Ada Yang Tiru Malaysia?

Negara kimchi ini sudah invade seluruh dunia dengan industri entertainment mereka tapi korang tau tak ada persamaan antara kita dengan dorang in term
Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Malu nak join karaoke session?-ikuti tips ini untuk elak “awkward moment”.

Dengan sedikit persediaan ini, anda tidak lagi risau atau takut untuk join karaoke session. Anda tidak perlu menjadi hebat untuk mempersonakan
“Kami dah penat”- Harap tiada last minute annoncement.

“Kami dah penat”- Harap tiada last minute annoncement.

Tinggal lagi 2 minggu nak masuk Oktober, Universiti dijangka akan dibuka semula . Harap tak kan berulang peristiwa lepas, pelajar dan penat.
Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Stamina dan saiz merupakan lambang 'lelaki sejati'. Ramai lelaki yang mahu menunjukkan 'persembahan' yang rancak. Dengan amalkan perkara dibawah,
1 2 3 16 10 / 152 POSTS