Category: Uncategorized

1 2 3 15 10 / 145 POSTS
“Kami dah penat”- Harap tiada last minute annoncement.

“Kami dah penat”- Harap tiada last minute annoncement.

Tinggal lagi 2 minggu nak masuk Oktober, Universiti dijangka akan dibuka semula . Harap tak kan berulang peristiwa lepas, pelajar dan penat.
“Macam monyet terlepas”- #rakyatgagal

“Macam monyet terlepas”- #rakyatgagal

Hujung minggu lalu dilihat ramai mengambil kesempatan untuk keluar dari kepompong rumah dengan memilih aktiviti rekreasi di sekitar sungai, p
Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Stamina dan saiz merupakan lambang 'lelaki sejati'. Ramai lelaki yang mahu menunjukkan 'persembahan' yang rancak. Dengan amalkan perkara dibawah,
Top 3 underrated restaurant kalau tak check out pasti kesal

Top 3 underrated restaurant kalau tak check out pasti kesal

Hidup yang berbeza di satu hujung Kota Damansara. Makan ye, sure, penting, tetapi mana yang boleh ootd, dating dan buat birthday party. MKR memili
Orang muda tak kisah gaji rendah?

Orang muda tak kisah gaji rendah?

......... Agak tinggi bilangan orang graduan, bilangan mcm saya atau pendengar mykampus radio yang keluar dari universiti dan mendapat  gaj
TIPS DAPATKAN RM10 RIBU BAGI ANAK MUDA

TIPS DAPATKAN RM10 RIBU BAGI ANAK MUDA

Bila cakap RM10 ribu mesti semua akan macam fikir besar nya nilai tu dan siapa je yang tak nak kan? Jadi kalau nak dapatkan duit yang banyak, pen
BAHAYANYA KEKURANGAN TIDUR

BAHAYANYA KEKURANGAN TIDUR

Mesti korang semua pernah kena marah dengan parents yang suruh tidur awal,  tetapi sebenarnya tidur secukupnya sangatlah penting. Jom tengok bah
TIPS JADI FLAWLESS INSTAFAMOUS

TIPS JADI FLAWLESS INSTAFAMOUS

Sekarang ni ramai betul yang nak muka lawa, flawless macam Instafamous, tu yang sampai boleh insecure. Sebenarnya, senang je nak muka yang cant
Merdeka pada abad 21? – 10 Kemunculan Negara Baharu

Merdeka pada abad 21? – 10 Kemunculan Negara Baharu

Banyak #negara #baharu yang lahir ini datangnya dari hasil peperangan di antara kaum yang menyebabkan terhasilnya negara baharu ini. Kali ini kami se
Kenapa Pelajar Perlu Tinggal di Rumah Sewa

Kenapa Pelajar Perlu Tinggal di Rumah Sewa

Kurangnya kasih sayang atau perhatian dari ibu bapa adalah salah satu punca sesetengah pelajar memilih untuk bersama dengan rakan-rakan mereka dan ti
1 2 3 15 10 / 145 POSTS