Category: Uncategorized

1 2 3 4 5 14 30 / 135 POSTS
Tegas Cara ” Ajar ” Rakyat Malaysia!

Tegas Cara ” Ajar ” Rakyat Malaysia!

1 . Separuh rakyat Malaysia Keras kepala! Memalukan apabila Perdana Menteri kita sendiri merayu agar rakyat " duduk di rumah " dan hanya
Rakyat Malaysia Selfish!

Rakyat Malaysia Selfish!

Kemaruk nak holiday Ada segelintir rakyat yang pentingkan diri , ambil kesempatan bercuti di luar negara , walaupun tahu negara itu bahay
Awas: Tragedi Tindik Telinga!

Awas: Tragedi Tindik Telinga!

Masa tahun 80-an dulu, ada satu urban legend dekat Jepun menceritakan pasal seorang remaja perempuan dan tali putih. Dalam urban legend tu, ada s
Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Rakyat Malaysia Kaki Sembang

Tak tau lah kehidupan kat luar negara macam mana, tapi typical Malaysians selalu cakap otw hakikatnya dia baru otw nak buka mata. Punya lah semba
Sebab Macam Ni Pun Boleh Mati?

Sebab Macam Ni Pun Boleh Mati?

Jangan main-main walaupun anda rasa benda tu remeh! Nyawa anda mungkin melayang. Orang sekarang sanggup membunuh disebabkan perkara yang kecil.
Jom Kenali ANARKI !

Jom Kenali ANARKI !

Nilai kebebasan mutlak adalah asas dalam Anarki Korang mesti familiar kan dengar nama Anarki ni ataupun logo A dalam bulatan ? Tapi korang tahu k
Hidden Camera: Merakam Aksi Terlarang.

Hidden Camera: Merakam Aksi Terlarang.

Pernah tak korang check in hotel atau tempat penginapan? Pernah dengar kamera tersembunyi yang rakam kehidupan privasi korang. Korang marah tak??
5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

5 Genre Metal Yang ‘Pelik’!

Korang mesti biasa dengarkan muzik seperti heavy metal, thrash metal dan black metal. Tapi korang tahu tak ada genre metal pelik yang sebenarnya
Szondi Test: Gila tanpa sedar

Szondi Test: Gila tanpa sedar

Dalam tak sedar mesti ada benda yang korang tak tahu pasal diri korang. Siapa yang tengah confused pasal diri sendiri tu korang kena buat test p
5 Record Store ‘Keras’ Sekitar Lembah Klang

5 Record Store ‘Keras’ Sekitar Lembah Klang

Kalau korang jenis minat muzik, especially keras dan padat. Korang wajib singgah ke 5 record store yang MKR senaraikan ni. Jangan lupa guna waze
1 2 3 4 5 14 30 / 135 POSTS