Category: Terkini

1 2 3 10 / 25 POSTS
“Kami dah penat”- Harap tiada last minute annoncement.

“Kami dah penat”- Harap tiada last minute annoncement.

Tinggal lagi 2 minggu nak masuk Oktober, Universiti dijangka akan dibuka semula . Harap tak kan berulang peristiwa lepas, pelajar dan penat.
“Macam monyet terlepas”- #rakyatgagal

“Macam monyet terlepas”- #rakyatgagal

Hujung minggu lalu dilihat ramai mengambil kesempatan untuk keluar dari kepompong rumah dengan memilih aktiviti rekreasi di sekitar sungai, p
Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Tidak lagi malu, ‘adik’ lebih memuaskan dengan amalan ini..

Stamina dan saiz merupakan lambang 'lelaki sejati'. Ramai lelaki yang mahu menunjukkan 'persembahan' yang rancak. Dengan amalkan perkara dibawah,
Bagaimana MaGIC mampu mengubah Malaysia?

Bagaimana MaGIC mampu mengubah Malaysia?

Pada tahun 2014 MaGIC iaitu Malaysian Inovation & creativity centre telah tertubuh . Sebagai agensi di bawah Kementerian Sains, T
Top 3 Underrated Restaurant Di Kuala Lumpur

Top 3 Underrated Restaurant Di Kuala Lumpur

  Sebenarnya banyak kedai makan di kuala lumpur yang murah, style dan selesa. Mesti korang nak cari kedai makan yang boleh ootd, dating dan bu
Top 10 Artis Kpop Pilihan Youngsters

Top 10 Artis Kpop Pilihan Youngsters

NO.1 Name: Bts ( Bangtan boys) Tahun debut: 2013 Entertainment: Syarikat Big Hit Entertainment Members: ( JUNGKOOK, KIM TAEHYUNG, JIM
“Unusual Structure” dan Bangunan Unik Di Dunia

“Unusual Structure” dan Bangunan Unik Di Dunia

Tidak dapat dinafikan bahawa dunia ini penuh dengan karya agung dan seni bina bukan tradisional. Terdapat beberapa perkara unik di planet ini. Ba
Bruce George Peter Lee: Pembunuh Bersiri KEJAM!

Bruce George Peter Lee: Pembunuh Bersiri KEJAM!

Pembunuh bersiri Britain mengaku melakukan 11 serangan pembakaran dan disabitkan atas 26 tuduhan pembunuhan, 11 di antaranya dibatalkan atas rayuan.
5 Rainforest TERBESAR di Dunia

5 Rainforest TERBESAR di Dunia

Agak sukar untuk mengatakan dengan tepat berapa banyak Rainforest di dunia kerana definisi, batas dan sempadan ditafsirkan secara berbeza bergant
10 Haiwan Jangka Hayat Singkat

10 Haiwan Jangka Hayat Singkat

Setiap benda hidup pasti akan mati. Haa.. sama je macam manusia dan haiwan tapi ada juga perbezaan yang kita perlu tahu. Di dunia, terdapat pelbagai
1 2 3 10 / 25 POSTS