Diva AA Calon PM ke – 8

Image result for tun m play uno
  1. Tun M letak jawatan

Kecoh satu 1 Malaysia bila perdana menteri kita Tun M kita letak jawatan secara mengejut . Oleh itu , jadi tanda tanya ramai pihak , rakyat dan orang politik siapa yang akan jadi perdana menteri , kerajaan dibubarkan dan kerajaan baru . So stay stuned kalau nak tahu laters update

Image result for tun m

2. Anwar Ibrahim sanggup jadi Perdana Menteri ke – 9

Siapa je tak tahu yang anwar memang menunggu turn nak jadi perdana menteri , mungkin sekarang lepas Tun M letak jawatan , Anwar ni rasa peluang cerah untuk dia dapat jadi pengganti Tun M . korang rasa macam mana?

Image result for anwar

3. Ahli PKR pengkhianat!

11 bekas ahli Parti Keadilan Rakyat yang keluar parti menujukkan segelintir pemimpin Pakatan Harapan sebagai pengkhianat kerana memaksa Tun Dr Mahathir Mohamad dalam menentukan tarikh beliau melepaskan jawatan sebagai perdana menteri dan melakukan peralihan kuasa adalah usaha jahat untuk menjadikan perdana menteri sebagai “Lame duck PM”.

Image result for azmin kena pecat

4. Diva AA jadi trending!

Pelik , dalam kecoh tentang kerajaan dan perdana menteri kita letak jawatan , tiba-tiba nama Diva AA jadi trending di twitter , ada rakyat yang buat hal nak calon kan dia sebagai perdana menteri walaupun ramai tahu itu hanya gurauan tapi tetap jadi tarikan netizen!

Image result for diva aa

5 . Tun M dalam diam start game!

Jadi bualan orang ramai , bila Tun M sanggup letak jawatan secara mengecut , ada yang cakap Perdana Menteri kita dah rancang ” something” dari hari pertama jadi PM , walaupun dalam diam dan tenang , Tun M bakal bagi kebaikkan untuk kerajaan dan rakyat . Betul ke?

Image result for tun m