Tekcik Nak “Attention” Lelaki

Image result for dada kecil
  1. Tak confident ” tak boek ”

Ramai wanita yang dada kecil ni tak confident nak jumpa atau bergaul sebab rasa malu dengan aset sendiri , tambah pula kawan- kawan semua dada besar so mestilah segan kan , i feelyou! jangan risau buat steady je.

Image result for dada kecil

2. Kena kecam ‘body tak goals

Biasalah sekarang kalau kita tengok sekeliling tambah pula dekat media sosial kan ramai orang yang post gambar body goals , sampai ada yang post gambar tapi disebabkan ” dada kecil ” terus kena kecam , standart netizen lah kan sabar je lah , paling tidak tutup komen je okay!

Image result for dada kecil

3. Sumbat tisu dalam ” bra”

Ada yang malu dengan dada kecil sampai takboleh terima hakikat , nak juga macam kawan-kawan yang lain ada aset yang lawa , sanggup masukkan tisu dalam bra supaya nampak full bra , serious tau dalam realiti.

Image result for sumbat tisu dalam bra

4. Lelaki pandang “body” ke hati

Zaman sekarang susah nak pilih lelaki yang betul ikhlas betul tak? dulu antara rupa dan hati , sekarang tambah dengan ada pula yang pandang body , ” boek ke papan ” , pantang nampak yang pakai baju ketat sikit mula lah kan? ada pula yang cakap marah lelaki ” cuci mata ” tapi perempuan yang bagi ” freeshow” .

Image result for lelaki pandang body perempuan berjalan

5. Laburkan duit untuk suplemen

Tak kira lah yang berumur ataupun remaja sekarang banyak yang obses dengan nak badan cantik sebab bagi mereka badan salah satu benda penting orang pandang bukan sekadar rupa dan cara pemakaian je , so sanggup habiskan duit beratus untuk beli suplemen naikkan aset contohnya pink lady

Image result for wanita boek

COMMENTS