Author: Haziq

1 2 3 8 10 / 73 POSTS
Malaysia Melahirkan TERRORIST?! Kisah Pengganas Malaysia Ditangkap & Dihukum!

Malaysia Melahirkan TERRORIST?! Kisah Pengganas Malaysia Ditangkap & Dihukum!

Siapa sangka ada #pengganas dari Malaysia? Adakah #Akidah mereka terpesong kerana mengingatkan yang diperjuangkan mereka itu #Jihad? Seram pula, teta
Ruang Startup Anak Muda Melayu & Bumiputra bersama Founder TechTarik

Ruang Startup Anak Muda Melayu & Bumiputra bersama Founder TechTarik

Orang muda kurang menceburkan diri dalam #Bisnes #Startup . Dengarkan tips, bantuan & salah faham tentang bisnes startup bersama Azreena Azizan F
10 ‘Pemecut Startup’ Membantu Usahawan Baru Nak Up!

10 ‘Pemecut Startup’ Membantu Usahawan Baru Nak Up!

Ada idea tentang #teknologi tetapi tak tahu bagaimana nak kembangkan? Ataupun perlukan bantuan dari segi dana dan #networking? Disini ada listkan 10
Filem Sukan Western Pembakar Semangat Untuk Berjaya

Filem Sukan Western Pembakar Semangat Untuk Berjaya

Aduh 7 hari Mencintaiku 2 dah habis plak. Dah tak tau nak tengok cerita apa? Jom dengarkan list movie sport filem yg patut korang tengok!! Lawati
Hindu fundamentalis semakin hangat di India

Hindu fundamentalis semakin hangat di India

Ratusan tahun pemerintahan Islam di India hancur sebabkan kesilapan kecil je. Wajib tengok punca jatuhnya era kegemilangan Islam ni!! Lawati websi
Undang-undang berbeza untuk pihak berkuasa dan rakyat marhaen

Undang-undang berbeza untuk pihak berkuasa dan rakyat marhaen

Cucu Dr. Mahathir bin Mohamad langgar PKPP di kelab malam! Netizen bengang & rasa law tu hanya untuk kenakan rakyat biasa. Jom dengar apa yang st
Kerajaan Stop Bazir Duit Rakyat Untuk Universiti Asing

Kerajaan Stop Bazir Duit Rakyat Untuk Universiti Asing

Berbillion ringgit kerajaan bazir untuk menanggung pendidikan pelajar ke luar negara tapi akhirnyaaaaaa kerja sana la, tak balik la. Dah boleh salur
KONDOM Dan Malaysia. Pengeluar Terbesar Dunia?!

KONDOM Dan Malaysia. Pengeluar Terbesar Dunia?!

#Kondom ni satu subjek yang taboo di Malaysia, apa-apa tentangnya dan sewaktu dengannya kerap disorok dan tak dibincangkan oleh kita. Tapi kan, #Kare
Dari Twilight Ke Batman! Bagaimana Robert Pattinson Menjadi Dark Knight Terbaru

Dari Twilight Ke Batman! Bagaimana Robert Pattinson Menjadi Dark Knight Terbaru

Ikutan trailer #Batman yang baru keluar ni, ramai tertanya-tanya layak ke #RobertPattinson ni jadi the next Batman? Bukan ke dia hanya ada muka hands
Mufti Minat Liverpool? Kenali Mufti-Mufti Terkenal di Malaysia!

Mufti Minat Liverpool? Kenali Mufti-Mufti Terkenal di Malaysia!

#Mufti pun minat #Liverpool? Semestinya semua dah kenal Dr. Zulkifli yang dah pegang jawatan #Menteri kan. Selain tu, siapa lagi Mufti yang kerap kel
1 2 3 8 10 / 73 POSTS