Category: Carta

1 2 3 4 5 7 30 / 70 POSTS
Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Yoe parey dan Asif bawa tuah kepada Syahmi sazali! Syahmi Sazli production ni siapa je tak kenal kan? semua drama spontan dari production ni
Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Bermula dari bawah dan kini dah nyanyi lagu untuk Soundtrack Movie! Best sangat lagu mereka ni, jom chekidot.. Modescape - Hilang Sound
Kalau kena patuk ular jodoh dah sampai . Betul ke?

Kalau kena patuk ular jodoh dah sampai . Betul ke?

Jangan main diluar rumah pada waktu senja! Dari dulu sampai sekarang mitos ni memang kita guna kita didik dari kecik kalau maghrib je ke
STARTING 2020 DAH VIRAL!

STARTING 2020 DAH VIRAL!

Anggap adik kandung last-last laki kena sondol Viral Yaya Oku maal hijrah ni digelar " makan kawan " sebab sondol laki kawan baik s
Nasi Ambeng VS Nasi Lemak

Nasi Ambeng VS Nasi Lemak

Hari ni kita review sikit mengenai makanan yang menarik dan mudah dapat! Bukan itu sahaja tapi kita gabung dua negara iaitu Malaysia dan Indonesia.
5 Lagu seram meremang bulu roma beb!

5 Lagu seram meremang bulu roma beb!

Kelam Malam , OST Pengabdi Setan 2017 Cerita pengabdi setan ni orang kata seram bila tengok je confirm meremang bulu roma okay! lagu ni p
Filem Kemusnahan Dunia Yang Hampir Real!

Filem Kemusnahan Dunia Yang Hampir Real!

Hollywood selalu produce movie yang berkaitan dengan kemusnahan dunia tau kita panggil kiamat. Ada few filem yang boleh you guys tengok as a #starter
Kuih Muih yang senang dapat dan “limited “

Kuih Muih yang senang dapat dan “limited “

KUIH YANG SENANG DAPAT Kuih Karipap adalah yang paling famous! All-time fav ini ada variety inti kentang , sardin dan ayam. Semua kedai pa
Wajib Tengok Reference Jadi Gangster!

Wajib Tengok Reference Jadi Gangster!

Disebelah kiri adalah Robert De Niro bersama Martin Scorsese di sebelah kanan. Sebagai penghormatan kepada filem epik baru oleh pengarah handal ia
Gabung Kemaluan dan Jantung ?

Gabung Kemaluan dan Jantung ?

Melahirkan kembar mungkin boleh jadi berita gembira mungkin tidak! Mereka tidak minta untuk jadi seperti itu tapi masih gembira mempunyai pasanga
1 2 3 4 5 7 30 / 70 POSTS