Category: Review

1 2 3 4 5 7 30 / 70 POSTS
TOP 5 TEMPAT HIKING YANG PERFECT VIEW

TOP 5 TEMPAT HIKING YANG PERFECT VIEW

Bukit batu putih Hiking santai-santai dan apabila sampai di puncak, dapat melihat view laut biru yang amat cantik . Puncak bukit ini amat sesuai
Chinese New Year On X Onz?

Chinese New Year On X Onz?

Beberapa buah mall dah siap deco untuk menyambut Tahun Baru Cina. Bukan kita je bersemangat nak beraya, mall pun sama! Let's Checkidot. Suria
Naga Wujud Di Danau Toba

Naga Wujud Di Danau Toba

Destinasi ini Wajib anda kunjungi kalau jejak ke Indonesia. Danau Toba merupakan tasik terbesar di Indonesia dengan panjang 100 kilometer
Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Jangan Sembarangan Beli Bunga!

Min ada tanya dekat kawan-kawan mengenai bunga sebagai hadiah birthday! Some say Yes and half say No. Sebenarnya lelaki bukan bagi bunga saje
Awas! Ganja Alat Sihir

Awas! Ganja Alat Sihir

Mematikan dan menyihatkan menggunakan manuskip. Ahli sihir tak wujud tapi buku sihir wujud pada 1600 masihi lagi. The Book Of Galdrabok
Animal Farm: Babi Lebih Bijak dari Manusia

Animal Farm: Babi Lebih Bijak dari Manusia

Kritikan melalui suatu karya sastera adalah suatu kritikan yang sangat efektif, selain senang difahami umum, pihak yang difokuskan juga tidak da
Dora The Explorer Ada Unsur “Iluminati”

Dora The Explorer Ada Unsur “Iluminati”

Pernah dengar simbol mata satu? Ramai artis Hollywood menggunakan ritual ini untuk kerjaya mereka. Iluminati adalah satu organisasi rahsia ya
Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Yoe parey dan Asif bawa tuah kepada Syahmi sazali! Syahmi Sazli production ni siapa je tak kenal kan? semua drama spontan dari production ni
“Ritual Pemujaan Yang Extreme”

“Ritual Pemujaan Yang Extreme”

Zaman dah maju tapi macam-macam ritual seram tetap dijalankan sampai melibatkan orang mati, darah dan haiwan. Jom tengok jenis-jenis ritual s
George Orwell: Pengamal Ilmu Hitam Marxism

George Orwell: Pengamal Ilmu Hitam Marxism

Dua kaki adalah musuh, 4 kaki atau bersayap adalah kawan merupakan tagline terkenal dalam buku Animal Farm ditulis oleh George Orwell. Bukan set
1 2 3 4 5 7 30 / 70 POSTS