Category: Review

1 2 3 4 5 6 8 40 / 73 POSTS
Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Mula dari minat , sekali jadi masyuk!

Yoe parey dan Asif bawa tuah kepada Syahmi sazali! Syahmi Sazli production ni siapa je tak kenal kan? semua drama spontan dari production ni
“Ritual Pemujaan Yang Extreme”

“Ritual Pemujaan Yang Extreme”

Zaman dah maju tapi macam-macam ritual seram tetap dijalankan sampai melibatkan orang mati, darah dan haiwan. Jom tengok jenis-jenis ritual s
George Orwell: Pengamal Ilmu Hitam Marxism

George Orwell: Pengamal Ilmu Hitam Marxism

Dua kaki adalah musuh, 4 kaki atau bersayap adalah kawan merupakan tagline terkenal dalam buku Animal Farm ditulis oleh George Orwell. Bukan set
Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Lagu Band Indie Jadi Sountrack Filem Paling Laris

Bermula dari bawah dan kini dah nyanyi lagu untuk Soundtrack Movie! Best sangat lagu mereka ni, jom chekidot.. Modescape - Hilang Sound
“Red Light District” di Dunia

“Red Light District” di Dunia

Kalau di Eropah, Red Light District ni sanagat femes sebab aktiviti seksual yang berlaku seperti servis pelacuran, rumah urut dan kelab gay. Jom
Nasi Ambeng VS Nasi Lemak

Nasi Ambeng VS Nasi Lemak

Hari ni kita review sikit mengenai makanan yang menarik dan mudah dapat! Bukan itu sahaja tapi kita gabung dua negara iaitu Malaysia dan Indonesia.
Dalam Peti VS Ruang Tamu

Dalam Peti VS Ruang Tamu

Biasanya bila beli buah-buahan mesti masuk dalam peti tapi tahu tak ada pantang larang untuk sesetengah buah! Pisang Mengandungi 3 jeni
Hotel Lebih Berhantu Dari Amber Court, Genting

Hotel Lebih Berhantu Dari Amber Court, Genting

One by one diganggu bila pergi hotel ni. Ingatkan Amber Court Hotel, Genting paling seram rupanya ada lagi seramzz! Hotel ni murah tapi be
Filem Kemusnahan Dunia Yang Hampir Real!

Filem Kemusnahan Dunia Yang Hampir Real!

Hollywood selalu produce movie yang berkaitan dengan kemusnahan dunia tau kita panggil kiamat. Ada few filem yang boleh you guys tengok as a #starter
Kuih Muih yang senang dapat dan “limited “

Kuih Muih yang senang dapat dan “limited “

KUIH YANG SENANG DAPAT Kuih Karipap adalah yang paling famous! All-time fav ini ada variety inti kentang , sardin dan ayam. Semua kedai pa
1 2 3 4 5 6 8 40 / 73 POSTS