Category: Lifestyle

1 25 26 27268 / 268 POSTS
Nampak Cool dengan Sticker Laptop je! 2/11/2016 0 Comments

Nampak Cool dengan Sticker Laptop je! 2/11/2016 0 Comments

Hey gaiss.. Arini Team MyKampus Radio nak share personaliti seseorang melalui sticker laptop yang ada kat laptop korang tu. Takde sticke
Tips Jadi Hot Macam Brad Pitt

Tips Jadi Hot Macam Brad Pitt

Pernah tak korang terfikir, kenapa hidup ni masih membujang? Kenapa korang tak menjadi seseorang yang penting di kampus atau kelas koran
Jom Ber’Mandy’ Makanan Arab

Jom Ber’Mandy’ Makanan Arab

Jom harini kita nak bawak korang semua makan makanan Arab di area Lembah Klang! Ada beberapa Restoran Arab yang kitorang nak share yang semestinya awe
4 Soalan Orang Single Benci Nak Jawab

4 Soalan Orang Single Benci Nak Jawab

Bila kita 'single' ni, banyak soalan yang kadang-kadang kita susah nak jawab. Tapi di sini, team MyKampus Radio nak bagi tips sikit untuk korang jaw
Part Time Budak Kampus

Part Time Budak Kampus

Duit belanja tak cukup ke? Eh awak kerja part time ke? Haaaa!  Mehh sini mykampusradio nak share dengan korang tentang kerja part time budak kampus (m
Vaping or Rolling. Mana lagi cool?

Vaping or Rolling. Mana lagi cool?

Hey you! ya you. Cuba tengok keliling tu, ada yang tengah meng ‘vape on’ tak? Or yang tengah rolling? Sini gais , hari ni mykampusradio nak kongsi ten
Terjerat dalam lift…. Apa nak buat?

Terjerat dalam lift…. Apa nak buat?

Terjerat dalam lift memang satu situation yang menakutkan dan mencemaskan. Yelah siapa je yang suka kalau stuck ​dalam lift, tapi most importantly is
Salah Guna Foundation dan Cara Mengatasinya.

Salah Guna Foundation dan Cara Mengatasinya.

Sama ada korang akan nampak Natural atau totaly glam? Pemilihan Foundation yang betul sepatutnya menjadi asas kepada kecantikan anda. Tapi produk ya
1 25 26 27268 / 268 POSTS