Category: Hiburan

1 21 22 23 24 230 / 238 POSTS
#TopSportGames untuk PC Gamers

#TopSportGames untuk PC Gamers

By: Subhashinii Jeyasankar Haaaaaiii kaki gamers!!! Untuk korang yang suka dengan PC game kategori sport, dan kalau korang nak tau game2 yang selalun
Top filem adaptasi novel TERBAIK!

Top filem adaptasi novel TERBAIK!

kemunculan penulis baru novel di pasaran bagai 'cendawan tumbuh selepas hujan'. rata-rata novel yang best seller membuka mata pengarah untuk ada
Be smarties as a game !

Be smarties as a game !

Banyak game yang ada masa kini menunjukkan pelbagai jenis genre. Bukan untuk seronok sahaja tapi game terkini juga telah "diupgrade" cara atau jenis p
Majulah Sporttsfilm untuk Negara.

Majulah Sporttsfilm untuk Negara.

Siapa kata filem berteraskan sukan tak layak diketengahkan kepada umum? Rakyat Malaysia masa kini sudah berfikiran terbuka menerima filem berdasarkan
Euwww , Malaysia buat games ?

Euwww , Malaysia buat games ?

Haa, mesti korang ada pernah terfikir kan Malaysia noob, mampu ke nak cipta game apa semua ni? Setakat main boleh lah. Lain lah kalau korang memang ga
Mirage X Kawan 10th Anniversary – Pesawat & Plague Of Happiness Showcase

Mirage X Kawan 10th Anniversary – Pesawat & Plague Of Happiness Showcase

by : Amirul Rahman ​Pada 9 Februari 2018, kumpulan Pesawat dan Plague Of Happiness  telah menyambut anniversary diorang yang ke 10
Skowt : Platform Untuk Bantu Band Indie

Skowt : Platform Untuk Bantu Band Indie

SKOWT merupakan platform yang menumpukan unsigned artist seluruh dunia dengan memberi mereka peluang dan ruang untuk menunjukkan bakat m
Untuk penggemar thriller, Lost in KL

Untuk penggemar thriller, Lost in KL

Halloween semakin dekat. Korang dah jumpa port untuk celebrate tak? Belum? Apa kata kita pergi "Lost in KL" #Apa Lost In KL? Sesat dalam Kuala
Nostalgia Game-game dari Play Station 1

Nostalgia Game-game dari Play Station 1

Ramai antara kita yang mesti rindukan permainan video lama semasa zaman kecil dan masih ada diantara kita yang masih menyimpan permainan video merek
Jelajah ketenangan sambil mencari teman sejati

Jelajah ketenangan sambil mencari teman sejati

Jarang nak dengar kaki travel ni nak melawat tempat-tempat seperti masjid melainkan di luar negara. So, mesti ada yang tak perasan kan bahawa Malaysia
1 21 22 23 24 230 / 238 POSTS