Author: saifymatteo

1 2 3 14 10 / 137 POSTS
10 Kawasan Paling Misteri (Seram & Berhantu?)

10 Kawasan Paling Misteri (Seram & Berhantu?)

Kami senaraikan 10 kawasan yang #misteri, #seram, dan maybe ber- #hantu. Mana tahu korang nak teroka sendiri. *Disclaimer: Video ini hanyalah hibu
Jawi & Rumi: Kesan pada Bahasa Melayu

Jawi & Rumi: Kesan pada Bahasa Melayu

Ramai #Melayu sokong #Jawi dalam pengajaran #BahasaMelayu, tapi ramai juga yang bantah. Negara lain maju dan bangga dengan bahasa sendiri. Tapi kita?
Servants [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Servants [Lepaq Akustik @ Dalam Kotak Hitam]

Servants perform padu lagu-lagu di MyKampus Radio. Teruskan bersama kami dan dengari lagu-lagu indie, college band dan underground yang terbaru da
Carta Lagu MKR January 2020

Carta Lagu MKR January 2020

Carta lagu MKR 10 terbaik bagi bulan January 2020. Jom tengok mana tau ada band favorite korang. #LaguIndie #SupportLocal #December https://y
Bossku Prihatin Kesusahan Rakyat Marhaen, Beli Jam RM1.5 juta je

Bossku Prihatin Kesusahan Rakyat Marhaen, Beli Jam RM1.5 juta je

#NajibRazak main peranan sebagai pembangkang dengan baik sejak takhtanya dirampas Mahathir. Betul ke Najib prihatin dengan kesusahan rakyat sekarang?
Isu Kasut Hitam Putih, Tanda Mahathir Tak Ready?

Isu Kasut Hitam Putih, Tanda Mahathir Tak Ready?

Maszlee Malik turun taktha, Mahathir sebagai pengganti sementara. Layak ke orang tua umur hampir se-abad lead pendidikan negara yang merangkumi tekno
Yee Sang bersama MyKampus Radio!

Yee Sang bersama MyKampus Radio!

#HappyChineseNewYear kepada semua rakyat marhaen. Follow Sosial media kami untuk maklumat lanjut. Facebook: https://www.facebook.com/mykampusradio
Tradisi Malaysia: Agama & Bangsa Dalam Borang

Tradisi Malaysia: Agama & Bangsa Dalam Borang

Kita seringkali isi borang tanpa mempersoalkan maklumat yang betul-betul dikehendaki. Ada sesetengah maklumat yang diperlukan tidak berkaitan pun den
Gong Xi Gong Xi Angpow Na Li: Tahun Baru Dua Kali 2020

Gong Xi Gong Xi Angpow Na Li: Tahun Baru Dua Kali 2020

Tahun baru cina je mesti family tanya mana boyfriend, bila nak kahwin. Patut pun laku servis sewa boyfriend ni. Apa-apa pun jom layan soalan basic se
Hidup nak Seronok je, Millennials lahir Pemalas?

Hidup nak Seronok je, Millennials lahir Pemalas?

Company rasa Millennials Malaysia tak ada kebolehan yang boleh ditawarkan pada syarikat. Adakah salah parents sebab terlalu memanjakan anak-anak? Ata
1 2 3 14 10 / 137 POSTS