Category: Review

1 6 7 875 / 75 POSTS
Tiada harapan hujung minggu ini? Jangan risau, ada Santai Bro di Gombak

Tiada harapan hujung minggu ini? Jangan risau, ada Santai Bro di Gombak

Kalau nk gelar diri mat lepak atau geng lepak dan blum kenal lagi hangout terbaik di Gombak. Malangnya, ramai lagi blm tau. Its OK,MKR sudah pantau, d
Terjun dari lereng bukit

Terjun dari lereng bukit

Teringin nak terbang tapi tak tahu dekat mana boleh terbang? Tak pasti harga dia macam mana and jenis macam mana? Jangan risau! MKR sedia membantu. Jo
Jogging Di Tempat LuarBiasa

Jogging Di Tempat LuarBiasa

Kelab Tasik Putrajaya, Presint 8, Putrajaya Korang bole try pergi kat sini. Tempat dia memang cantik . Berdekatan dengan masjid dan juga dataran putr
Favourite Challenge Park

Favourite Challenge Park

Untuk yang suka game extreme, my kampus radio nak suggest satu tempat yang korang boleh cabar diri korang sendiri dengan game yang memerlukan kebe
Pergi Travel Bawa RM500 je?

Pergi Travel Bawa RM500 je?

Korang pernah dengar tak istilah "hitchhiking"? Kalau korang nak tau, ada satu cerita berkenaan seorang gadis dari Malaysia mengembara seorang diri ha
1 6 7 875 / 75 POSTS