Category: Kanteen

1 2 3 9 10 / 90 POSTS
Malaysia Anti-Intelektual

Malaysia Anti-Intelektual

Kurangnya pembacaan dan kurangnya buat research paper dikalangan rakyat Malaysia menyebabkan negara kita ini dicop sebagai Anti-Intelektual. Ikuti kup
Tuntutan Kongres Melayu

Tuntutan Kongres Melayu

MKR berbicara tentang tuntutan kongres melayu. kongres yang berkenaan dengan keistimewaan melayu dan kelebihan melayu di Malaysia. Follow Sosial me
The best pilihan terakhir bagi pesakit tenat

The best pilihan terakhir bagi pesakit tenat

Euthanasia adalah perbuatan yang disengajakan untuk mengakhiri nyawa seseorang dengan tujuan untuk menghilangkan kesakitan sebagai contoh suntikan mau
Siem Reap, Great Place Untuk Di Lawati

Siem Reap, Great Place Untuk Di Lawati

kalini MKR akan membawa anda mengenali destinasi perlancongan di Siem Reap. tempat yang mempunyai banyak tempat yang menarik.   Follow Sosi
Hosni Mubarak – Zaman pemerintahan Hosni Mubarak

Hosni Mubarak – Zaman pemerintahan Hosni Mubarak

Part 1 from part 1 Kerajaan Mesir adalah kerajaan islam yang terletak di timur tengah yang moden dan probarat jika dibandingkan dengan kerajaan
Pilihan Berbuka: Buffet vs Restoran vs Bazar Ramadhan?

Pilihan Berbuka: Buffet vs Restoran vs Bazar Ramadhan?

April akan melabuhkan tirai dan May akan tiba sekaligus merupakan bulan Ramadhan. Time puasa ni lah orang ramai berlumba-lumba untuk hunt tempat
Adakah Feminism Sesuai Dengan Islam?

Adakah Feminism Sesuai Dengan Islam?

Islamic Feminism- pelbagai pendapat yang dilontarkan yang menerima mahupun lantang menentang. Dengarkan apa kata para wanita kita tentang perkara
Otak Otakkkkk! 10 Filem Zombie Ngeri Teroxx!

Otak Otakkkkk! 10 Filem Zombie Ngeri Teroxx!

Zombie dikenal dengan rupa yang menyeramkan, menakutkan dan menjijikkan yang bernafsu dengan otak manusia hidup! #Kanteen kongsikan Top 10 Filem Z
Adakah Siswazah Malaysia Cukup Pandai?

Adakah Siswazah Malaysia Cukup Pandai?

Banyak universiti tempatan yang mendapat gelaran universiti terbaik di Asia mahupun dunia, adakah ini menggambarkan mahasiswa universiti Malaysia
Movie Review: Us

Movie Review: Us

Sama ada korang dah tengok atau belum, tetap saja Us mengungguli dengan gelaran cerita 'Luar Jangkaan' kan? MKR reviewkan untuk korang! #Kantee
1 2 3 9 10 / 90 POSTS