Category: Kanteen

1 2 3 8 10 / 77 POSTS
Tempat Sembah Berhala Haram

Tempat Sembah Berhala Haram

Isu tempat sembahyang untuk yang bukan Muslim sentiasa menjadi bualan hangat, nak-nak lagi bila ada pihak yang berkeras untuk bina jugak kuil seca
Pelakon Malaysia yang berjaya raih kemenangan Antarabangsa!

Pelakon Malaysia yang berjaya raih kemenangan Antarabangsa!

Siapa pelakon Malaysia yang dah menang dalam Anugerah berprestij tinggi luar negara ea? OMG kejap!!! Yang mana satu pelakon tu agaknya?!!! Jangan peni
Kolej Komuniti Ledang (Edisi Khas)

Kolej Komuniti Ledang (Edisi Khas)

Bersempena dengan roadshow kampus tour #MKRKampusGegar, team MKR turun ke Kolej Komuniti Ledang, Johor. So topik kita kalini mengenai ruang untuk oran
Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics

Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics

Pada 9 Januari yang lepas, MKR menjalankan roadshow di Cybernetics. MKR ada bertanyakan beberapa orang warga kampus di situ tentang isu kesedaran peng
Kolej FELCRA

Kolej FELCRA

Pada 8 Januari yang lepas, MKR menjalankan roadshow di Kolej FELCRA. MKR ada bertanyakan beberapa orang warga kampus di situ tentang Kebebasan Berfiki
Kursus-kursus Yang Tiada Job Security

Kursus-kursus Yang Tiada Job Security

Kenapa ada pelajar yang sanggup juga ambil? #KANTEEN bertanyakan pendapat warga kampus. Hari: Selasa Tarikh: 29 Januari 2019 Masa: 11.30
Pishanglah bila Larut Malam Guys!

Pishanglah bila Larut Malam Guys!

Kerajaan nak gerakkan larangan 18 tahun untuk keluar rumah bila larut malam? Dengarkan KANTEEN  harini dengan pandangan dari golongan belia seperti k
Smartphone Terkini 2019!!

Smartphone Terkini 2019!!

Tahun baru phone pun kena barulah kan? Let's check it out smartphone latest apa 2019 ni! #KANTEEN kongsikan. Hari: Jumaat   Tarikh
Reaksi Orang Muda: Larangan Merokok di Kedai Makan!

Reaksi Orang Muda: Larangan Merokok di Kedai Makan!

Ada yang seronok, tak kurang jugak yang membantah! #KANTEEN kongsikan reaksi youngster. Hari: Khamis Tarikh: 17 January 2019 Masa: 113
Freedom of Orang Muda!

Freedom of Orang Muda!

Apa pendapat warga kampus Kolej FELCRA tentang topik kebebasan orang muda disekat? #KANTEEN kongsikan apa yang mereka rasa & mahukan! Ha
1 2 3 8 10 / 77 POSTS