Tag: mkr

1 2 10 / 11 POSTS
Majlis Pembukaan Pameran Bersama2050

Majlis Pembukaan Pameran Bersama2050

https://youtu.be/1wmw2ECZOg0 "Perjalanan seribu batu, bermula dengan langkah pertama" Tahniah diucapkan kepada Team MyKampus Radio kerana berjaya me
Kolej Vokasional Batu Pahat – Roadshow 2022

Kolej Vokasional Batu Pahat – Roadshow 2022

https://youtu.be/FNxa_LDALWU Roadshow MKR pergi ke Kolej Vokasional Batu Pahat pada 16/6/2022 Jom kenali KV yang di pantai barat daya Semenanjun
TOP 10 Video Games Yang Gempak 2019 [PS4 Edition]

TOP 10 Video Games Yang Gempak 2019 [PS4 Edition]

Permainan video games semakin popular dalam generasi masa kini tidak kira komputer, PlayStation, telefon bimbit dan banyak lagi. Top 10 kali ini meru
Top 10 MKR Video 2018

Top 10 MKR Video 2018

Banyak benda gile berlaku tahun ni kan? Tapi korang ingat tak apa yang berlaku? Mesti tak sangatkan. Ha! MKR kali ni nak share kat korang video-video
MITI

MITI

MITI bertindak sebagai ejen ‘jual beli’ sebarang produk keluaran dan perkhidmatan (servis) Malaysia dengan negara luar, dan Malaysia berjaya me­nempat
Suara Wanita Muda

Suara Wanita Muda

Wanita zaman sekarang ni ramai yang telah bersuara dan diterima. Tetapi di Malaysia ni masih lagi ada stereotype terhadap kaum wanita. Betul ke statem
Kerajaan Orang Muda

Kerajaan Orang Muda

Kerajaan memainkan peranan yang penting tetapi rakyat tak perlu berharap sangat sebab bila rakyat maju, baru lah kerajaan maju. Walaubagaimanapun, tan
Rusuhan Kuil Seafield

Rusuhan Kuil Seafield

Pada 27 Nov 2018 yang lalu, kejadian rusuhan berlaku di kuil Seafield yang menjadi isu hangat di Internet telah menimbulkan pergaduhan antara kaum dan
Program Moral di Universiti

Program Moral di Universiti

Ramai anggap yang Pendidikan Moral di IPT adalah sama seperti di sekolah dan hanya membebankan je. Tapi betul ke? Dengarkan Juju menerangkan dengan le
Running Club

Running Club

Bosan jogging sorang-sorang? Nak ada member/teman bila ber-jogging? Join lah running club yang ada kat area korang. Dengarkan Faz bincangkan club-club
1 2 10 / 11 POSTS