Author: Ilyas

1 2 3 10 / 28 POSTS
Kereta² Kebal Terbaik 2022 – Boleh Hancurkan Mana-Mana Negara!

Kereta² Kebal Terbaik 2022 – Boleh Hancurkan Mana-Mana Negara!

Kereta Kebal yang digeruni! #Kekebalan yang tinggi dan #kuasa #pemusnah yang tinggi! Siapa punya yang paling berkuasa? Jom Layan. https://youtu.b
10 Peperangan Yang Tengah Berlangsung Tahun 2022

10 Peperangan Yang Tengah Berlangsung Tahun 2022

Bukan #Russia-Ukraine sahaja, banyak lagi #peperangan yang berlaku sekarang. Jom update isu #dunia! https://youtu.be/Fsiz-rSB4dw Follow kami
Sihir Dan Siswa!

Sihir Dan Siswa!

Ilmu ghaib yang dapat menyakiti atau dapat mempersonakan orang adalah maksud sihir dari Kamus Dewan Bahasa Dan Pustaka. Kisah seram sedih akan dibinc
Kompilasi Jenayah Kelakar Versi Malaysia

Kompilasi Jenayah Kelakar Versi Malaysia

#Kompilasi rakaman #jenayah gagal di #Malaysia yang dapat ditangkap oleh cctv. Jom gelak dengan adegan lucu mereka https://youtu.be/sgZAGfu0UaU
Asal Usul Rap Malaysia “Dari 4U2C Sehingga FORCEPARKBOIS”

Asal Usul Rap Malaysia “Dari 4U2C Sehingga FORCEPARKBOIS”

Beza betul kumpulan #rapper dulu dan sekarang. #Zaman dah berubah. Jom kenang legend-legend dunia #hiphop https://youtu.be/rCtvRl0NX_s Follow
Variasi Nama!

Variasi Nama!

Nama yang diletak di dalam IC tidak digunakan sama sekali, apabila memanggil seseorang di setiap perbualan ringkas. Kenapa nickname lebih di pilih?
Jejak Nusantara “Penderitaan Orang Jawa Menanam Kopi”

Jejak Nusantara “Penderitaan Orang Jawa Menanam Kopi”

Siapa kat sini #WongJowo? (orang jawa) Maybe nenek moyang kita berkait dalam cerita kemasukan #Kopi ni melalui penjajahan #Belanda. Hah jom layan.
BFF ku Madu ku!

BFF ku Madu ku!

Ada trend sekarang di mana si isteri ingin membalas idea suami yang ingin beristeri ramai dengan konsep "ok nak tambah satu lagi tapi kahwin je lah d
Kegemilangan Raver : Tarian Sotong Yang Pernah Mengegarkan Daratan

Kegemilangan Raver : Tarian Sotong Yang Pernah Mengegarkan Daratan

#Raver tarian #Sotong pernah #Viral dulu, mana mereka? awat hilang? hah meh kita layan video ni. https://youtu.be/-iSpz0meTgk Follow kami di:
Rahsia atau fitnah? Cerita Cerita Artis Malaysia

Rahsia atau fitnah? Cerita Cerita Artis Malaysia

#Zynakal anak angkat? Anda tahu ke tidak? mungkin ada beberapa #Fakta tentang #Artis yang anda belum tahu. Jom layan dulu. https://youtu.be/l8hL1
1 2 3 10 / 28 POSTS