Koronavirus dah ada penawar!

  1. Virus yang jadi bualan satu dunia ni ada penawar

Lega hati rakyat bila dengan wabak yang buat semua tak senang duduk ni ada penawar untuk rawat virus ni bak kata doktor dari thailand ” dia yang temui cara rawatan kepada pesakit yang jangkitan koronabirus.

2. Gabungan ubat akhirnya jadi rawatan!

Hasil dari gabungan ubat selsema dengan dos yang tinggi dan ubat HIV diberikan kepada pesakit yang dijangkiti wabak korona ini memberi perubahan positif dan keadaan meningkat dengan baik

3. Ambil masa 48 Jam untuk sembuh

Pesakit yang dijangkiti yang telah sembuh di sebabkan oleh penawar ni , sembuh atau mendapat result negatif koronavirus ni dalam masa 48 jam sahaja selepas mengambil ubat gabungan atau penawar .

4. Sembuh dari koronavirus disebabkan penawar!

Dua orang pesakit yang dijangkiti telah bebas atau negatif korona virus , itu menunjukkan ” the power of penawar ” . Dan memberi semangat dekat pesakit yang dijangkiti atau yang takut dijangkiti sebab ada yang cop kalau kena virus ni akan maut .

5 . Jackie Chan offer RM580 RIBU!

Pelakon legend yang terkenal tu offer duit yang lumayan pada sesiapa yang hasilkan penawar koronavirus katanya ” bukan isu duit tapi takank tengok jalan semakin sepi” . Duit bukan segalanya tapi keadaan dan suasana yang seperti dulu diperlukan .

COMMENTS