Port best for pasangan couple!

  1. Genting Highland

Salah satu tempat favourite couple pergi atau genting highland memang dah jadikan sebab keluar dari kl elak jem dan lagi tenang , kawasan yang sejuk dan tinggi , tambah pula view yang cantik , ada theme park yang bolehkan pasangan couple lebih masa spentime .

2. Cameron Highland

Dulunya memang tempat famous untuk pergi spentime dengan partner yelah sebab suhu yang sejuk , kawasan yang tenang dan sejuk , kadang ada yang pergi sampai ada yang gelar telefon atau internet kerana kusyuk nikmati moment best dekat yang penting dekat sana banyak strawberry!

3. Bandar Melaka

Bandar bersejarah ni memang sesuai untuk pasangan couple pergi sebab banyak tempat menarik , aktiviti yang best untuk luangkan masa dengan partner yang penting banyak tempat ootd yang lawa so boleh lah dapat gambar yang cantik!

4. Pulau perhentian

Sesetengah pasangan memang suka pergi ke tempat yang privacy , yelah lain orang lain cara , pulau perhentian destinasi yang sesuai untuk couple yang sukakan aktiviti watersport , tengok nice view , kira tempat yang romantik jugala , nak murah boleh ikut pakej , berbaloi dan yang penting ada sweet memories!

5. Bukit tinggi

Tempat dating best untuk couple yang nak spentime dekat luar negara tapi takboleh , boleh ambil mood dekat bukit tinggi sebabterasa macam kat kota lama di Eropah! Paling best couple yang memang sukabergambar memang ni lah tempat dia confirm gambar cantik denngan background bangunan yang bercorak!

COMMENTS