Valentines days On tak On ?

Image result for couple goals
  1. Feeling sayang tu membuak -buak !

Bila hari valentine days pasangan yang ni dari gaduh pun boleh berbaik , sebab mood dia lain macam , feeling sayang tu makin menjadi-jadi betul tak? tambah pula yang baru nak merasa celebrate kan!

Image result for couple goals

2. Tiba- tiba jadi sweet

Lain macam penangan valentines day ni sebab ada orang dah memang tunggu hari ni katanya sehari dalam setahunnya tarikh ni , dari tak sweet tiba-tiba jadi extra sweet dengan partner masing-masing extra manja dari hari biasa , betul ke tu?

Image result for couple goals

3. Romantik lain macam

Kena dengan nama hari kekasih for sure lah ada yang nak happykan partner , nak hargai , buat kenangan pada tarikh 14/2 ni kan? confirm bersemut screen telefon , social media dapat post sweet or suprise dari partner , yang single mohon tabah!

Image result for couple goals

4 . Lain orang lain cara celebrate

Ada yang celebrate pergi bawa pergi dinner mahal , pergi shopping ada juga yang pergi short vacay sebab ” valentine day” , yang penting tak pelik ramai yang check in , bak kata orang ” hari biasa lain , valentine days ni lain feel dia ” . Yang penting ” play safe jangan kantoi”

Image result for couple goals

5. More effort more love

Sesetengah pasangan ada yang rasa tarikh ni penting so dari awal dah plan macam macam untuk create best moment dengan partner , ada yang tunjuk effort dalam diam dan ada yang pula yang tunjuk effort sweet potong kaki punya! bak kata orang makin tunjuk effort makin tambah sayang .

Image result for couple goals

COMMENTS