Panda dah horny!

Image result for orang bersama panda
  1. Panda dari China ada di Malaysia!

Dua ekor panda gergasi dari Chian di pinjamkan kepada Malaysia , Pasangan panda yang jadi tarikan orang malaysia ni bernama Fu Wa bagi jantan dan panda betina Feng Yi .

Image result for dua panda gergasi

2 . Panda betina mengawan dalam 48jam

Kegembiraan rakyat malaysia kehadiran panda ini pun belum reda , tambah gembira lah semua bila dapat tahu panda betina menujukkan tanda-tanda ingin mengawan dalam masa 48 jam selepas sampai di Malaysia.

Image result for panda betina mengawan

3. Anak panda pertama yang dilahirkan di Malaysia!

Nuan Nuan, yang bermaksud ramah mesra, dilahirkan pada 18 Ogos 2015 oleh pasangan panda gergasi ini , menjadi tarikan ramai orang yelah anak panda kot! mempunyai gelagat comel tambah pula bila dia dengan ibunya Feng Wi! Dan kini dah dihantar ke China.

Image result for nuan nuan

4 . Selepas 3 tahun , Nuan Nuan dapat adik!

Selang 3 tahun selepas nuan nuan dilahirkan , Yi Yi anak kedua pasangan panda itu dilahirkan . Nama Yi Yi itu bermaksud persahabatan dan tanda persahabatan Malaysia dan China . Anak panda ini berada di Malaysia sehingga tahun 2022.

Image result for panda gergasi

5. Malaysia dipuji kerana panda

Malaysia negara yang bertuah dan menjaga panda tersebut dengan baik kerana mendapat dua anak panda yang dilahirkan di negara Malaysia dalam masa yang singkat . Selain itu ,rakyat malaysia gembira dengan kehadiran panda ini!

Image result for panda malaysia dan china

COMMENTS