Tarikan ” rahsia ” di Thailand!

  1. Celebrate New year dan ” check in clean

Thailand jadi tarikan tempat bercuti untuk orang muda yang ingin have fun atau enjoy kerana kebebasan di negara “sawadikap “tu . Macam kita tahu dekat sana boleh berpakaian bebas , pergaulan bebas kerana negara yang kurang orang islam dan bebas dari undang-undang keislaman seperti ” tangkap basah ” .

2. Tempat enjoy ” club dan dangdut ” tak kena serbu

Sesetengah budak muda ” darah muda” mestilah nak berjinak dengan have fun , dekat kl tak clean sebab asyik kena serbu sebab tu dorang pilih port holiday dekat thailand sebab clean je nak have fun . Banyak club dan dangdut ni juga tarikan orang pergi ke thailand.

http://www.thaibis.com/bangkok/nightclub/scratch-dog-disco

3. Sambutan Songkran ( pesta air besar-besaran)

Tiap tahun thailand takkan terlepas buat pesta air yang ditunggu ramai , pada 13 -15 April mula hari isnin sampai rabu pesta ini akan di adakan dengan meriah di seluruh thailand . Semburan yang di buat oleh semua orang , disembur dan menyembur itu jadikan pesta ini menjadi ” sweet memories”

4. Awek thai cun , pakwe thai jambu!

Siapa je tak tahu orang thailand semua cantik molek dengan badan yang cantik , manakala lelaki pula muka handsome ” jambu ” . Biasanya orang yang putus cinta akan pergi untuk release tension dan cuci mata . Mana tahu luck dapatlah jodoh dekat thailand!

5. Pulau yang super nice view di thailand!

Phuket , Krabi , Phi Phi dan Trangs pulau dan tempat t yang famous jadi tarikan pelancong kerana view yang cantik , cuci mata dengan orang cantik dan handsome sekali . Transport yang senang disewa untuk berjalan di kawasan tersebut . Penduduk yang peramah dan pelbagai makanan thailand yang sedap dijual .

COMMENTS