Bukan semua Dada sama! Mana Satu Pilihan Lelaki

Mari kita belajar. Kali ini semua dapat A. Bukan A cup tapi A.

So jenis dada, yang digemari lelaki, yang mana? Sebenarnya, selepas research yang saya buat (meaning, I PM kawan2 laki saya kat IG), inilah apa saya dapat.

Type A – The double DD monster!

Boleh kata saiz is everything. Bukan shape dan bukan dressing, hanya kepada saiz.

The papaya? An apple? Pear ?

Alright, guys, let’s be honest, bila pandang kat perempuan, bahagian mana yang kena dulu kat mata? Mesti dada kan? Jom tengok jenis-jenis breast yang ada dekat perempuan.

  1. Asimetri – Jenis dada yang tidak sama ukuran sama ada besar kiri dan kecil pada kanan.

2. East West – Payudara yang ada nipples ke kiri dan ke kanan. Kalau u
guys tengok lemon muncung serong, begitu lah bentuk dia.

3. Round – Berbentuk bulat dan berisi padat. Kalau nak tahu, payudara
ni dipanggil sebagai Melon.

4. Atletik – Dada yang berbentuk epal ini keras dan berotot. Tidak terlalu
besar dan padat bila pakai bra.

5. Rilex – Payudara yang longgar dan puting yang jatuh ke bawah. Boleh
dipanggil sebagai breast plum.

6. Slender – Dada yang berbentuk seperti papaya jatuh kebawah dan
bukan puting yang kedepan.

7. Tear Drop – umpama buah pear, macamtulah bentuk dada ni. Bulat
belah atas dan ramping di bawah. puting pun akan ke bawah.

So dah tahukan jenis-jenis buah dada. Sebenarnya banyak lagi jenis tapi ni lah yang paling nampak di kelompok masyarakat sini.

COMMENTS