Top 3 Underrated Restaurant Di Kuala Lumpur

 

Sebenarnya banyak kedai makan di kuala lumpur yang murah, style dan selesa. Mesti korang nak cari kedai makan yang boleh ootd, dating dan buat birthday party. Ni antara kedai yang menarik dan best sangat kalau ada plan dengan family, boyfriend dan bestfriends korang. Antaranya ialah

  1. The [email protected] , Kuala Lumpur

The Basikal Cafe

Backlane of 90, Jalan Bangsar, Kuala Lumpur. Tues-Sat, 5pm-11pm. Tel:  012-645-9560

Kedai basikal ini kedai yang menarik bagi sesiapa yang nak makan dekat rooftop dan veiw yang menarik.  Nama dan hiasan tempat ini menyebabkan semua tertarik nak makan dan bergambar .Makanan dekat situ murah antaranya ialah Laksa Terengganu (RM6), laksa asam Pulau Pinang (RM6), mee kari (RM7) dan nasi lemak (RM4)

Cafe drm 3

Garden Cafe Restaurant @ Tmn Sri Manja PJ

Cafe DrM3 & Garden Event Hall DrM3 ini ditubuhkan Oleh DrMan sejak 2008. Konsep Menu Di Cafe DrM3 Adalah Sedap, Besar dan Murah. Cafe DrM ini makanan dia memang sedap, antaranya Masakan Panas Melayu ,Masakan Panas Thai Serta Western Food. Konsep kedai ini murah dan garden event hall ini dihasi dengan pelbagai bunga dan menarik. Makanan yang DrMan kenalkan Konsep Menu Bajet seperti Chicken Chop RM5 dan banyak lagi menu yang mereka sediakan sedap dan murah dalam keadaan ekonomi Malaysia ketika ini . 

  1.   Simply Sandwiches

Strand Mall

62A-G, The Strand, Kota Damansara The Strand, 21, Jalan PJU 5/21, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Opens 8:30AM Wed

Kedai makan simply Sandwiches ini sangat menarik untuk yang nak buat birthday party ke,dating ke ataupun nak berkelah, sebab tempat ni berkonsepkan seperti berkelah. Makanannya juga murah dan cantik untuk kita ootd.