Tag: perempuan

Top 10 Troll Terbaik

Top 10 Troll Terbaik

Troll dah menjadi trend zaman sekarang kalau nak bahan orang, menyindir dan buat orang lain terasa. Troll boleh jadi macam-macam jenis seperti ayat, k
Perangai Malaysian Di Oversea

Perangai Malaysian Di Oversea

Tak selalu kita dengar rakyat Malaysia dapat peluang untuk menetap atau belajar di oversea. Tapi, sejak akhir-akhir ini, banyak kes di luar negara yan
Lelaki Jambu / Janggut?

Lelaki Jambu / Janggut?

Lelaki jambu atau janggut. Lelaki janggut nampak lebih maskulin berbanding yang ada jambu. Setuju? Dengarkan podcast ini. Mana yang menjafi kegilaan w
5 Tanda Wanita Suka Anda

5 Tanda Wanita Suka Anda

Bila dia bercakap dan start buat eye contact dengan korang terutama sekali bila bercakap, korang dah boleh move ke next step. Tapi! Slowly and gently,
Aplikasi Tinder: Agent Cari Jodoh!

Aplikasi Tinder: Agent Cari Jodoh!

Ibarat agen pencari jodoh, tinder berfungsi melalui GPS yang membolehkan korang untuk melihat profile pengguna lain dalam jarak yang sama.
Top 10 MKR Video 2018

Top 10 MKR Video 2018

Banyak benda gile berlaku tahun ni kan? Tapi korang ingat tak apa yang berlaku? Mesti tak sangatkan. Ha! MKR kali ni nak share kat korang video-video
Rogol : Lawan atau Terima?

Rogol : Lawan atau Terima?

Adakah korang tahu tentang rogol?....... Bagaimana dengan mangsa rogol?.........Pada pendapat anda, patutkah mangsa lawan atau terima bila dalam situa
Hijab Reject

Hijab Reject

Tahukah kamu rupa-rupa hijab reject ?...............apa itu hijab reject ?...........................adakah disebabkan trend?.........................
Confession Sugar Baby

Confession Sugar Baby

Konsep sugar daddy: lelaki yang agak berusia dalam lingkungan 50 an macam tu, yang inginkan kasih sayang, belaian, peneman, perhatian ataupun hubungan
Dunia Erotika

Dunia Erotika

Menceritakan bahawa penulisan Erotik mampu diketengahkan di Malaysia secara umum.Terdapat caller yang setuju bahawa penulisan Erotika ini adalah satu
10 / 10 POSTS