Prefer bunga or anything else?

  1. Bunga ni romatik sikit nak amik hati partner

Dulu memang fomous lah bunga ni , kalau orang suka atau kita suka orang memang kita akan bagi bunga untuk ” ayat ” partner kan baru lah romantik sikit bagi lagi gentleman ha . Biasanya bunga ros dan mawar lah yang jadi kegilaan perempuan tak sah lah kalau takda cute note kan?

2. Coklat Box memang jadi tarikan girl lah , coklat kot!

Kebanyakkan girl siapa je taksuka coklat kan sebab tu sekarang memang banyak bagi present untuk partner dengan bagi coklat box , Ia ada jual dekat instagram , twitter dan facebook ada juga pakej letak sekali dengan note dan poloroid atas request si pemberi . Harga dia pun boleh tahan murah kena pandai pilih seller okay!

3. Taknak present tapi nak duit baru masyuk

Orang kata cinta tu buta konon , nak effort je taknak duit tapi setengah orang memang akan pilih duit lah kan , sebab bunga boleh simpan nanti layu juga , coklat boleh habis , tapi duit boleh beli lagi banyak benda yang boleh nampak dan simpan kan . Atas diri lah but kalau saya pun kalau orang bagi pilihan saya akan pilih duit juga kalau pilihan lah okay!

4. Suprise dengan barang fav partner barulah sweet!

Cara ni memang berkesan lah buat partner korang ” cair” yelah siapa je taksuka dapat suprise kan tambah pula dapat present dari orang tersayang , tambah pula present tu barang fav korang kan . Bak kata orang , duit boleh bagi tapi effort yang susah nak cari sebab effort tu la yang tunjuk lagi keikhlasan cinta ha gitu.

gf suprise kan boyf rokok ala cute!

5. Effort dari partner tuh yang mahal

Tak semua lelaki yang boleh bagi effort non stop banyak yang mula-mula je beria kan ? tak kisah lah effort tu orang nampak atau dalam diam tu hargai okay! Usaha tu macam datang dari jauh semata untuk jumpa partner , kumpul duit untuk penuhkan impian partner bukan senang tau . Bak kata orang ” more effort more love” .

Boyfriend mengubah sendiri bunga untuk gf

COMMENTS