Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Semua kenal group lagend korea 2NE1 kan! salah seorang ahli group ini iaitu Sandara Park baru je post video #Anysongchallenge di Intagram bersama Zico

Siapa sangka tarian ringkas mereka jadi ikutan dunia!

Sebenarnya lagu ini berjudul Any Song dan dinyanyikan oleh Rapper korea yang terkenal.

Video ini mendapat 3.4 Million tontonan di instagram @daraxxi (sandara park). Post pada 18/1/2020 tak sangat sampai ramai ikut tarian ni.

Even orang Malaysia pun tiru benda ni! Remaja follow atau tiru Challenge ni dah biasa lah tapi ada yang minta mak tiru dance ni! Rare weh tengok twitter ni! @Haiqaltahril (Twitter)

Lets see original dance!

Admin share sikit tutorial challenge ni. Check this out

Sementara #anysongchallenge tengah viral, apa kata korang try buat okey! Apa lagi warga Tiktok !!!

COMMENTS