Port OOTD kalah Instafemes!

  1.  Taman Eco Rimba KL

Jauh dari kesibukkan kuala lumpur , pergi ke Jungle Konkrit Kuala Lumpur , pergi menggembara hayati perfect view , suasana yang tenang dan udara segar . Yang paling penting cantik gila kalau nak amik gambar dekat sini atas jambatan yang tinggi dipenuhi pokok hijau!

2. Batu Caves

272 anak tangga untuk ke puncak gua ni yang berwarna warni ni jadi tumpuan ramai orang dari jauh sebab sangat cantik apalagi dekat. Memang sesuai kalau nak bergambar or OOTD , tambah pula ambil gambar dengan jarak jauh fokus untuk view belakang . Perfect Pic!

3. Changkat , Bukit Bintang

Dalam sibuk tengah bandar , ada yang taknak keluar rumah sebab panas tapi bila datang ke sini terus semangat , kagum dengan keindahan art yang sangat cantik , berseni , kalau pergi confirm puas hati gambar ootd confirm awesome!

4. Masjid Putra

Berhampiran tasik putrajaya , ada satu masjid yang memang cantik , ukiran yang sangat tenang dan asli , kalau pergi memang terpegun dengan kecantikan suasana , jadi tempat untuk amik gambar yang mana suka kan kelainan suka ” background” natural dan indah .

5 . Menara Berkembar Petronas

Port yang memang jadi tarikan pelancong apa lagi penduduk malaysia , tak kiralah untuk berjalan atau port untuk ambil gambar , jadi menarik sebab kecantikkan dua menara ni yang sangat tinggi , gambar naise giler kalau ambil dari sudut bawah yang focuskan individu dan background full KLCC