Category: Podcast

1 24 25 26 27 28 34 260 / 333 POSTS
Running Club

Running Club

Bosan jogging sorang-sorang? Nak ada member/teman bila ber-jogging? Join lah running club yang ada kat area korang. Dengarkan Faz bincangkan club-club
Agama & Budaya HIV

Agama & Budaya HIV

Agama dan budaya di Malaysia yang lama telah membuatkan netizen menganggap yang sex education dan anything yang berkaitan dengan HIV dan AIDS adalah b
7 Keajaiban Dunia

7 Keajaiban Dunia

7 Natural Wonders of The World antaranya adalah Laut Mati Jordan, Gunung Everest Nepal, Victoria Falls dan macam macam lagi. Dengarkan Faz di show 7 K
Orang bertudung susah dapat kerja

Orang bertudung susah dapat kerja

Adakah benar wanita bertudung susah nak dapat kerja sebab dianggap segan bersosial , wujudkah penindasan majikan terhadap pekerja ? https://www.you
LELAKI PISAU CUKUR

LELAKI PISAU CUKUR

Kalau cakap je pasal pisau cukur mesti kita terus fikir perempuan je kan? Tapi sekarang nie dah lain, lelaki yang conquer untuk jadi lelaki pisau cuku
Top 10 Waterpark PALING AWESOME di Malaysia

Top 10 Waterpark PALING AWESOME di Malaysia

Terlalu banyak waterpark kat Malaysia ni yang best takkan korang nak pergi semua , kali MKR senaraikan top 10 yang paling syiok , bersama Yaya dalam s
Confession Sugar Baby

Confession Sugar Baby

Konsep sugar daddy: lelaki yang agak berusia dalam lingkungan 50 an macam tu, yang inginkan kasih sayang, belaian, peneman, perhatian ataupun hubungan
Chill Pasar Pagi Pudu

Chill Pasar Pagi Pudu

Pasar pagi pudu ada apa je lahai dekat situ setakat ikan, daging ayam dan sebagainya. Haaaaa tapi korang mesti tak tahu pasar ni lebih lejen daripada
Personaliti Patriotik

Personaliti Patriotik

Bersempena bulan Merdeka yang lepas, mesti ada yang bergiat menghias dan mengadakan pertandingan jalur gemilang terbaik. Berikut adalah recap daripada
Pemantauan Pengangkutan Awam

Pemantauan Pengangkutan Awam

Rakyat Malaysia kini kebanyakkannya menggunakan kemudahan pengangkutan awam. Tetapi terdapat pelbagai masalah terhadapnya, apakah masalah masalah yang
1 24 25 26 27 28 34 260 / 333 POSTS