Bersama Dina Nazir, Kenali Karier Dj Radio

Ha mesti semua yang sedang tengok ni mesti teringin nak jadi penyampai radio kan? Even jatu sendiri pun suka juga. Jadi hari ni kami telah menjemput dina nadzir merupakan penyampai radio untuk share kan sikit pengalaman nak jadi dejey dan juga karier yang layak untuk capai cita2 tu.

Sebahagian dari show “Bersama Dina Nazir, Kenali Karier Dj Radio” pada 17/6/2021 • https://fb.watch/6qyNnb4Mse/

Host Jatul bersama Dina Nadzir, penyampai radio Era dan Sinar



Follow kami di:
Facebook: https://www.facebook.com/mykampusradio/
Instagram: https://www.instagram.com/mykampus_radio
Twitter: https://twitter.com/mykampusradio

Download App kami di Playstore dan Appstore:
Android: https://bit.ly/39Zy0aP
IOS: https://apple.co/3sWE1wo

DISCLAIMER:
Subtitle adalah auto-generated oleh sistem Google.

COMMENTS