10 Fakta Ngeri Issei Sagawa: Si Pemakan Tubuh Wanita!

Bagi sesiapa yang tak kenal dengan Issei Sagawa, korang wajib baca fakta yang mengerikan pasal figura kanibal nie. Issei Sagawa  amat terkenal di Jepun dengan kisahnya yang telah membunuh, merogol mayat dan jugak memakan seorang wanita yang juga teman sekelasnya dengan sadis! Mesti korang fikir dia akan dikenakan hukuman yang sangat berat kan? Malangnya tidak! Dia adalah seorang kanibal yang bebas dari hukuman. Nie fakta ngeri tentang Issei Sagawa:

 

#1. Tertarik dengan kanibalisme sejak kecik lagi.

Semasa Issei kecik, mak bapak Issei selalu main dengan Issei dengan meng-agah atau menakutkan Issei dengan menjadi raksasa yang nak makannya. Lepastu, Issei tertanya-tanyalah apa rasanya manusia nie? Namun, ketika menginjak dewasa, bentuk ketertarikan tersebut berubah ke arah yang gelap dan lebih kritikal. Menginjak ke alam sekolah menengah, Issei mula rasa pelik dan mula rasa berselera bila nampak peha manusia. Katanya, dia tengok peha manusia macam tengok peha ayam goreng. Namun, Issei masih tahan hasrat ataupun keinginannya untuk ‘merasa’ peha manusia.

#2. Menjadikan anjing tempat untuk puaskan nafsu.

Pada keluarga Issei, sex education adalah taboo, salah dan merupakan perkara yang memalukan untuk dipelajari. That’s why bila dia dah dewasa mestilah dia nak merasa kepuasan atau paling tidak rasa normal macam kawan-kawan Issei yang lain. Tapi, Issei berbeza. Dia takda keyakinan nak berhadapan dengan perempuan langsung sebabkan dia kecik, pendek. Issei cuma 5 kaki tinggi, sangat kecik jika dibandingkan dengan lelaki Jepun yang normal. Nak dijadikan cerita, dia paksa  anjing untuk menjilat kemaluan dia sampai dia rasa puas dan itulah buat pertama kalinya dia rasa puas hanya dengan jilatan sang anjing!

#3. Cubaan memakan seorang wanita ketika berusia 23 tahun.

Makin besar makin menjadi-jadi, ketertarikan Issei terhadap kanibalisme bercampur dengan hasrat seksual. Dia mula berfantasi memakan daging wanita yang seksi dan cantik. Sampailah ada sorang wanita yang menjadi jiran barunya di Tokyo. Issei mula buat plan macam mana nak makan wanita tersebut namun gagal. Disebabkan fizikal Issei yang kecik jadi dengan mudahnya Issei dikalahkan. Issei ditangkap polis namun hanya didakwa atas percubaan untuk merogol, padahal Issei ada niat nak makan wanita tu tapi takda sape pun yang tahu.

Jengjeng nak tahu apa lagi yang mamat nie buat? Click nextpage!

PAGES

1 2 3

COMMENTS