Video ‘Lucah’ Andi Bernadee

Andi Bernadee baru je release MV baru untuk lagu Shimmy, 21 February 2020 tapi haters dia buat kecoh pulak.

Antara tweet haters…

Best teruk lagu ni, Andi sebagai vampire. First dengar biasa je, dua kali dengar best jugak lagu ni.

Based on apa yang aku tengok MV ni story dia like Andi is someone yang flirty and he kinda take girls easily macam dia fikir perempuan ni senang-senang je boleh dapat BUT without he realise bila dia buat ‘taik’ dengan that girls, dia kena balik.

Kalau baca lyrics dia, Andi ni kinda loves someone dearly sampai he don’t even care kesetiaan orang tu and always ikut flow dia as long as dia boleh keep up with that person.

Honestly, kalau lelaki cakap yang dia sayang you, he might not meant it. Dia just try nak make you feel better at that moment and korang boleh hayati balik lyrics lagu ni.

COMMENTS